Отговори
# 90
Кой както му харесва да си харчи парите, те са за това.
Аз съм доволна от похарчените за телефон. Спестява ми време, а него го ползвам за неща, които не мога да купя с пари.

# 91
Събота сутрин ....
Китна родна картинка.Всичко спи или мрънка в подпичкване към кръстоносния поход за набавяне на така исконните пазарни продукти.
Аз пих кафе, ядох сладолед, ходих на пазар и сега пак е похапна сладолед. Надявам се да завали ( барометъра показва ниско ) и следобеда да е дъждовен.

# 92
  • Варна
Следобеда и аз се надявам да е дъждовен, но и да не е, поне е достатъчно хладно. На мен това ми харесва.

# 93
Някои станахме рано и си заслужаваше

# 94
  • София
Лястовичи вир ли е това?

# 95
Същият. Самият той ми хареса, но още повече ми хареса факта, че нямаше никакви хора.

# 96
  • София
Да ти кажа два пъти съм ходила и двата пъти е било спокойно.
Не ги влече или времето е било с нас…

# 97
как искам да се цопна гол в такова нещо кат по фюлмите

# 98
Елби кога стана Тарзан, кога му почерне задника...
Са ше земе и снимки да пуска, да ни плаши един вид...

# 99
  • София
Цопването ми в подобни вирове никога не е било хубаво. Водата и в знойно лято е по 2-4-6 градуса в дълбочините.
За студене на вино става само.

# 100
веднъж се цопнах в Хотнишкия водопад и мозъка ми се изправи от ледената вода…

одеве някаква леля ме обвини за локвите пред блока ѝ…знам, че съм богиня, ама   не знаех, че и локвите от мен зависят… Joy

# 101
  • София
Да я беше пуснала да плава в някоя Laughing

# 102
  • Варна
Купила съм етерично лавандулово масло да мажа хлапето против комари, че много я ядат. Направо ли да мажа или се разрежда с нещо? Никога не съм пробвала.

# 103
Аз бих разредила в базово масло.

# 104
  • Варна
Говори разбираемо бе, Тайче 😋 С прости и  конкретни примери. Какво е туй базово и откъде да го взема? Има ли различни видове?

Общи условия

Активация на акаунт