Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 16

• 77 297
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Не можете ли да разберете,че всичко това с изтеклите импланти Ментор е маркетингов  трик, за да се котират останалите марки на пазара.
Мога да ви успокоя, че имам много приятелки с кръгли импланти Ментор, както и аз самата съм на 7-та година, без никакви проблеми.
След време при подмяна, ако си съществуват още Ментор ще избера тях.
През период от време винаги става 'проблем' с някоя марка,чета и се информирам достатъчно.
Днес Ментор, утре Политех ще е на пангара,така че никоя не е с гарант.
Радвайте се на новите продобивки,вместо да се паникьосвате и да си измисляте симптоми заради импланти.
Всяка трябва да е наясно,че риск винаги има,ако вашето тяло не може с чужди тела в себе си ще ги изхвърли, това не значи,че самите импланти са виновни.
Не забравяйте, че по всяко време ще измислят нови марки, това не значи,че вашите не са годни.

О, и Политех са на пангара, в специалност Bi lite серията им"Френската Национална агенция по контрол на медицинските изделия (ANSM) е пуснала сигнал към производителя G&G Biotechnology Ltd. , че са засекли “необичайно присъствие на микро-топчета от повърхността на гела-пълнител на текстурираните и гладките импланти B-Lite”. Това е довело до изтегляне на имплантите от френския пазар през Февруари 2021.
 От дyга страна, тези импланти са 30% по-леки от останалите,което е плюс.

https://ansm.sante.fr/actualites/lutilisation-des-implants-mamma … -IP8cZ5nlzrhCabZY  "

Mimi2018, рискът за такъв лимфом остава дори и след премахването на имплантите. За съжаление, никой не е застрахован и е нормално човек да е афектиран, когато е така "прецакан'. Това, заради което пиша е човек да проверява и да се информира. Както казах, когато аз слагах мойте натрелки бяха най-скъпите и прехвалените. От проведен разговор с Доц Романски знам, че развиването на такъв лимфом е изключително рядко, но специално с натрел(текстyрираните), започват да правят проблеми около 7мата година и препоръчва смяна, Като на мен лично ми каза да не бързам и че имам време.

Относно ментор, имам приятелка с такива, над 13-15 години и няма проблеми. Много мои познати също са с ментор и нямат ядове. С оглед обаче на информацията, която цитирах, колкото и да исках ментор не бих си ги сложила.

# 646
Caprice, едроклетъчен лимфом развиват и жени, които никога не са имали импланти. Това е все едно да кажеш, че от  рак на белия дроб се разболяват само пушачите. В крайна сметка всичко е Божа  работа. А човек колкото и да проверява и да се информира , след време винаги може да се окаже прецакан, защото днес те убеждават, че нещо е най-доброто, а след някоя и друга година пък ти казват, че всъщност то не било чак толкова добро, а даже е вредно . И така до безкрай.

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 15:54 от Mimi2018

# 647
Mimi2018, да абсолютно е така. Въпрос и на късмет /съдба или както искаш го наречи. Иначе, момичета , днес бях на консyлтация при Д-р Х.Христов, във Вита, мерихме, мерихме и ще сменим 440 СС, на Натрел инспира, yлтра висок профил с 650 и 590 СС (за компенсиране на асиметрия), Мотива Кoрсе. Нямам търпение да ви кажа.Надявам се най-после да се изпълни горният полюс! Понеже те оперират с Д-р Кънев съвместно, много се изкyшавам за ринопластика.

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 21:15 от Caprice®

# 648
Момичета, не намирам инфо и мнения за с-в Шарков за повдигане и импланти.

# 649
Mimi2018, да абсолютно е така. Въпрос и на късмет /съдба или както искаш го наречи. Иначе, момичета , днес бях на консyлтация при Д-р Х.Христов, във Вита, мерихме, мерихме и ще сменим 440 СС, на Натрел инспира, yлтра висок профил с 650 и 590 СС (за компенсиране на асиметрия), Мотива Кoрсе. Нямам търпение да ви кажа.Надявам се най-после да се изпълни горният полюс! Понеже те оперират с Д-р Кънев съвместно, много се изкyшавам за ринопластика.

Аз се оперирах при тях и съм много доволна. 3 месеца минаха от моята операция и гърдите ми са меки като естествени и изглеждат перфектно. С 395 polytech анатомични съм - единствено малко ми малеят, но просто окото свиква и иска още.

