Отговори
# 2 085
  • Варна
Досега се хилих на Смешките 😋

# 2 086
Аз избрах домашен любимец. Joy Сладурче!

# 2 087
фенек.
имах един бивш съфорумец (от друг форум) с тоя ник. кенеф му казвахме. той си и беше.

# 2 088
  • Варна
Щерката много иска домашен любимец к съм обещала да обсъдим сериозно въпроса за купе, когато стане на около 16 години. Та тя очаква с нетърпение момента, нищо че е още доста далеч, избира имена и се пазари за породи. Аз гледам лежерно, защото знам, че тогава съвсем други неща ще са й в акъла.

# 2 089
Някаква бг мама беше писала как хитро отказала нейните деца от желанието за куче.Купила каишка и казала , че един месец всеки ден трябва сутрин и вечер да се разхождат по час с нея все едно имат любимец. Не издържали изпита.

# 2 090
Хаха, ccvet, мнооого хитро.

Трябваше да избягам от жегата, но не се получи баш така. Морето ми липсва, утрешната прогноза за 40° ме депресира.

# 2 091
  • Варна
Елиф, не жали за потните тюлени на плажа. Морето е приказно есента, без шум и суета.😉

# 2 092
  • Варна
Да, и аз така с дъщерята. Но аз съм зла, дадох три месеца срок.

# 2 093
  • Варна
Хай, вземете кучето на някой приятел. След няколко дни ще си откаже. Изпробвано с племенницата ми. Мина и мерака и за деца, засега. Понеже леля и и внуши, че с бебе е по-зле.😁😅
Хай, утре нацелувай майчето! 🥳💖

# 2 094
  • Варна
Абе да ти кажа, то и аз искам куче. Имала съм преди и ми липсва. Но искам да порасне още малко хлапето за да можем да си делим грижите и да знам, че като пална моторетката за един уикенд, ще има кой да се грижи за животинката Simple Smile

# 2 095
Пак ме боли мъдрец, само че друг. Писна ми, не може ли да поумнея изведнъж вместо да се мъча на части?

# 2 096
Защо искате да отказвате децата от идеята за куче? Защо се им се втълпява колко е гадно да разхождаш куче? Кучето е добър повод да си размърдате мързеливите задници и да си осигурите още приятни емоции ежедневно.
Неедин дементно болен не помни и не разпознава близките си, но знае рождената дата на домашния си любимец и разказва истории за него.

# 2 097
верно ле? жднб!

# 2 098
да. дядо ми искаше да 'храним' въображаемото котенце от село и го 'виждаше'. мен ме разпознаваше но за други хора не е споменавал и сричка. на село не беше ходил с години....

# 2 099
Добро утро, гуглета.

Силно съм да се разграничава добрата емоция от животни и от хора. Не мисля, че животните дават реална емоция, ние им я вменяваме, придаваме. Бягство от реалността, лошо няма, но не е реалност. Само като чуя да ми ги забебят – на мама бебчето детенцето и ми става лошо. Бе това е животно бе, не е човек, не е бебе-дете.

Освен това си е основно грижа, ангажимент. При нас се започна с мишка. Оказа се, че да си играеш с мишката и да я обичкаш, не е като да се грижиш за нея. Тъй че, аз съм не, докато детето не се научи да се грижи за животното само.

Общи условия

Активация на акаунт