Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 16

• 77 294
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Моят болничен го даде опериращият ме лекар, не личната. Аз също мислех да си пусна отпуск по подобни причини, но разговарях с хирурга и тя ми каза, че може да го издаде тя. Така и направихме. Взех десет дена, защото прецених, че като остана в къщи и уикенда след това ще са ми достатъчни. Така и беше.

# 661
А защо трябва да се смее? Та това си е сериозна операция - не можеш да си движиш нормално ръцете и цялата горна част на тялото поне седмица. Според мен поне 5 дена можете да си поискате, а после ако е нужно повече може и отпуск.
Защото просто си е такава-заядлива и груба (почти винаги ).

# 662
  • София
А защо трябва да се смее? Та това си е сериозна операция - не можеш да си движиш нормално ръцете и цялата горна част на тялото поне седмица. Според мен поне 5 дена можете да си поискате, а после ако е нужно повече може и отпуск.
Защото просто си е такава-заядлива и груба (почти винаги ).
Моята е същата....🤷♀
Като я попитах,каза че за такава операция не може да издаде болничен,понеже е естетична...,но все пак щяла да се опита нещо да направи,ако може.
Мен ме притеснява и това,че с болки след операцията  не знам дали изобщо ще съм в състояние веднага да отида при нея,за да го взема(ако изобщо ми даде).

# 663
Здравейте прекрасни!Предстои ми операция за поставяне на импланти.Бях на консултация при хирурга ,който съм избрала и определихме дата,но се колебая между два размера.Доктора ми препоръча кръгли импланти Ментор hp xtra 405cc или 425cc.Ще се радвам момичетата които са с този размер импланти ако не се притесняват да споделят своя резултат.Благодаря предварително!

Кой точно модел на ментор? Кой е хирyргът? Знаете, ли че  FDA пyсна Предупредителна комуникация относно потенциален риск за (BIA-ALCL). Гръдни импланти Mentor Siltex от 27 март 2020 г
"Johnson & Johnson Medical New Zealand Ltd уведомява хирурзите, че тези устройства крият риск от свързан с гръдния имплант анапластичен едроклетъчен лимфом (BIA-ALCL). Отстраняването на тези импланти не се изисква, а се препоръчва редовно проследяване на пациентите с тези импланти. Инструкциите за употреба, предоставени с устройствата, вече ще съдържат допълнителни предупреждения и информация за пациентите."

https://www.medsafe.govt.nz/…/RecallActionNotices…/25771.asp"

Аз съм с импланти Натрел, които също са издърпани от пазара. Съветвам Ви да коментирате с хирyргът Ви.

Здравейте на всички ви за първи път пиша тук новичка съм 🤗 та пиша ви защото съм оперирана със същите импланти доколкото виждам на паспорта от ментор операцията беше на 02.09 2021 скоро ми предстои преглед при доктора (д-р. В.Динев) какво бихте ме посъветвали да го попитам за имплантите след като са изтеглени от пазара😔

# 664
Явно не сте прочели правилно. Няма изтеглени импланти Ментор. Предупреждават, че с определен вид от марката може да се развие заболяване. Не изтеглят, а препоръчват чести прегледи.
Може да попитате доктора за коментар по този въпрос.

# 665
Здравейте,някой по компетентен може ли да ми каже какво значи Mentor 515 Н.Р. Xtra gel. Всички ли са с този Xtra gel?Др ми обясни по някакъв начин ,но не го разбрах особено.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 09:00 от Penelope88

# 666
Здравейте,някой по компетентен може ли да ми каже какво значи Mentor 515 Н.Р. Xtra gel. Всички ли са с този Xtra gel?Др ми обясни по някакъв начин ,но не го разбрах особено.
Това е Ментор 515 кубика ,висок профил .Xtra gel , екстра пълни с повече гел иначе казано ,от новите на Ментор една идея по- меки
Не всички на Ментор са Xtra gel.
Аз съм с такива .

# 667
Vesito_777, засега не са изтеглени, следете сайта на FDA. Прегледи и следене, с всеки имплант има риск. Аз имах по-обстоен коментар, тъй като съм с Натрел, които когато ги слагах бяха най-доброто (разбирай, хваленето от докторите) и най-скъпото на пазара.

