Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 16

• 77 472
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Разбира се и на мен Молов ми каза заеължително мрежи защото съм имала проблемни гърди , но по сттанното е че ми каза че най малко 465 ще ми сложи за да може да се покрият всички тези приблеми ,а сега романски ми каза 350 най много…) Мисля си че молов прави големи гърди на всички и слага мрежи на повечето.. Много странно каза че ако сложи по малък кубик изобщо няма да е добре и няма да съм доволна от резултата

# 496
Разбира се и на мен Молов ми каза заеължително мрежи защото съм имала проблемни гърди , но по сттанното е че ми каза че най малко 465 ще ми сложи за да може да се покрият всички тези приблеми ,а сега романски ми каза 350 най много…) Мисля си че молов прави големи гърди на всички и слага мрежи на повечето.. Много странно каза че ако сложи по малък кубик изобщо няма да е добре и няма да съм доволна от резултата

По-добре послушайте Романски, защото Молов прави симмастии и после Романски ги оправя.

# 497
О да със сигурност , аз така или иначе другия месец ми е операцията живот и здраве, при Романски, дано не ни затворят пак де
Аз лично не бих се доверила на молов дори и 1000 лв да струва , но всеки си преценя за себе си …

# 498
Да кажа и аз.Оперирана съм от д-р.Молов -намаляване и повдигане на естествен бюст,с мрежи съм и аз ,но не ми е искал отделно пари за тях.

# 499
Здравейте, някоя от вас успя ли да си запише час при Романски през последния месец и ако да, горе-долу кога излезе датата?

# 500
  • София
Здравейте, някоя от вас успя ли да си запише час при Романски през последния месец и ако да, горе-долу кога излезе датата?
На 1.09 можеше да се запише час за 13.09, а на 19.09 за 8.10.

# 501
Благодаря, толкова го следих и пак изтървах датата. Продължавам с дебненето.

# 502
Здравейте, някой има ли повече информация за така наречения "double bubble", който се образува след поставянето на гръдни импланти?  Имам асиметрия и докторът ми обясни, че единият разрез трябва да е около 1/1.5 см. под моята гърда, което има възможност да доведе до този ефект. Има ли някой с подобен случай?

# 503
Дами,на някоя от вас доктора да е казал,че ще постави импланти с уговорката,че след 6-7 месеца трябва да иде пак за някаква интервенция с местн упойка? Понеже едната ми е на границата с увисване,но още не е и така ми каза доктора,но не разбрах защо е нужно второ отваряне…

# 504
Кога горе долу почувствахте новите си гърди като свои? Възвърнахте си усещането при допир както е било преди и си позволихте да ходите без сутиен поне вкъщи без да усещате гадното опъване отдолу на разрезите. Може би има значение и размера на импланта- моят е 550 кубика 🙄

# 505
Здравейте, някой има ли повече информация за така наречения "double bubble", който се образува след поставянето на гръдни импланти?  Имам асиметрия и докторът ми обясни, че единият разрез трябва да е около 1/1.5 см. под моята гърда, което има възможност да доведе до този ефект. Има ли някой с подобен случай?

Това се оправя в повечето случаи с носенето на ластичната лента и масажи. При мен се изравни на 3тия месец, но ако не се случи, има 2 варианта. Единия е липофилинг, а другия повдигане с малък разрез през зърното. Зависи какъв е вашия случай.

# 506
Кога горе долу почувствахте новите си гърди като свои? Възвърнахте си усещането при допир както е било преди и си позволихте да ходите без сутиен поне вкъщи без да усещате гадното опъване отдолу на разрезите. Може би има значение и размера на импланта- моят е 550 кубика 🙄
Моето мнение е че никога няма да се върнат същите усещания от преди.
А относно ходенето без сутиен ,мисля че с подобни кубици е строго не препорачително,освен ако не искаш да ги сменяш след година две.

# 507
  • София
Аз съм с доста по-малки кубици и винаги съм със сутиен. Пазя ги, за да не увиснат, но и ми натежават например като се наведа надолу да взема нещо. При такива големи кубици не бих си и помисляла да ходя без.

# 508
Аз съм с 450сс. На година съм вече. Позволила съм си 2 пъти това лято за по час и половина - два да съм без сутиен. С него съм си в къщи, с него спя. И никак не ми е некомфортно между другото, по-скоро ми е странно без. А не е като да си нямах материал и преди, когато първата ми работа като се прибера беше да хвърля сутиена

# 509
И аз съм на година с 400сс. Ходя си без сутиен почти постоянно след шестия месец, не спя с такъв, а гърдите си ги усещам абсолютно естествени както преди, нито ми тежат, нито усещам какъвто и да е било дискомфорт. Сигурно има значение, че съм висока и с развита мускулатура. 

Общи условия

Активация на акаунт