Ваканцията след ОСМИ клас - 2020/2021!

• 30 745
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • у дома

Ще помоля за съвет мамите от Варна.

В седмокласната тема ще те ориентират по-добре-по спомени там пишат десетина майчета от Варна и няма как някой да няма мнение.. В нашата тема,ако не се лъжа от Варна са Моли,която пише и при вас,защото има породени деца,но големият й син е в МГ и ЛюбОf,но тя не се вкл често,иначе нейното дете е в ЕГ. От списъка на 1стр видях,че детето й е в 1ЕГ,а на Любопитка и marulka,,_s  са в 4 ЕГ-те също не се вкл често и ако искаш им пиши на лични за впечатления.В подфорума Училища има тема за Варненските училища.

На патерица-ЧРД на Хепи-много здраве и щастливи моменти с любимите хора!

Браво на гимнастика на ston- да бъде все така постоянен,трудолюбив и целеустремен!

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 22:46 от svetlaem

# 121
Всъщност варненки даже си имат тема за училищата.

# 122

В седмокласната тема ще те ориентират по-добре-по спомени там пишат десетина майчета от Варна и няма как някой да няма мнение.. В нашата тема,ако не се лъжа от Варна са Моли,която пише и при вас,защото има породени деца,но големият й син е в МГ и ЛюбОf,но тя не се вкл често,иначе нейното дете е в ЕГ. От списъка на 1стр видях,че детето й е в 1ЕГ,а на Любопитка и marulka,,_s  са в 4 ЕГ-те също не се вкл често и ако искаш им пиши на лични за впечатления.В подфорума Училища има тема за Варненските училища.

Браво на гимнастика на ston- да бъде все така постоянен,трудолюбив и целеустремен!
Първо там попитах, загуби ми се питането Simple Smile)) седмокласната темата е много емоционалена в момента, благодаря ти 🤗
Ще погледна и в под форума. Понякога е и до късмет, вероятно ще заложи на интуицията си.
Дидева, много благодаря!

# 123
  • София
Честит празник на Хепи на патерица! Здрава, усмихната и щастлива!
Поздравления на момчето на Стон! Браво и още много успехи желая!

# 124
Във Варна няма АЕГ и НЕГ, има две ЕГ - Първа с АЕ и НЕ и Четвърта в ФЕ и ИсЕ.
Пета е ГПЧЕ и паралелките й отново са разделени с водещи АЕ и НЕ.
АЕГ и НЕГ означава всички класове да са с еднакъв първи език, във Варна такова нещо няма.
Моят син е Първа с НЕ и мнение съм дала в темата за училищата във Варна

# 125

В седмокласната тема ще те ориентират по-добре-по спомени там пишат десетина майчета от Варна и няма как някой да няма мнение.. В нашата тема,ако не се лъжа от Варна са Моли,която пише и при вас,защото има породени деца,но големият й син е в МГ и ЛюбОf,но тя не се вкл често,иначе нейното дете е в ЕГ. От списъка на 1стр видях,че детето й е в 1ЕГ,а на Любопитка и marulka,,_s  са в 4 ЕГ-те също не се вкл често и ако искаш им пиши на лични за впечатления.В подфорума Училища има тема за Варненските училища.

Първо там попитах, загуби ми се питането Simple Smile)) седмокласната темата е много емоционалена в момента, благодаря ти 🤗
Ще погледна и в под форума. Понякога е и до късмет, вероятно ще заложи на интуицията си.
Дидева, много благодаря!

Аз опит с тези две училища нямам и за това не се включих в седмокласната по въпроса. Мога само да кажа, че и двете са добри. За мен три са училищата във Варна които си струват наплива -МГ, Първа и Пета.  За нас пета беше по-напред в класациите, защото ни е по-близо ( в Чайка живеем). Знам, че не ви помагам, но просто и двете са добри и всеки ще препоръча тази в която е детето му Simple Smile Успех ви желая!

# 126
  • София
Хепи, честит празник и от мен FlushedTadaFlowers Hibiscus

Стон, браво на шампиона! Trophy, страхотен гимнастик Heart Eyes. Аз самата съм тренирала, ама заради дюстабанд ме преместиха при кънки на лед и спрях, заради неприятен учител. Много люби, спорт.

