Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 16

• 77 458
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Здравейте,
Отдавна не съм се включвала. Оперирана съм от доц. Романски през Април.2019г. Повдигане с импланти. Знаете доцента нв обича големи импланти, така че съм с Ментор 325 висок профил.
Бих казала че моята операция 2 в 1 не е много успешна предвид че повдигането ми не е с разрез тип котва, а така наречения раунд блок ( само през ареолата). Сега се замислям за втора коригираща операция. Бих се доверила или на Ильо Стоянов или пак на Романски. Иска ми се да чуя поне две мнения. Не разбирам много, но доколкото чета имам и риплинг. Така че си има работа по мен. Някой ще ми каже ли как и за кога според вас става записването при Ильо Стоянов - като време имам предвид? . За Романски вече разбрах Simple Smile
Че било въпрос на дебнене.

# 586
Аз се обаждах юли и ми дадоха час за декември.

# 587
В момента при д-р Стоянов записват конуслтации за месец май или юни 2022 г. Но от скоро той не оперира жени с поставени импланти от друг хирург.
Все пак се обадете и попитайте.

Искам да попитам за риплинга при Вас ? Само го напипвате или се забелязва и в нормална изправена позиция на тялото ?

# 588
  • Варна
Риплинга - По скоро го виждам като се наведа напред, в нормална позиция не се забелязва. Ами ще пробвам да им пиша през страницата, може пък някой покрай Ковида да си е отказал часа. Никога не се знае Simple Smile
Пък и аз не че бързам за някъде. Но на пролет и лято не бих си го причинила - все пак живея на морето Simple Smile
А ако не иска да ме оперира, поне ще си каже мнението, което за мен също е важно как вижда оправянето на сегашната ситуация. Относно размера, вярно е че малееят с времето, но аз както съм слаба и имам тънка кожа според мен ще личи много импланта  под мускула. Пък и с течение на времето ще ми тежат предполагам, сега са ми точно по мярка.
Иначе бързо се възстанових, нямах странични ефекти, добре ги понесох имплантите, за тръпнещите за операция за доц. Романски. Просто операциите 2 в 1 не са проста работа, и според мен не винаги са сполучливи. И втория път бих искала разрез тип котва, защото някой от вас беше писал че този за обиране и повдигане само през зърното не издържа много и очевидно е така. Но тогава нито съм разбирала, нито са ме питали. В интерес на истината той ме нарисува за тип котва и като се събудих и се видях след 1-2 дни видях че нямам шев. Както й да е станалото станало, дано е поправимо Simple Smile

# 589
Galeto, разгледай Инстаграма на д-р Стоянов.  Точно в последните му публикации обяснява за повдигането и защо и кога трябва да се прави разрез котва. Ето тук един пример. Има и няколко  видеа по темата. 

# 590
Миналата седмица си запазих час при Стоянов и ми дадоха чак за средата на май... А някой знае ли след консултацията при него кога да очаквам час за операция (горе-долу)?

# 591
След консултацията със Стоянов ще чакате още няколко месеца за операция. Но все пак всичко се случва и може да извадите късмет за по-ранна дата.
А относно риплинга, при по-слаби жени се напипва при навеждане, моето мнение е, че е важно да не се забелязва в изправено положение. Вие наистина не бързате, защото първата операция е била скоро.
Ако искате, споделете снимки. Понякога ние жените гоним перфектен резултат, а погледнато отстрани всичко е наред Wink

# 592
Аз си записах час за консултация при Стоянов за 1 юни. Чудя се дали мога да се надявам на операцията към септември?

# 593
  • София
Спират плановите операции.
Дали това се отнася и за естетичните и по специално при др.Стоянов спират ли ги,някой знае ли?

# 594
Дали това се отнася и за естетичните и по специално при др.Стоянов спират ли ги,някой знае ли?

Заповедта цели възможност за реорганизация на персонала в многопрофилните болници с оглед повишения брой ковид болни и пренасочване на персонал от различни отделения към ковид отделенията.

Естетичните операции се правят в частни естетични клиники, в които по принцип не постъпват болни, да не говорим за ковид болни.

Затова смятам, че заповедта не би трябвало да има отношение към естетичната хирургия в частните естетични клиники. Все пак това е само мое разсъждение и може да се обадите в клиниката и да ги питате тях за потвърждение.

# 595
Не винаги. Има хирyрзи, практикyващи в болници като Вита, Надежда и тн., които не са естетични клиники. Този казyс трябва да се обсъди с потенциалния хирyрг за да се знае. Живеем в едно по-особено време.

Естетичните операции се правят в частни естетични клиники, в които по принцип не постъпват болни, да не говорим за ковид болни.

# 596
На мен ми предстои операция при доц. Романски. От регистратурата отказаха да ми дадат информация. Щели да ми се обадят. Решавало се седмица за седмица....

# 597
И аз звънях и ми казаха че те ще ме потърсят :/ ох дано не се проточва още много във времето че…

# 598
Не винаги. Има хирyрзи, практикyващи в болници като Вита, Надежда и тн., които не са естетични клиники. Този казyс трябва да се обсъди с потенциалния хирyрг за да се знае. Живеем в едно по-особено време.

Да, Вита е МБАЛ, съответно там има шанс да спрат естетичните операции. Клиниката на д-р Стоянов не е МБАЛ и там няма логика да спират, защото не се вършат други дейности освен естетична хирургия и не вярвам клиниката му да почне да приема ковид болни. Има и изцяло очни клиники и други клиники, които приемат пациенти само в една област на лечение, та тях не би трябвало да засяга забраната.
Както писах, идеята е да може да се пренасочва медицински ресурс към ковид отделение в лечебни заведения, където има такива отделения.

# 599
Здравейте,
Отдавна не съм се включвала. Оперирана съм от доц. Романски през Април.2019г. Повдигане с импланти. Знаете доцента нв обича големи импланти, така че съм с Ментор 325 висок профил.
Бих казала че моята операция 2 в 1 не е много успешна предвид че повдигането ми не е с разрез тип котва, а така наречения раунд блок ( само през ареолата). Сега се замислям за втора коригираща операция. Бих се доверила или на Ильо Стоянов или пак на Романски. Иска ми се да чуя поне две мнения. Не разбирам много, но доколкото чета имам и риплинг. Така че си има работа по мен. Някой ще ми каже ли как и за кога според вас става записването при Ильо Стоянов - като време имам предвид? . За Романски вече разбрах Simple Smile
Че било въпрос на дебнене.
Гърдите ви увиснаха ли, защо искате втора операция?

Общи условия

Активация на акаунт