Какво мислите за уличните котки и кучета?

• 17 802
  • 673
  •   1
Отговори
# 510
  • Terra incognita
Айде стига с тоя Лондон, не се правете, че не сте виждали пикаещи и акащи деца в непосредствена близост до площадките за игра.
Жената не е дълъжна да ви се обяснява всеки ден къде и по колко месеца прекарва годишно. Който чел, чел.

# 511
  • ☀️София / London🌂
Последно в Лондон ли си от 10год., или в София? Че нещо се обърках.
Последно , не съм длъжна да ти се обяснявам. Особено след като вече ти беше отговорено няколко пъти.
Или не четеш или е избирателно с цел заяждане.

# 512
  • СИ
А пишман чичките с голямо самочувствие и 0 покритие, можещи единсвено да се репчат на жени -  те не са "дразнещо нахални" . Те са просто част от всекидневието , за съжаление !

Да се репча ли? На кого? Защо...? За кои жени става въпрос? Жените разхождат деца, не кучета.

# 513
  • ☀️София / London🌂
А пишман чичките с голямо самочувствие и 0 покритие, можещи единсвено да се репчат на жени -  те не са "дразнещо нахални" . Те са просто част от всекидневието , за съжаление !

Да се репча ли? На кого? Защо...? За кои жени става въпрос? Жените разхождат деца, не кучета.
Жените разхождат каквото те решат.  Объркал си нещо в кой век живеем !.

# 514
  • Варна
Някои си разхождат и мъжете, без каишка.😁
Има реален начин да се увеличат средствата за приюти и кастрация. Въвеждат стандартните( ЕС ) глоби за недобросъвестните стопани. Наторяването на пешеходни зони е масово. За тези, които изхвърлят животни, по-строги рестрикции.
Вързани, облекчаващи се животни виждам и на паркинги и стойки за велосипеди.

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 17:37 от Viviana91

# 515
Да, ти не цапаш, обаче като удариш куче с колата си се безпокоиш за драскотините по нея и не ти пука за кучето. Така че душата ти е зацапана на тебе ....

Досега не съм удряла куче, но ако карам с висока скорост и ми излезе на пътя ще го псувам здраво, защото застрашава моя и на спътниците ми живот. И по тази причина ще карам право в кучето, а няма да въртя волана, че да обърна колата. А иначе никой не удря нарочно куче, даже и да не му пука за тях, а и заради колата.

И понеже някой попита защо не правим забележки на кучкарите, които не чистят - ами защото животът ме е научил, че когато някой е виновен/ е в нарушение, става най-агресивен. Независимо дали става въпрос за повредени машини в завода, за каращ насреща ти в еднопосочна улица или кучкар нечистещ кучешки акита. Във всички случаи забележката е покана за изявена агресия и при положение, че аз нямам ама никакви законови права да правя забележки и да налагам санкции, защо да си докарвам скандали на главата?

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 16:52 от Черна станция

# 516
  • СИ

Жените разхождат каквото те решат.  Объркал си нещо в кой век живеем !.

Кой каквото има, това разхожда. Кой деца, кой кучета...          Yum

И друго мислех да напиша, ама кака Бубанка само това чака...          Yum

# 517
Даааа, само Кончето има деца, който има кучета не разхожда деца, или който разхожда кучета не е жена. Гениални раздъждения, показващи завиден интелект!

# 518
  • ☀️София / London🌂
Влага старание човека в опит да ме обиди. Явно се опитва да намекне , че разхождам куче защото нямам дете. И това е повод за подигравка и емотиконки "Yum" Мъж за пример !!!

# 519
Да се намесва в спора кой има и кой няма дете е лоша практика. Но аз все още искам да знам що за куче разхождаш, че хората пищят при вида му. Аз не съм виждала такива по улиците. Виждала съм пищящи, ако куче се втурне към тях, ако е без каишка и намордник и се приближи с интерес към тях и подобни. Но не от куче на каишка в общия случай.

# 520
Само тук в темата една потребителка сподели, че детето й се ужасява при вида на всякакви кучета, така че хора всякакви и е напълно възможно да пищят, щото си представят нещо, дето не е това.

# 521
  • СИ

Досега не съм удряла куче, но ако карам с висока скорост и ми излезе на пътя ще го псувам здраво, защото застрашава моя и на спътниците ми живот. И по тази причина ще карам право в кучето, а няма да въртя волана, че да обърна колата. А иначе никой не удря нарочно куче, даже и да не му пука за тях, а и заради колата.

И понеже някой попита защо не правим забележки на кучкарите, които не чистят - ами защото животът ме е научил, че когато някой е виновен/ е в нарушение, става най-агресивен. Независимо дали става въпрос за повредени машини в завода, за каращ насреща ти в еднопосочна улица или кучкар нечистещ кучешки акита. Във всички случаи забележката е покана за изявена агресия и при положение, че аз нямам ама никакви законови права да правя забележки и да налагам санкции, защо да си докарвам скандали на главата?

Преди много години пътувахме в буса на мой приятел. Блъсна доста едро куче. Дотогава не съм и предполагал, какво може да ти се случи ако имаш този лош късмет. Само дето не се обърнахме. Калник, фар, броня, радиатор и не знам какво още... Поразии за няколко хиляди лева. Колкото и да внимаваш, понякога не можеш да го избегнеш.

Относно забележките... Ако сутрин отивайки към работа започна да правя забележки на тия, които си разхождат кучетата, до обяд няма да мога да стигна. А работя сравнително наблизо. Чудо е някакво... Особено в едно по-голямо междублоково пространство. Квартална кучешка тоалетна. Хич не им пука на хората... Ни от забележки, ни от нищо... И са агресивни, както казваш. Колкото повече плескат и цапат, толкова са по простовати и нахални. Ама то и тук се вижда нещо подобно де...      Wink

# 522
В какви квартали живеете бе хора? Къде са тия агресивни и цапащи кучкари? То вярно ще излезе, че всичко е в главата на човека. Пък и да заключиш, че точно тези дето са в квартала ти пишат тук в темата е много яко. Наистина сигурно нещо много лошо ви се е случило. Конче, както не правиш забележки на живо, ограничи ги и във виртуала ако обичаш.

# 523
  • ☀️София / London🌂
Да се намесва в спора кой има и кой няма дете е лоша практика. Но аз все още искам да знам що за куче разхождаш, че хората пищят при вида му. Аз не съм виждала такива по улиците. Виждала съм пищящи, ако куче се втурне към тях, ако е без каишка и намордник и се приближи с интерес към тях и подобни. Но не от куче на каишка в общия случай.
Нямам желание да споделям публично какво куче имам. Не смятам и че съм длъжна.
Имаше жена, която сподели , че детето и пищи от страх само при вида на куче.
Но както винаги се смята , че това е само защото кучето е много страшно на вид или по вина на собственика и действията му.

# 524
  • СИ

... Да се намесва в спора кой има и кой няма дете е лоша практика...

Ти пък сега... Ей на... И аз вчера разбрах, защо не ми пуска жената! Тук в темата ми го обясниха. Ами, защото съм лош. Защо съм лош ли? Ами защото нямам куче! Това водело до много личностни дефицити, та затова...
Снощи не съм спал. Лежах в тъмното и мислех... Кучето от приют ли да го взема или от развъдник? Мъжко ли или женско? И каква порода? Или непородисто...? Сложно е...!

Общи условия

Активация на акаунт