Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 16

• 77 307
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Отлагала съм два-три пъти с Примолут заради морето. Нямах никакви проблеми, веднага щом ги спрях цикъкът дойде. Нямах странични ефекти. Разбира се, не трябва да се прекалява, но един път в годината например както бях аз не виждам проблем. Трудно се намира и по принцип е с рецепта, не във всяка аптека ще го дадат без.

# 616
  • София
Отлагала съм два-три пъти с Примолут заради морето. Нямах никакви проблеми, веднага щом ги спрях цикъкът дойде. Нямах странични ефекти. Разбира се, не трябва да се прекалява, но един път в годината например както бях аз не виждам проблем. Трудно се намира и по принцип е с рецепта, не във всяка аптека ще го дадат без.
Да,в две го нямаха,а и казаха,че е с рецепта,в третата уж го поръчаха.
Нямам рецепта,а трябва да го почна още утре.
Ще питам и в други.

# 617
Аз и двете деца си ги носих без проблеми. Сега имам среща с хирурга ми да каже има ли промяна в импланта. Аз имам 1 в реконструирана гърда. Другата я оставихме за след децата. Сега ще в мисля и нея

# 618

Здравейте момичета , моята операция мина преди 2 месеца и половина и да ви кажа , че съм доволна от доктора , но и съжалявам , че си сложих толкова малко кубици. 350 сс . Доктора каза , че съм с тесен гръден кош и немога да побера повече и аз се съгласих , но много малки ми се виждат . Вече ми се върти в главата да събера пари наново и да го питам да ги увеличим 🤦🏼‍♀️🤷🏽‍♀️ Има ли такива луди като мен 👀 Юрий Асенов ме оперирва.

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 14:24 от Десислава Маркова 665623

# 619
Има да..
Аз съм с 375сс Мотива ергономикс и ми малеят адски.. Sad

# 620
еее направо много ме замисляте момичета , дали мога да “преговарям” с доцента за по големи хаха :/ Той каза на теб мога макс да сложа 350…

# 621
Интересна тема сте захванали за цикъла. Мен са ме оперирали с пълна упойка, докато съм в цикъл, но операцията беше лапароскопска и на матката, та не знам дали има значение. Аз съм с противозачатъчен ринг и мога да го оставя вътре, тоест да пропусна цикъл, но не знам дали е ок да имам външно тяло в себе си по време на операцията. Та значи и това трябва да попитам като дойде време за консултацията.

# 622
  • София
Успях да открия Примолут и ми го дадоха без рецепта.
Ще го пия,няма как.
От Есте клиник ми бяха казали и че три дни преди цикъл и 3 дни след също не можело да се оперира,което съвсем усложнява нещата😀
Десислава Маркова,не изглеждат съвсем малки.Хубави са!😊

# 623

Здравейте момичета , моята операция мина преди 2 месеца и половина и да ви кажа , че съм доволна от доктора , но и съжалявам , че си сложих толкова малко кубици. 350 сс . Доктора каза , че съм с тесен гръден кош и немога да побера повече и аз се съгласих , но много малки ми се виждат . Вече ми се върти в главата да събера пари наново и да го питам да ги увеличим 🤦🏼‍♀️🤷🏽‍♀️ Има ли такива луди като мен 👀 Юрий Асенов ме оперирва.

На тази снимка изглеждат добре. Вече как са в проекция , когато застанете изправена можем да гадем. Но щом това е бил макса според доктора, най-вероятно е така. Преди операцията колко е бил диметърът на гърдта Ви? Каква марка са имплантите и профилът им? Какъв е бил старта Ви?

# 624
Честно казано и да ми е казал диаметър и т.н непомня вече . Доктора прецени , че за да ми сложи 350 сс трябва да е с профил corse най- високия с Мотива. Представях си , че ще се забелязват , но уви. Никой познат неможе да разбере , че имам

# 625
  • София
Щом е сложил най-високия профил на Мотива, не виждам как тогава могат да се увеличат кубиците. Важно е каква е основата, ако тя е малка, няма как да се сложи по-голям имплант, иначе гърдите ще отидат под мишниците. При малка основа може единствено да се увеличат кубиците чрез слагане на по-висок профил, но щом в случая профилът е най-високия не виждам какво може да се направи.

# 626
Десислава, извинявам се за въпроса, но защо трябва познатите Ви да забелязват, че имате корекция? Това ли е критерият за добър естетичен резултат?

# 627
И за мен е странно. Аз търся ефект никой да не разбере, че съм с корекция. Не ми харесва бюст тип "плейметка". Може би, ако сте искали нещо подобно е следвало да споделите с доктора. Иначе той просто ги е направил да изглеждат естествени.

# 628
Здравейте прекрасни!Предстои ми операция за поставяне на импланти.Бях на консултация при хирурга ,който съм избрала и определихме дата,но се колебая между два размера.Доктора ми препоръча кръгли импланти Ментор hp xtra 405cc или 425cc.Ще се радвам момичетата които са с този размер импланти ако не се притесняват да споделят своя резултат.Благодаря предварително!

# 629
Здравейте прекрасни!Предстои ми операция за поставяне на импланти.Бях на консултация при хирурга ,който съм избрала и определихме дата,но се колебая между два размера.Доктора ми препоръча кръгли импланти Ментор hp xtra 405cc или 425cc.Ще се радвам момичетата които са с този размер импланти ако не се притесняват да споделят своя резултат.Благодаря предварително!

Кой точно модел на ментор? Кой е хирyргът? Знаете, ли че  FDA пyсна Предупредителна комуникация относно потенциален риск за (BIA-ALCL). Гръдни импланти Mentor Siltex от 27 март 2020 г
"Johnson & Johnson Medical New Zealand Ltd уведомява хирурзите, че тези устройства крият риск от свързан с гръдния имплант анапластичен едроклетъчен лимфом (BIA-ALCL). Отстраняването на тези импланти не се изисква, а се препоръчва редовно проследяване на пациентите с тези импланти. Инструкциите за употреба, предоставени с устройствата, вече ще съдържат допълнителни предупреждения и информация за пациентите."

https://www.medsafe.govt.nz/…/RecallActionNotices…/25771.asp"

Аз съм с импланти Натрел, които също са издърпани от пазара. Съветвам Ви да коментирате с хирyргът Ви.

Общи условия

Активация на акаунт