# 127
Днес цял ден се помотвам с подготвянето на багажа. Изгубила съм тренинг, а какъв бързак бях. Моника си приготви нейния за отрицателно време , а аз се щрурках като муха без глава.

# 128
Бисе, на море или на планина заминавате? Да ви е хубаво:heart:
Имам две сърдити деца, но от снощи ми изкарват акъла и си го заслужават. Големият излезе вчера към 18.00 часа,изреди компания от четирима, от които само на един човек имам тел.контакти. Каза, че ще излизат в квартала. Към 21.30, когато се прибрахме от риболов, още го нямаше. Баща му му се обади,. за да разбере, че им е станало тъпо и са отишли в центъра. До половин час щял да си е вкъщи. В 22.15 почнах сериозно да се притеснявам, обадих се поне пет пъти, но не ми вдигна. И почнах да влизам във филми- че е сам и някой го е нападнал, че е тръгнал да се прибира пеша от Дружба, но е с черна тениска и го е блъснала кола. Приятелят му също не вдигна. В крайна сметка накарах ММ да тръгнем с колата да го търсим. Бях познала, че е тръгнал пеша, но не беше сам, а с девойка. Баща му се притесни, че сме нарушили романтичния момент с моите лудости и обърна колата, без да му се обадим. Той обаче ни видял, погледнал си телефона с пропуснатите обаждания и набързо навързал какво е станало. И звънна да каже, че го държал на вибрации,  защото се дразнел, че сто човека му звънят вкъщи,когато си почива:joy: Не е ясно от какво си почива.  .Излагала съм се, мислели ме вече за смахната. Нямало друга такава майка
Брат му днес повтори същото, но не чувал телефона от вятъра на полето, докато карал колело. Всички се прибирали в 9, 30, дори и Хриси, който е в първи клас. И сега не ми говорят и се цупят.

# 129
Аманда, поискай 300 лв. глоба и ще спре да ти се цупи. 😂
Представям си колко ти е криво, но сигурно младежите не могат да си представят колко се тревожиш ти в такива ситуации.
Моят младеж има опит с тревогите. Като ходя по събития (преди епидемията) и се налага да се прибирам късно ми звъни към 22:30 да ме пита всичко наред ли е и кога ще се прибирам. 😂
Та е наясно как се чувствам аз в тази позиция.
Специален поздрав, можеш и на тях да им го пуснеш за разчупване на леда помежду ви.

# 130
Аманда, за Родопите тръгваме утре, а след тях- Поморие.
Нормално е да се притесните  в подобна ситуация. И аз бих постъпила като теб, като единсттвената разлика е, че аз щях да бъда сърдитата, дори  разгневена🙂
Важното е, че децата са живи и здрави, та дори и романтичен момент е имало❤
Абе, случили са на майка, ама пък и вие сте случили на деца❤

# 131
  • Между гори и планини
И в крайна сметка кое е момичето? 😜
Днес излязохме в 8 и половина сутринта и се прибрахме в 7 вечерта, обикаляхме селски пазари, Търново, бяхме на гости в съседно село където комарите ми се зарадваха . Краката ме болят ужасно, но си купих любимото Пишмание, пиперена паста и перилен течен препарат - за 40 пранета - 10 лв. От Турция разбира се. Гушкахме бебета котета и голямо куче с лигав нрав. Ден без компютъра!

# 132
  • София
Аманда, аз в такъв случай казвам, че ако не искат да ги излагам, като ги издирвам по всички начини , да си чуват телефона или поне да пишат, че не е удобно.
Бисе, приятна почивка!
Моят днес е цял ден по пижама.

# 133
Доня, завид- завид  за котенцата🥰
Моника си взе и лаптопа, да гледала Netflix. Ще стане интересно, ако се губи обхват и  интернет😀

Liani, благодаря!🌺

# 134
  • София
Младежът е на лагер от четвъртък. Хем му казах да се обажда на 2-3 дни. Познайте. Веднъж не е звъннал. Стана ми мъчно тази вечер и ударих един рев.
Като тръгне да се връща в четвъртък и се обади, няма да му вдигна Imp. Да виси пред нас без ключове.

Общи условия

Активация на акаунт