Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 16

• 77 426
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, може ли оперирани при Молов и Георгиев с повдигане и импланти да ми пратят снимки на лични, моля

# 601
  • София
Отлагали ли сте цикъл с Примолут,Оргаметрил или нещо друго?
В аптеката ми казаха,че и витамин Ц от 1000мг на ден вършел работа🤔

# 602
Аз само с витамин ц съм отлагала

# 603
Миналия месец ми се наложи да отложа цикъла си.Гинеколожката ми препоръча Зафрила 2мг. Нямах никакви проблеми ✌️

# 604
  • София
А колко време го пихте,по колко и с колко дни отложихте цикъла?
Миналия месец ми се наложи да отложа цикъла си.Гинеколожката ми препоръча Зафрила 2мг. Нямах никакви проблеми ✌️
Зафрила е доста силно май🤔

# 605
А колко време го пихте,по колко и с колко дни отложихте цикъла?
Зафрила е доста силно май🤔
Със сигурност не е като вит.С
Но ми трябваше нещо сигурно,което и да не ми навреди.

# 606
Аз не искам да отлагам, а просто да не ми дойде по-рано. Работата е на кантар. Ще бъда 24 ден. Има малък шанс да подрани и се чудя какво да правя. Пила съм зафрила по лекарско предписание, може да погледна схемата. От друга страна хормоните увеличават риска от тромбози, та не знам.

# 607
  • София
Аз не искам да отлагам, а просто да не ми дойде по-рано. Работата е на кантар. Ще бъда 24 ден. Има малък шанс да подрани и се чудя какво да правя. Пила съм зафрила по лекарско предписание, може да погледна схемата. От друга страна хормоните увеличават риска от тромбози, та не знам.
То и аз съм нещо като вашия случай.
Понякога ми идва на 23 дни и ако се случи сега и край...,а и не искам да се притеснявам до последно дали ще ми дойде.
Затова търся варианти,но май Примолут и Оргаметрил ги нямало вече по складовете,а и без рецепта трудно дават.

# 608
Момичета не взимайте нищо на своя глава, на мен също се очертава да ми идва на операцията ако се състои изобщо де, но ще се допитам до доцента разбира се ,тези дни дали да взимам нещо и тн…

# 609
Момичета не взимайте нищо на своя глава, на мен също се очертава да ми идва на операцията ако се състои изобщо де, но ще се допитам до доцента разбира се ,тези дни дали да взимам нещо и тн…
Аз мислех да питам как да процедирам, когато  ми звъннат от болницата за уточняване. Но ако се свържеш с доцента по този въпрос, моля да споделиш.

# 610
  • София
Веднъж измествах цикъл с Дуфастон и после сигурно половин година не можа да ми се нормализира. Така, че бъдете внимателни с тези хапчета!

# 611

На мен също трябваше да ми дойде в деня на операцията. Една седмица преди операцията, витамин Ц от 500млг. По 4-5 на ден. В моя случай ми подрани и дори ми дойде на следващия ден след приема.

# 612
  • София

На мен също трябваше да ми дойде в деня на операцията. Една седмица преди операцията, витамин Ц от 500млг. По 4-5 на ден. В моя случай ми подрани и дори ми дойде на следващия ден след приема.
Да,но аз искам да го отложа и в никакъв случай да не ми подранява.
В такъв случай,щом има възможност да подрани от вит.Ц се чудя дали изобщо да го пия🤷♀

# 613
Има ли тук майки на бебета/малки деца с импланти У гърдите?

Как носите бебоците или децата?

Моето мъниче много обича да заспива по коремче върху мен, но понякога изпадам в ужас да не ми се спука импланта, че не ми се ляга под ножа още... Преди 2 години си ги сложих Simple Smile)

БТВ - Бременността и кърменето ми съсипаха хубавата форма на гърдите и май няма да изчакам десетата година да се оперирам пак!:))

# 614
Вит. С не е хормон, за да отлага или предизвиква цикъл.
Питайте лекаря си, но не мисля, че Романски ще се съгласи да оперира, докато сте в цикъл. А и аз не искам да си представям цикъл по време на операция...

Общи условия

Активация на акаунт