Отговори
# 2 115
В момента ми се реве от снимката Ти, Лори. Не мога да ям и карам на фрешове.

# 2 116
Мъдрец ли каза, че те мъчи?
Пробвай със сладолед, с кисело мляко... сигурно ще можеш да хапнеш. Картофено пюре... бъркани яйца... пъпеш...

# 2 117
  • София
Лицево- челюстен хирург…

# 2 118
Лицево- челюстен хирург…
Съгласен ! И да не отлага.

# 2 119
Утре сутрин съм на преглед. Странното е, че е мъдрецът над този, който трябва да се оперира.

# 2 120
ако не си доволна знам зъболекарка дето на мен ми вади и съм доволен

# 2 121
Мерси, Холдън!
По принцип съм адски доволна. Надявам се всичко да е наред, ама на мен много - много не са ми правили зъбите, не се е налагало. Confused
Хапнах кашкавал, ще си купя и още сокове. Ще мине.

# 2 122
и на мен. само мъдреците. ма нали тва е проблема. моя се счупи даже и пак се справи девочката. кораво коЛеле е

# 2 123
Ей това ме побърква точно. Адски здрави зъби, а мъдреците ми разказаха играта.

# 2 124
недей така че аз бех феномен и ме задушаваше долен мъдрец няколо месеца. мислех че умирам. буквално задушаване. пих деанксит и успокоителни и аспирин и бира - нищо батко. даже май веднъж или два пъти в пирогов бех. попаднах на тази жена махна го и се родих. ше търпиш големо моме си

# 2 125
Grinning Извинявай, ама лечебната Ти комбинация ме уби.
Предния месец беше долен ляв, сега се е подул горен ляв... Той поне май не е за рязане. Изведнъж тръгнаха, не знам от какво зависи.

# 2 126
не едновременно уе. просто мислеха че имам паники и ме накараха да го вервам даже. а аз седна с момчетата набумкам се с леб и бири и леба ми запълни джоба и започвам да се задушавам. седа си с момчетата и ми е кеф па получавам паник атака. еваааа го у идиотията. /от нищо не зависи тва са излишни зъби. не си по или по-малко мъдра

# 2 127
Кофти за душенето, а колкото до диагнозите - баш заради паник атаки какви съм ги чула...
Не мисля, че съм по-мъдра, ама имам чувството, че болят при стрес.

# 2 128
Зависи. За лицевия контур са важни понякога. При някои жени не е добре да се махат. Нарушава се контура на лицето.

Тай, много късно ти избиват. Ти си с малко лице, махай го. Бегай с 200.
Аз имам 2 оперирани и 2 пломбирани по местата им.

# 2 129
  • София
Имам битова драма.
Бял потник туника ( синтетика) и бялата ми дреха шорти са с червени петна от май акрилна боя. Чисти ли се това, с какво, как…

Голяма художничка бях, мани.

Общи условия

Активация на акаунт