# 650
Здравейте,тъй като няма достатъчни отзиви за поставяне на импланти в Истанбул искам да споделя мнение с вас.Направих си операция в клиника Естетика там този месец.Всичко което платих е 3200 евро за самата операция плюс 60 евро за придружител в хотела.Пристигнах в хотела един ден по рано , а на следващия ден от хотела ме взима шофьора изпратин от клиниката.Посрещна ме преводачката Гюлвер с която комуникирах и ореждах всичко . Настаниха ме с моя придружител в самостоятелна огромна стая .Първо платих 100 евро за кръвни изследвания и след като всичко беше наред  и остатъка от уговорената сума.Дойде д-р Йоздемир който ме измери и направи консултация с мен (каза ми че повече от 350 куб.  неможе да ми сложи.Тук е момента да вметна че септември месец бях на консултация при д-р Молов и той беше категоричен за 450 куб. И за по малко нямало смисъл да се захваща,при което аз се отказах тъй като за мен това е много.) Операцията беше планирана за 13.00 часа ,още в стаята ми сложиха седатив за успокоение (слагали го на всички пациенти) и поехме към операционната, там ми сложиха маската и вече нямам спомен.След 1 час бях готова.Когато дойдох в съзнание се чувствах ужасно .Беше ми много лошо,болката не ме притесняваше толкова.Сестрите бяха отзивчиви за всичко слагаха болкоуспокояващи  и разни други системи,помагаха за раздвижване. Имаше осигурена храна за мен и придружителя ,през целия престой там.На следващия ден в 9.00 ме изписаха въпреки че аз не се чувствах добре И исках да си платя още 110 евро за да остана под наблюдение, но те ми отказаха тъй като нямало свободни стаи.Прибрахме се в хотела пак с кола от клиниката.Този ден изкарах в леглото ,целия ден повръщах и се чувствах зле.Болките в гърба и кръста от спането по гръб продължават.Може би след третия ден имах подобрение и излизах за кратка разходка на вън.На 5 ден следобед бях повикана от доктора за контролен преглед,при което ми свали превръзката и си видях новите гърди.Бях изключително доволна от резултата 335 сс висок профил Мотива. Каза ми че всичко изглежда добре , да нося стягащия сутиен с който се събудих след операцията 3 седмици  и ми разреши да се къпя от следващия ден.Това е общо взето .Искам просто да споделя с вас ако решите да се оперирате там да се насочите към д-р Синан и преводачката Ширин,аз нямах този късмет.Като отношение от д-р Йоздемир не съм доволна от гледна точка на консултаците с него претупва всичко за има няма 5 мин.Момичетата с който се запознах в хотела препоръчват д-р Синан обяснява всичко подробно и отговаря на всякакви въпроси .За Шерин мога да кажа само хубави неща ,имах възможност да се запозная лично с нея  и тя много ми помогна за с организацията по връщането ни в Бг.Това е в общи линии ако имате въпроси ще помагам.Бъдете здрави и успех на всички  които искат промяна!

