Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 16

• 77 567
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Да кажа и аз.Оперирана съм от д-р.Молов -намаляване и повдигане на естествен бюст,с мрежи съм и аз ,но не ми е искал отделно пари за тях.
Усещате ли мрежите по някакъв начин?
Колко време мина от вашата операция?

# 511
Имплантите, ако са сложени както трябва, ще си стоят на място, защото мускулът ги държи. Но, ако собствената тъкан е склонна към увисване, сутиенът е задължителен постоянно. Иначе с времето пак увисва и става грозна гледка.

# 512
Да, разбира се - това е ясно.
И все пак сутиен 24/7 не е много комфортно 🙄
След периода на възстановяване мисля, че можем да си позволим няколко часа свобода на ден.

# 513
Аз свикнах и сега ми е много неприятно без сутиен.
Преди операцията нямах търпение, когато се прибера да пусна чушките на свобода🤣

# 514
Сутиена ми стана като втора кожа.Не ми е комфортно без него както преди,защото някак странно се усещат дрехите,сякаш дразнят самите зърна,не е приятно усещане😀От операцията минаха 5 месеца и още от началото не съм усещала мрежите по никакъв начин.Единствено когато започнаха да спадат гърдите от отока и да омекват се забелязваше при вдигнати ръце границата.Вече не е така.

# 515
И аз да споделя за сутиените. Свикнах да нося постоянно, особено през нощта ми е много комфортно с еластичен. Поседявам по малко без, но смятам, че с изцяло дантелените сутиен си е на практика без сутиен, а твърда чашка изобщо не ми е удобно.

# 516
Мили, Дами моята операция по смяна на имплантите мина в четвъртък. Трудно преживях упойката. Интубиране и т.н. ТОзи път мускулите не ме болят толкова и и имам свобода на движение на ръцете, голямата болка е в разрезите Simple Smile Ще кача и снимки тези дни. 590 cc Mentor. за справка.

# 517
Мили, Дами моята операция по смяна на имплантите мина в четвъртък. Трудно преживях упойката. Интубиране и т.н. ТОзи път мускулите не ме болят толкова и и имам свобода на движение на ръцете, голямата болка е в разрезите Simple Smile Ще кача и снимки тези дни. 590 cc Mentor. за справка.

Какви проблеми имахте с упойката?
Бързо възстановяване!!

# 518

Какви проблеми имахте с упойката?
Бързо възстановяване!!
Интубиране, трудно излизане,втрисане,  повръщане, гадене. Имала съм и други упойки, но това беше ад.
Благодаря!

# 519
Здравейте!
През септември, 2020 г. бях диагностицирана с рак на гърдата.
От януари 2021г. съм с отстранена дясна гърда.
Вече се чувствам готова да започна реконструкция, като имам желание да увелича и лявата си гърда /вероятно с импланти, но все още не съм избрала метода, тъй като не съм се спряла и на пластичен хирург, с когото да се консултирам.../
Моля, ако някоя от вас, дами, е извървяла подобен път, да сподели мнение и опит. Изпитвам затруднения при избирането на подходящ за мен пластичен хирург. Моля споделете вашите впечатления.
Благодаря предварително!

# 520

Честито, бързо възстановяване !
Защо се наложи смяна и при кой хирург се оперира ?
Извинявам се ако си споделяла, но върнах малко назад и не намерих.

# 521

Честито, бързо възстановяване !
Защо се наложи смяна и при кой хирург се оперира ?
Извинявам се ако си споделяла, но върнах малко назад и не намерих.
По мое желание.Предишните бяха на 7 години и доста "поомекнали" и имаше леко спадане на горния полюс. Исках да се коригира и големианта. При д-р Живко Кънев и двете операции.

# 522
  • София
Здравейте!
През септември, 2020 г. бях диагностицирана с рак на гърдата.
От януари 2021г. съм с отстранена дясна гърда.
Вече се чувствам готова да започна реконструкция, като имам желание да увелича и лявата си гърда /вероятно с импланти, но все още не съм избрала метода, тъй като не съм се спряла и на пластичен хирург, с когото да се консултирам.../
Моля, ако някоя от вас, дами, е извървяла подобен път, да сподели мнение и опит. Изпитвам затруднения при избирането на подходящ за мен пластичен хирург. Моля споделете вашите впечатления.
Благодаря предварително!
Бих предложила да погледнете работата на д-р Хатър и евентуално да се чуете с нея. Тя е завеждащ отделение по пластично-възстановитлна хирургия и прави сложни операции, не знам обаче колко опит има точно в тази област. Оперита в Уни Хоспотал Панагюрище.
Намерих интересна статия току-що: https://www.monitor.bg/bg/a/view/pri-otkrit-rak-rekonstruirat-gy … peracijata-269700

# 523
Аз съм с реконструкция на гърдата при доктор Романски в Александровска болница през 2014г.
С Ламбо си. Операцията ми в правиха на 2 пъти. Първо обръщаха мускол и сложиха ( забравих името) , което постепенно надуваха с физиологичен разтвор . След това махнаха " нещото" и сложиха импланта. Втората процедура беше песен в сравнение с първата. Но бързо се възстанових и след двете. Сега се чувствам готова да коригирам здравата си гърда, защото тогава не в пипнахме с уговорката, че ще правим нещо след време , след като имам дете. 2 деца по- късно май дойде и нейния ред Wink

# 524
Момичета здравейте ,
Да попитам , колко време след операцията е подходящо влизането в топъл басейн ?

Общи условия

Активация на акаунт