Отговори
# 2 130
ох, Горджи, да не те отчайвам, ама акрила като засъхне няма махане..пиши ги художнически този кат дрехи..пробвай с разтвор на белина, стик за петна.. ако не стане - няма да е..

тръгнах да си избирам парфюм и все едни зимни ги харесвам..
влече ме да си взема Kenzo Jeu d`Amour Elixir.. взех един арабски с мирис на пипер, ама не става и той за лятото... давайте съвет Joy имам нужда от успокояващ аромат, несладникав..

# 2 131
Срещнах класната от гимназията и тя не ме позна. Потресена съм. Аз смятам, че си изглеждам както преди 23 години, а то явно не е точно така... ThinkingJoy

# 2 132
  • София
Не мърда пустата боя на честа. Навих и метнах в плика за боклук, хлип.

# 2 133
ох, Горджи, да не те отчайвам, ама акрила като засъхне няма махане..пиши ги художнически този кат дрехи..пробвай с разтвор на белина, стик за петна.. ако не стане - няма да е..

тръгнах да си избирам парфюм и все едни зимни ги харесвам..
влече ме да си взема Kenzo Jeu d`Amour Elixir.. взех един арабски с мирис на пипер, ама не става и той за лятото... давайте съвет Joy имам нужда от успокояващ аромат, несладникав..
Дай бюджет.
Аз ти препоръчвам моята любима Пантера на Картие - https://www.fragrantica.com/perfume/Cartier/La-Panthere-23295.html .
Или Jour d'Hermes Absolu Hermès https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Jour-d-Hermes-Absolu-23907.html
Смокинови листа https://www.fragrantica.com/perfume/Bottega-Veneta/Illusione-for-Her-55300.html Illusione for Her Bottega Veneta

Гордж, не се маха. Един чисто нов панталон имах зеносан от боядисана пейка и носих и на химическо, и с терпентин мъчих и кво ли не. Така си остана. Срамен спомен.

# 2 134
Анонимче, изпитан вариант за избор на парфюм - спираш се на няколко, пиеш три чаши вино и си готова с решение.
Бази, никой никога не ми е казвал, че имам малко лице. Heart

# 2 135
Много добри предложения, Бази. Пантерата и на мен ми е сред любимите аромати.

Зъби могат да болят при стрес, да.

# 2 136
Зъби не болят само от стрес! Може и да е от нещо съпътстващо. Няма такъв филм като не си махай мъдреците ( които трябва да се извадят по медицински препоръки ) защото ще ти се развали геометрията на физиономията! Каже ли хирурга да вадиш -вадиш. Под долните минава лицево-челюстния нерв и при беля с мъдреца може да се парализира движението на устата. Горните при тях корените ако са по-дълбоко могат да отидат в синусите и стават едни главоболия .... Ако не са избили има вероятност да растат накриво - разбирай напречно на другите зъби, да притискат корени на кътници и какво ли не. Има всякакви възможности. Мойте и четирите ги извадих наведнъж. Операцията беше с пълна упойка на командно дишане и трая 6 часа. При това се наложи отваряне на синус. Място за чакане няма. Разговор с лицево-челюстен хирург, панорамна снимка и от там нататък операция.
Мъдреците ако не са пораснали правилно и на време създават само проблеми.

# 2 137
По-често се парализира след вадене, ама нейсе. Каже ли да вадиш, вадиш, после се оправяме.
Наздраве!

# 2 138
Оф и аз щпх да напиша глупости за към на Лан поста за ваденето. Ама Дренчето ме изпревари с мнение.

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 21:12 от Босилка

# 2 139
  • София
Мъдреци, апендикс и препуциум не са там случайно.

Наздраве!

# 2 140
Не наздраве, ами на здраве, дами!

# 2 141
Твърдо против съм да ми се вади, каквото и да е, ако не е необходимо. Мое си е, ако не създава проблеми, ще си стои там. Ако беше излишно, нямаше да го има.
Наздраве!

# 2 142
Дренке, парализира се ако хирурга не знае какво прави и засегне нерва. Даже и след вадене пак няколко дни имаш проблеми с възстановяване на нормалното дъвчене и си на супи със сламка.
Горджъс, то и мозъка трябва да се ползва по предназначение, но уви ...

# 2 143
Мозъкът няма общо с мъдреца.
Едното е за генерално ползуване, другото е да ти допълва физиологията/анатомията. Се да обяснявам ли. Четете я тази физиология и анатомия.

# 2 144
  • Варна
Ужасно са скучни за четене и физиологията, и анатомията.

Общи условия

Активация на акаунт