Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 16

• 77 297
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
При д-р Стоянов.Точно за тези импланти мисля че става въпрос.Ще се свържа с клиниката за да си уговоря още една консултация.Благодаря за отговора!

# 631
zlatinita, моля. Коментирайте с Ильо. Може би е някой конкретен вид, който е ок. Но гледайки каталога, с импланти на Ментор, всички освен анатомичните са в "черния списък".  Аз доста проверявам, и съм много разочарована от Ментор, защото именно към тях се бях насочила за подмяна , но yви... Имайте предвид, че и серията Bi light на политекс, не става към момента. Остатъка от Политекс и Мотива остават, май.

# 632
Аз имам доверие на доктора,но за всеки случай ще попитам.Решила съм се да се подложа на тази интервенция и осъзнавам рисковите които крие.Истината е че няма 100% безопасни импланти.Прикачвам файл на имплантите които ще ми бъдат поставени.

# 633
Когато чуждо тяло се постави в организма, изобщо не може да се говори за 100 % безопасност. Всяко едно нещо, до което се докосваме в ежедневието крие някакъв риск от нещо. Специално Ментор са импланти , които винаги са били предпочитани от хирурзите при реконструктивни операции при рак на гърдата. Те не са изтеглени от пазара и масово в цял свят ги поставят. А що се отнася до Мотива , те са само от 10 години на пазара и за тях не могат да се правят никакви категорични изводи,  било то положителни или отрицателни. Лично аз не ги харесвам,  защото са гладки и според мен ще увисват бързо. Разбира се , това си е лично мое мнение.

# 634
zlatinita , да точно този модел не го виждам, в списъка. Както казах, най-вероятно е дрyg вид на Ментор. От клиниката на Ильо, видях стори, онзи ден, на една дама с Ментор, анатомични( които не са във въпросният списък). Аз също много ги харесвам както казах. Това са и пионерите в имплантите.Има достатъчно информация в нета, няма лошо човек да пита?  И разбира се, че ако нямаш доверие на хирyрга си , няма смисъл да ляга под ножа. Аз също имах доверие на оператора и сложих най-скъпите, на пазара тогава. 100 пъти ме е яд, че не сложих ментор. Е,да сега и те щяха да са за смяна, но поне щеше да ми е по-изпълнен горният полюс.
mimi2018, разбира се, че е така.  Да, мотива са от скоро на пазара.Според мен, на няколко години излизат новини относно имплантите, и човек трябва да е осведомен.

# 635
Всичко което сте писали е така😊А сега отново ще помоля дамите които са с този вид импланти на Ментор и са с 405cc или 425cc ,ако не се притесняват да споделят своите резултати.Аз съм в голяма дилема кой размер да избера и ще се радвам да видя как стоят едните и другите кубици.

# 636
zlatinita , да точно този модел не го виждам, в списъка. Както казах, най-вероятно е дрyg вид на Ментор. От клиниката на Ильо, видях стори, онзи ден, на една дама с Ментор, анатомични( които не са във въпросният списък). Аз също много ги харесвам както казах. Това са и пионерите в имплантите.Има достатъчно информация в нета, няма лошо човек да пита?  И разбира се, че ако нямаш доверие на хирyрга си , няма смисъл да ляга под ножа. Аз също имах доверие на оператора и сложих най-скъпите, на пазара тогава. 100 пъти ме е яд, че не сложих ментор. Е,да сега и те щяха да са за смяна, но поне щеше да ми е по-изпълнен горният полюс.
mimi2018, разбира се, че е така.  Да, мотива са от скоро на пазара.Според мен, на няколко години излизат новини относно имплантите, и човек трябва да е осведомен.
Caprice, понеже аз също следя Инстаграма на д-р Стоянов и не виждам никъде да споменва марката на имплантите , които слага. Вие как разбирате коя е ? Питате ли го или някъде се отбелязва пък аз не доглеждам?

# 637
Моята операция е няколко месеца след излизането на тази информация за Ментор и съм с анатомичните CPG 333, tall, height. Тогава бях питала дали има проблем с Ментор и отговорът беше не. А и преди сме обсъждали тази излязла март месец информация, че е добре да се ходи на профилактични прегледи, имплантите не се забраняват и не се изтеглят от пазара.

# 638
Момичета, един въпрос, д-р Молов прави ли добре повдигане и импланти?

# 639
Има да..
Аз съм с 375сс Мотива ергономикс и ми малеят адски.. Sad
Може ли ако не е проблем да ми изпратиш снимка на лично да видя как седят 375 сс . Аз държах да си сложа толкова , но за съжаление нямаше как . Искам да видя горе долу разликата каква е. Ще ти бъда благодарна

# 640
Caprice, понеже аз също следя Инстаграма на д-р Стоянов и не виждам никъде да споменва марката на имплантите , които слага. Вие как разбирате коя е ? Питате ли го или някъде се отбелязва пък аз не доглеждам?

https://www.instagram.com/p/CV5mT68IEzm/?utm_medium=copy_link&am … 4_WCYVrCW-Gf-CeCI

Mimi2018 , подвела съм се , че операторът е Ильо, защото поста е с Aeste CLinic.

# 641
Не можете ли да разберете,че всичко това с изтеклите импланти Ментор е маркетингов  трик, за да се котират останалите марки на пазара.
Мога да ви успокоя, че имам много приятелки с кръгли импланти Ментор, както и аз самата съм на 7-та година, без никакви проблеми.
След време при подмяна, ако си съществуват още Ментор ще избера тях.
През период от време винаги става 'проблем' с някоя марка,чета и се информирам достатъчно.
Днес Ментор, утре Политех ще е на пангара,така че никоя не е с гарант.
Радвайте се на новите продобивки,вместо да се паникьосвате и да си измисляте симптоми заради импланти.
Всяка трябва да е наясно,че риск винаги има,ако вашето тяло не може с чужди тела в себе си ще ги изхвърли, това не значи,че самите импланти са виновни.
Не забравяйте, че по всяко време ще измислят нови марки, това не значи,че вашите не са годни.

# 642
Всеки си поема риска,още от решението което сам е взел за операция ,лекар и т.н.
Много жени психясват заради една група в Фейсбук , в която администраторката имала проблеми със здравето и започва да плюе имплантите.От там зарибява слабохарактерни и страхливи жени,да си махат имплантите ,че щели да се разболеят от рак.
Абе сдве думи :ако ви е страх от мечки не ходете в гората.
п.с. И аз съм с кръгли Ментор и наскоро изкарах доста тежко Ковид ,от имплантите ще е сигурно 🤷🏽‍♀️😁

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 22:32 от Mimilotaa

# 643
Значи, чукайте на дебело да нямаъе такива проблеми. И въобще проблеми с имплантите.
На мен също не ми допада настървението на въпросната дама, но и разбирам колко й е тегаво да се окаже, че е изтеглила късата клечка.
Ако трябва да се разделя с моите импланти, няма да го преживея леко.

# 644
Въпросната жена я "срещам" в много здравни  фейсбук групи, където продължава да иска съвети за здравословните си проблеми. Това ме навежда на мисълта, че щом продължава да има тези проблеми,  въпреки че е махнала имплантите преди година и половина, значи не са били те причината.

Общи условия

Активация на акаунт