# 651
Здравейте,тъй като няма достатъчни отзиви за поставяне на импланти в Истанбул искам да споделя мнение с вас.Направих си операция в клиника Естетика там този месец.Всичко което платих е 3200 евро за самата операция плюс 60 евро за придружител в хотела.Пристигнах в хотела един ден по рано , а на следващия ден от хотела ме взима шофьора изпратин от клиниката.Посрещна ме преводачката Гюлвер с която комуникирах и ореждах всичко . Настаниха ме с моя придружител в самостоятелна огромна стая .Първо платих 100 евро за кръвни изследвания и след като всичко беше наред  и остатъка от уговорената сума.Дойде д-р Йоздемир който ме измери и направи консултация с мен (каза ми че повече от 350 куб.  неможе да ми сложи.Тук е момента да вметна че септември месец бях на консултация при д-р Молов и той беше категоричен за 450 куб. И за по малко нямало смисъл да се захваща,при което аз се отказах тъй като за мен това е много.) Операцията беше планирана за 13.00 часа ,още в стаята ми сложиха седатив за успокоение (слагали го на всички пациенти) и поехме към операционната, там ми сложиха маската и вече нямам спомен.След 1 час бях готова.Когато дойдох в съзнание се чувствах ужасно .Беше ми много лошо,болката не ме притесняваше толкова.Сестрите бяха отзивчиви за всичко слагаха болкоуспокояващи  и разни други системи,помагаха за раздвижване. Имаше осигурена храна за мен и придружителя ,през целия престой там.На следващия ден в 9.00 ме изписаха въпреки че аз не се чувствах добре И исках да си платя още 110 евро за да остана под наблюдение, но те ми отказаха тъй като нямало свободни стаи.Прибрахме се в хотела пак с кола от клиниката.Този ден изкарах в леглото ,целия ден повръщах и се чувствах зле.Болките в гърба и кръста от спането по гръб продължават.Може би след третия ден имах подобрение и излизах за кратка разходка на вън.На 5 ден следобед бях повикана от доктора за контролен преглед,при което ми свали превръзката и си видях новите гърди.Бях изключително доволна от резултата 335 сс висок профил Мотива. Каза ми че всичко изглежда добре , да нося стягащия сутиен с който се събудих след операцията 3 седмици  и ми разреши да се къпя от следващия ден.Това е общо взето .Искам просто да споделя с вас ако решите да се оперирате там да се насочите към д-р Синан и преводачката Ширин,аз нямах този късмет.Като отношение от д-р Йоздемир не съм доволна от гледна точка на консултаците с него претупва всичко за има няма 5 мин.Момичетата с който се запознах в хотела препоръчват д-р Синан обяснява всичко подробно и отговаря на всякакви въпроси .За Шерин мога да кажа само хубави неща ,имах възможност да се запозная лично с нея  и тя много ми помогна за с организацията по връщането ни в Бг.Това е в общи линии ако имате въпроси ще помагам.Бъдете здрави и успех на всички  които искат промяна!
Честито за новите гърди.
Дано  всичко да е наред и да нямате проблеми .
Йоздемир съсипа гърдите на доста жени. А Шерин става трудна за откриване
 ако се появи проблем след операцията.

# 652
Благодаря за подробния разказ. Интересно ми е, когато някои лекари кажат, че повече от това не слагат, а друг ти каже, че по-малко от еди кое си нямало смисъл. Не е ли това наша роля - да изберем размера?

# 653
Здравейте,момичета. Бих помолила тези от вас  с по големи импланти над 500 кубика ако може на лично или да качат снимка. Предстои ми поставяне на 600 кубика Ментор и искам да добия представа. Висока съм 165-60 кг подгръдна 85 см. Благодаря

# 654
Здравейте, момичета. Тези от вас, които са били оперирани от Стоянов, биха ли могли да ми кажат колко време им отнеха всички изследвания преди операцията и колко дни болничен/отпуска са си взели след нея?
Благодаря предварително.

# 655
Здравейте. Можете да направите изследванията и в един ден. Кръвните изследвания в лаборатория, готови са на следващия ден, само за кръвна група и още нещо се чака повече, но така или инъче трябва да ги направите 20 дена преди операцията. Другото, което искаха е снимка на белите дробове в рентгенов кабинет със заключение и преглед при кардиолог - ЕКГ, измерват кръвното и също пишат заключение. Аз успях да свърша това за един ден. Антигенен тест за Ковид се прави в деня преди операцията.

# 656
Здравейте. Можете да направите изследванията и в един ден. Кръвните изследвания в лаборатория, готови са на следващия ден, само за кръвна група и още нещо се чака повече, но така или инъче трябва да ги направите 20 дена преди операцията. Другото, което искаха е снимка на белите дробове в рентгенов кабинет със заключение и преглед при кардиолог - ЕКГ, измерват кръвното и също пишат заключение. Аз успях да свърша това за един ден. Антигенен тест за Ковид се прави в деня преди операцията.
Благодаря Ви!

# 657
Относно болничните, говорете с личния си лекар, до 12 дни (мисля) може да Ви даде. Yспех!

# 658
Относно болничните, говорете с личния си лекар, до 12 дни (мисля) може да Ви даде. Yспех!
  Благодаря! Вече малко ме почва паниката😬. За болничния ще пусна отпуска, защото ако личната чуе защо го искам, ще ми се изсмее в лицето.

# 659
А защо трябва да се смее? Та това си е сериозна операция - не можеш да си движиш нормално ръцете и цялата горна част на тялото поне седмица. Според мен поне 5 дена можете да си поискате, а после ако е нужно повече може и отпуск.

Общи условия

Активация на акаунт