Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 16

• 77 465
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, момичета! Най-накрая ви открих. Записвам се да чета.

Моята "история". Имам малки гърди, кърмене 3 години общо (две деца), останах без никакви Laughing Живея в чужбина, но съм се решила на интервенция в България. От нещата, които прочетох и видях съм се насочила към д-р Ильо Стоянов или д-р Георгиев. Ако имате други предположения, моля споделете.

Най-много ме интересува следоперативният период и кой лекар оперира най-добре с оглед на това (и разбира се - оптимални естетични резултати)? Аз съм с много нисък праг на болка и предпочитам да направя компромис с цената, отколкото с болката. Та, моля, споделяйте опит. Gift Heart

# 526
Болката е твърде субективна, за да се прецени. Не изхождайте от нея.
Лично-аз съм с висок праг- усещам, но много търпя. Болката ми беше предимно в гърба, не в гърдите. Медицината не е математика.
Никой нищо не гарантира.
Това ми беше трета операция, най-лека като медицински показания, но най-тежка като постоперативна болка в рамките на 12 часа и най-лека като възстановяване в рамките на седмица.

# 527
Здравейте, докторът, при който ще се оперирам, препоръча поставяне на 245 cc или 275 cc Мотива Ергономикс. Аз съм с нулев старт, 162 см висока и 51 кг. Бих искала да помоля ако някоя от вас е с подобни показатели и поставени такива кубици импланти, ако може да ми изпрати на лично снимка с резултата, тъй като малко се колебая дали няма да са малки. Благодаря предварително.

# 528
Здравейте, мислите ли че тази гънка наистина ще изчезне, когато импланта слезе в джоба? От операцията са минали 2м
Скрит текст:

# 529
Болката е твърде субективна, за да се прецени. Не изхождайте от нея.
Лично-аз съм с висок праг- усещам, но много търпя. Болката ми беше предимно в гърба, не в гърдите. Медицината не е математика.
Никой нищо не гарантира.
Това ми беше трета операция, най-лека като медицински показания, но най-тежка като постоперативна болка в рамките на 12 часа и най-лека като възстановяване в рамките на седмица.

Благодаря за отговора. А при кого се оперирахте? Аз имам малък опит с оперативни интеренции - лапароскопска операция, от която се възтановявах 10 дена (обикновено хората стават и си тръгват след операцията, даже не лежат в болница) и вадене на мъдреци, един по един, като след всеки имах продължително възстановяване, нетипично дълго за типа интервенция. Та оттам изхождам, че трябва да се подготвя за тежък следоперативен период Cry Освен това имам две малки деца и мога да си "открадна" само две седмици.

КТеди, аз съм със същите данни - 163, 51 кг, но имам широк ханш и бразилско дупе, много тънка талия и не бих си сложила под 290, даже по-вероятно да отида към 350. Но ако ти си с малък ханш, може и да е различно при теб, пропорциите са много важни.

# 530
Аз съм 48,163 и ще слагам 350 , за мен това бил максимума , но аз и не искам големи гърди а нормални за моето телосложение

# 531
Здравейте!
През септември, 2020 г. бях диагностицирана с рак на гърдата.
От януари 2021г. съм с отстранена дясна гърда.
Вече се чувствам готова да започна реконструкция, като имам желание да увелича и лявата си гърда /вероятно с импланти, но все още не съм избрала метода, тъй като не съм се спряла и на пластичен хирург, с когото да се консултирам.../
Моля, ако някоя от вас, дами, е извървяла подобен път, да сподели мнение и опит. Изпитвам затруднения при избирането на подходящ за мен пластичен хирург. Моля споделете вашите впечатления.
Благодаря предварително!
Аз съм с двустранна мастектомия и поставени импланти при Д-р Хатър , с профила цел. Изключително доволна съм от професионализма и отношението на целия екип. А резултата е повече от добър

# 532
Здравейте, мислите ли че тази гънка наистина ще изчезне, когато импланта слезе в джоба? От операцията са минали 2м
Скрит текст:

Здравейте ! Това под гънката Вашата жлежза ли е ? А това над нея да е имплантът ? Не мога да разбера какво се е получило.
По принцип имплантите наистина слизат надолу, аз съм на повече от три месеца и забелязвам това. Хирургът Ви какво какво казва ? Кой Ви оперира ? Сигурна съм, че четох коментарите, но не помня.