# 668
https://m.bg-mamma.com/?topic=1326856.720
Линк към Тема 15
Скрит текст:
Споделям резултат на 3 месеца. Изходното положение е след 1,5 год. кърмене. С ластична лента 2 месеца. Сега спя с нея. Следоперативен сутиен- 18/24ч. Меки са и спя по корем: )
Motiva E 400 cc. Едната си спомням, че е 150  cc естествени, другата е с повече, но не помня с колко.
Д-р Михаил Скерлев

@GNA2021 O wow!! Наистина страхотни! Това е резултат само с имплант без рязане за повдигане ли?? Тези кръгли ли са?
Моето изходно положение е мн подобно след голямо отслабване, само че с малко повече обем. Аз се уплаших от размера който искат да ми сложат при Ильо Стоянов 375 сс анатомични в едната и 340сс в другата за асиметрията, за да повдигнат без рязане. Твоите 400 стоят съвсем красиво. А аз не искам допълнително уголемяване като на долния полюс, което си представям че анатомичния ще ми направи най-изпъкналата част е долу, съответно не се разбрахме с Димитров (Димитров ме гледа, че вече Ильо все по-рядко оперирал, но и той знам че си прави същите стратегии, това им е стила в клиниката).
Друг доктор - Шарбел Таук пък ми казва че така като повдигат само с имплант и то анотмичните се получавали редовно дефекти - waterfall или bottom-out. Което също лични приятелки с такива операции са ми се оплаквали, че така са им станали, та ми се стори логично.

Момичета извинете ме, поизчетох повечето теми в серията, не мога да открия много мнения за липофилинг гърди, а доста съм се насочила в тази посока тъй като още не съм раждала и така си го представям за леко подобрение - окръгляне - след отслабвания са ми се поизпразнили в горната част доста и си има вече леко увисване, което знам че няма да стане с този метод, но пък преди деца да повдигам не знам, в много чуденки съм. Ако някой знае да има отделна тема? Или ако някоя дама е правила нещо такова сред вас и може да ми сподели тук или на лични, ще съм много благодарна!

# 669
Аз сега като имам записан час за Стоянов, той ли ще ме поеме или някой друг? Понеже специално за него исках да си запиша, ако ще е друг, да се записвам в друга клиника отсега.

Момичета, да попитам тези от вас, които обичат да спят по корем, имате ли проблем с имплантите? Успявате ли да спите удобно и комфортно по корем все още?

# 670
NewbY, не е вярно ,че Стоянов оперира рядко. Оперира си с пълна сила човека,  но часовете му са заети много напред във времето.

# 671
NewbУ
моите са само с имплант - Motiva Ergonomox Full. Основата е кръгла.

# 672
Здравейте, бихте ли ме насочили къде в София ще е най-удобно да направя ренген на бял дроб и сърце с разчитане и преглед при кардиолог. Предстои ми фервуари месец уголемяване на гърдите и се опитвам да си планирам някак нещата. Благодаря ви предварително!

# 673
  • София
Здравейтее!😊
Мина най после и моята дългоочаквана операция😊
След толкова четене,след толкова гледане на снимки,размисли,разговори с толкова много жени,страх...,отлагане поради различни причини,е най после се случи вчера😊
Все още не съм ги виждала на голо,но мисля че са това,което исках.
С 470 к съм,Ментор,кръгли,висок профил.
Това беше максимума,който може да ми се постави.170 см,53 кг.,подгръдна-78,с почти нулев старт.
Определено не изглеждат големи,а и още са в оток.Надявам се да не спаднат много.Сега размера много ми харесва.
Добре че не послушах всички,които ми казваха,че това са прекалено много кубици за мен.
За болките-ами боли си ме доста.
Стягащия сутиен ми е доста некомфортен,както и спането по гръб,а е минал само 1 ден.Ставам и лягам сама иначе.
Оперира ме др.Стоянов😊И наистина се убедих,че в клиниката всичко е на доста високо ниво и си струва дългото чакане.

# 674
Честито, Даяна! Пожелавам ти бързо възстановяване!
Аз помня шока, който изживях първите няколко дни относно размера. Сложих 425сс среден профил и изглеждаха с един пръст повече отколкото преди операцията 😂 Така ги беше стиснал мускулът, че сякаш се бяха залепили за гърба от вътрешната страна, никакви ги нямаше. Седмица по-късно нещата вече изглеждаха нормално и се показаха.
С всеки изминал ден все по-хубави ще ти стават ❤️

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 22:35 от Kiana*

Общи условия

Активация на акаунт