Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 16

• 79 249
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Аз бях в цикъл по време на операцията и нямаше никакъв проблем. Филмът е с упойката, трябва анестезиолога да го съобрази, защото хормоните имат значение. Оперирах се при д-р Хатър и тя ме увери, че всичко ще бъде наред. Така и стана. Операцията мина успешно и вече година се радвам на красив бюст. =D

# 481
Здравейте! Има ли някой опериран с усложнение симастия? Моля за препоръка за лекар с опит?

# 482
Здравейте! Има ли някой опериран с усложнение симастия? Моля за препоръка за лекар с опит?
Молов ли ви оперира? Може и на лично да ми отговорите.

# 483
Здравейте ! Въпрос към тези от вас, които са си правили лазер за минимизиране на белезите. Колко време след операцията направихте първата процедура ?

# 484
Здравейте ! Въпрос към тези от вас, които са си правили лазер за минимизиране на белезите. Колко време след операцията направихте първата процедура ?
И кой лазер е най-добър за заличаване на такива белези?

# 485
Чувала съм добри отзиви за Venus Viva. До колкото разбрах, в Есте клиник работят с такъв лазер. Исках да говоря с доктора, който прави процедурите, но нямах време да го изчакам когато бях в клиниката. Исках да разпитам за лазера,  дали след него трябва да продължа да се мажа с геловете за заличаване на белези… разбрах само, че се правят 2 процедури през месец.
Часът ми е скоро, но се сетих ако някой има повече инфо Simple Smile

# 486
  • Бургас
Здравей,  ако не се лъжа, ти беше момичето с най-хубаво красивите естествени гърди в темата ❤
Дано наистина да нямаш симмастия! Има  една потребителка Shampein/ може и да бъркам ника/, която преживя това.
Ако искаш разкажи нещо повече за проблема.
Успех!

# 487
Мда, аз съм 🤗 И да, имам проблем след операцията. Ще разкажа подробно, само искам да намеря решение преди това. До тези, на които им предстои, моля мислете при избора на лекар!

Пс: Evaivanova1 пълна ти е кутията!

# 488
Здравейте,бях на консултация при др.Молов и отсече 595 СС Ментор. Има ли други дами с такива кубици,как ви стоят? Има ли разстояние по средата,притеснявам се къде ще ги побера толкова много кубици,но той смята че имам липси тук там и ще потъне и няма да изглеждат големи. Ще постави и два броя мрежи. Ако може снимки на такива дами ще съм благодарна.

# 489
Penelope88, мрежите защо ще ги слага?

# 490
Penelope88, мрежите защо ще ги слага?
Моллов на всички слага мрежи. Според мен е чист комерс. Обявява ниски цени и си ги "избива" с мрежите. Поне така са отзивите на всички.

# 491
Каква е сумата при Моллов с включени мрежи? Не съм чела някой друг хирург да поставя.

# 492
И аз съм оперирана при Молов. В деня на операцията ми каза че може да ми сложи мрежа, но няма да ми вземе пари.

# 493
Каква е сумата при Моллов с включени мрежи? Не съм чела някой друг хирург да поставя.
Аз бях на консултация при него януари и тогава мрежата струваше 300лв./бр. От юли месец има нови цени за операциите, мрежите не знам дали са вдигнати.

# 494
Кръгли с две мрежи 6500 лв. За по сигурно,понеже едната гърда била на ръба на увисване,а не му се иска да ме реже да повдига все още не съм за повдигане. Това е в София операция,в Смолян чак юни месец записват сега. Асистентката каза,че в София техниката им е на най високо ниво,клиниката е уау.

Общи условия

Активация на акаунт