# 533
Цитат
Аз съм с двустранна мастектомия и поставени импланти при Д-р Хатър , с профила цел. Изключително доволна съм от професионализма и отношението на целия екип. А резултата е повече от добър

Благодаря за отговора Simple Smile
А бихте ли ми казали, имплантите бяха ли поставени по- късно с експандер или още в същата операция, по време на мастектомията?
Питам, тъй като ми беше казано, че може да нямам достатъчно кожа, за да ми бъдат поставени импланти... естествено ще се допитам до няколко пластични хирурзи, включително и д-р Хатър, но дотогава това мнение много ме притеснява ...

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 15:09 от mmishka

# 534
Здравейте, мислите ли че тази гънка наистина ще изчезне, когато импланта слезе в джоба? От операцията са
Здравейте ! Това под гънката Вашата жлежза ли е ? А това над нея да е имплантът ? Не мога да разбера какво се е получило.
По принцип имплантите наистина слизат надолу, аз съм на повече от три месеца и забелязвам това. Хирургът Ви какво какво казва ? Кой Ви оперира ? Сигурна съм, че четох коментарите, но не помня.

Това, което се вижда отстрани е импланта, реално стои някак отстрани и видоко, според хирурга ще слезе надолу и като си легне в джоба ще избута моята тъкан още нагоре. Веднага след операцията нямах такава гънка, появи се в последствие. Дейсвително на другата гърда го напипвам и е по-ниско, на тази гърда в долната вътрешна част е само моята тъкан. Дано го обясних добре.

# 535
Цитат

Благодаря за отговора Simple Smile
А бихте ли ми казали, имплантите бяха ли поставени по- късно с експандер или още в същата операция, по време на мастектомията?
Питам, тъй като ми беше казано, че може да нямам достатъчно кожа, за да ми бъдат поставени импланти... естествено ще се допитам до няколко пластични хирурзи, включително и д-р Хатър, но дотогава това мнение много ме притеснява ...
Всичко беше в една операция

# 536
Забрави го това"мнение".Много бих искала да знам кой хирург го е казал.Аз съм с експандер в момента и очаквам окончателната операция.

# 537
Здравейте, мислите ли че тази гънка наистина ще изчезне, когато импланта слезе в джоба? От операцията са

Това, което се вижда отстрани е импланта, реално стои някак отстрани и видоко, според хирурга ще слезе надолу и като си легне в джоба ще избута моята тъкан още нагоре. Веднага след операцията нямах такава гънка, появи се в последствие. Дейсвително на другата гърда го напипвам и е по-ниско, на тази гърда в долната вътрешна част е само моята тъкан. Дано го обясних добре.

Мисля, че ми стана ясно.
А вътрешната част на гърдите, тоест между гърдите пак ли стои така ? Питам защото резултатът е много странен и аз бух си помислила, че основата на импланта не е съобразена правилно.
Явно е, че стартът Ви никак не е малък.

# 538
От вътрешната страна няма гънка, старта ми е около 200цц. Основата като см е правилна, двама хирурга я измериха еднакво. Просто имам чувството, че джоба е направен неправилно и в страни. Освен надолу импланта според мен трябва да отиде и към вътрешната страна, което вече ми се струва невъзможно. В крайна сметка се надявам да е прав като казва, че ще всичко ще си дойде на мястото.

# 539
Скрит текст:
За мен това не е нормално .Много добре се вижда вашата жлеза как е правилно напред ,а импланта отива встрани под мишницата.Дори и да слезе импланта в джоба ,пак ще си остане тази гънка.

Общи условия

Активация на акаунт