Ваканцията след ОСМИ клас - 2020/2021!

• 30 877
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Доня,
Изпращам ти сили момиче❤
Всичко ще се оправи и скоро Стиви пак ще е мъжът в къщата😄

# 646
  • София
Доня, няма страшно и това ще мине! Кураж!

# 647
  • софия
Доня, надявам се, че всичко е минало и нещата са се успокоили.
Доста са плашещи подобни ситуации.
Скрит текст:
Майка ми, коскоджамите и възрастна, постоянно прави истории с алергии. Последно преди няколко месеца към АБ. Тогава бяхме с нея и бързо реагирахме с Ериус. Предишен път не си бяхме тук и беше припадала вкъщи. Общо взето, понеже е много опърничава, не иска да пие нищо и е ужасно. Винаги имам вкъщи някой антихистамин.

# 648
  • Между гори и планини
Доня, ужас ..! Направи му тест, за да знаеш към какво е алергичен. Прегръдки
Правили сме много тестове. Всеки път резултатите да различни. Много алергии ги е израстил, други се появиха късно, променят се. Сигурни са само към насекоми, фъстъци и орехи ( наследствено), всичко друго е руска рулетка. Ще отида да го проверя, уж го оставих да поспи.
П.п добре е, няма и следа от обрива. Сега ще е на диета и отново ще го захранвам. Май се разсърди, че го събудих. Благодаря ви за подкрепата?

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 08:48 от Доня Дафина Черешова

# 649
Ох, много е неприятно това. Дано го израсте!
Големият ми син има много странна алергия- според него е дерматография.Появява се при допир от друг човек, драскотина, при по- силен натиск. Кожата се зачервява и подува,  след петнайсетина минути изчезва подутото и червеното.

# 650
  • София
Доня, съжалявам за случката. Бързо да се възстановява Стивън. И съпругът, и той.
Наборът също ми прави алергии, слава Богу, не с проблеми с дишането, но му се е случвало да припада, обриви и прочие. При него е към някаква химия, но не знам точно кое е проблема. Например от дюнери винаги има проблеми - 2 пъти ми припада,  докато хванем, че е от тях. Явно от нещо в сосовете, които слагат. Затова му правя домашни вече само и няма проблеми.

# 651
  • София
Радвам се, че Стиви е добре вече. А към полени има ли алергия?

# 652
  • София
Доня, бързо възстановяване на Стивън. Щом е по-добре и е минала най-сероизната реакция, всичко ще е наред. Важното е че си знаела и си реагирала бързо.

Моите отдавна не четат задължителната литература. Николета дори и тази за седми клас не успях да я накарам да я прочете, но и аз бях така за повечето задължителни книги лятото. Ники поне чете много извън задължителната литература, но вчера на Ваня и заявих да почва да чете нещо по неин избор или ще чете задължителната литература.
Лагера на море от СМГ много им е харесал. Аз като родител имам забележка по отношение липсата на всякакъв контрол. Те не са харесали единствено масовото слушане на чалга.
Ваня се върна болна от морето, кашля и подсмърча, не е нещо сериозно, но по-големият пробле е болките в едното ухо. По същият начин беше преди няколко месеца след Велинград. Личната и изписа капки за уши, пробвахме и с други бабини методи, но вече 4 дни още я боли  и нищо не помага. Някой има ли опит с подобни проблеми, да препоръча нещо? Като превенция ,може ли да се ползват някакви тапи за уши, когато е на море или басейн?
За първа година нямат Ваня никакво домашно по математика от училище, а Ники съвсем малко. Изобщо най-трудно явно и натоварено си им беше 5-7 клас, сега са като на почивка. Малката съм я хванала обаче, да минава отново материала за 5-ти клас, тъй като има съществени пропуски.
След седмица и трите ще ги закараме на Добрич, малко да се видят с баба си и дядо си.

# 653
За проблеми с допир и драскотини витамини Б и невролог

# 654
  • Между гори и планини
Радвам се, че Стиви е добре вече. А към полени има ли алергия?
Мисля, че към полени ги израсти. Като беше малък, пролетно време очите му течаха, постоянно сълзи. Хората ме спираха да питат защо плаче... Имал е алергии към полени според теста ,липа, акация, конски кестен. Като малък и мед не можеше да яде, тук еленския не е проявил алергии само. Според лекарите, защото е чист район и не лекуват пчелите с антибиотици. После направи алергии към ядки, на един рожден ден хапна и стана страшно. Като алергия към орехи има от баща си, там нещата стават за секунди. При ухапване от комар се подува, освен това има суха, нервозна, столична кожа. На 2 години и атопичен дерматит изкара. Като учеше в "елитното" училище, имаше уртикария на нервна почва. Ако викнеш - веднага тялото пламва. От както сме тук, няма.
Съдбата ме наказа с алергично дете, защото преди години не вярвах и смятах, че хората си измислят, за да привлекат внимание...

# 655
За проблеми с допир и драскотини витамини Б и невролог
Хепи, мерси, че ме насочи. Аз се успокоих покрай една приятелка, която каза, че е имала същото в пубертета,но е минало с годините

# 656
  • София
Доня, съжалявам за неприятните моменти. Пожелавам бързо възстановяване на Стиви и оздравяване на татко му. И моята най-малка дъщеря прави алергични реакции неизвестно от какво, но се страхувам да изследвам. Казват, че може да се отключат и други алергии.

Наборката обеща, че от днес ще почне да чете от задължителната литература и да се занимава с испанския. Ядосвам й се, че вместо да седне да попълва натрупани пропуски от втория срок сама иска да я запиша на курс, което означава да пропусне и тази година морето. Страхувала се да не го научи грешно, ако учи сама. Имам време още малко да помисли пък сигурно ще я запиша.

# 657
Aila, препоръчвам ти Uniflox. Това са единствените какпи за уши, които ми помагат. Имам доста проблеми с ушите. Да оздравявате бързо!

# 658
  • Между гори и планини
Lilfi, ако теста е с вкарване на алерген по драсната кожа, може. Обаче ние сме правили тестове и с вземане на венозна кръв. Тогава е най-сигурно. Излязоха толкова много възможни алергии, които не е проявил, но има процент възможност от реакция. Ако се водя по това, Стивън трябва да стане цвете и да живее на слънце и вода ... Сякаш преди 30 години нямаше такова нещо. Освен това уж внимавам храната да е максимално чиста, без консерванти и оцветители, които също са алергени. До преди половин година се миеше само с медицинска козметика, сапун без сапун...

# 659
Дано Стиви е добре вече. Наборната си разчистваше стаята и тези книги са й излишни,  ако някоя ви харесва пишете да ви я пратя.   и малко по детски

Общи условия

Активация на акаунт