Звездни компромати - Юли'21

• 316 289
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 210
Бактериева кого лъже с тези снимки? Нали я видяхме при Николаос. Ако иска да поддържа версията, че прилича на човек трябва да спре да дава интервюта
Скрит текст:

# 211
  • До морето
Маринка Арабаджиева, с тази издута от вятъра риза, съвсем го докарва на Хълк!

# 212
Малко от европейското:

Бекъм и Ед Шийрън на стадиона.

Скрит текст:

Фенка на Украйна на европейското

Скрит текст:

# 213
  • DE
Много им се радвах на Бекъм и Ед Grinning

# 214
  • Бургас
Фенката е спираща дъха!

# 215
Малко от европейското:

Бекъм и Ед Шийрън на стадиона.

Скрит текст:

А това долу вдясно е голата глава на принц Уилям. Simple Smile

Скрит текст:

Кактусче, благодаря за страхотната тема и интересния както винаги първи пост! Flowers Hibiscus За някои от звездните годежи знаех, но някои наистина ме изненадаха. Simple Smile

# 216
  • IT
На Галка чехлите са ужасни!
Ужасни или не, но доста модерни това лято са тези чехли( все още нямам такива 🤣), а тя е общо взети винаги модерна.
Последните страници от снимки на бг звезди са като от заопарка.

# 217
Защо бе, Райна?! В зората на поп фолка бях ученичка и толкова ми беше красива Райна с тези устни.Към днешна дата си е монтирала грозна вагина на лицето
Скрит текст:
Ето тук трябваше да се спре,  но пък бръчката до устата е доста дълбока за възрастта й.Е, от скоро се изучи да я  изглажда с филтри
Скрит текст:

# 218
# 219
Тук коментирала ли се е Андреа банда банда?
Вчера я открих в инста. Свежарка.

# 220

Да, свежа на външен вид, на фона на суетните щраусове, с които е залят бг “елита”. Но е пренатегната и трябва да си оправи говоренето, ако ще е за пред телевизията, защото има много “ъъъъ” “ааа”.
Кара те да си задаваш въпроса с какви връзки е влезнала и защо е толерирана, защото рубриката й не е интересна, а и самата тя не поднася информацията атрактивно.

# 221

Да, свежа на външен вид, на фона на суетните щраусове, с които е залят бг “елита”. Но е пренатегната и трябва да си оправи говоренето, ако ще е за пред телевизията, защото има много “ъъъъ” “ааа”.
Кара те да си задаваш въпроса с какви връзки е влезнала и защо е толерирана, защото рубриката й не е интересна, а и самата тя не поднася информацията атрактивно.
Това вече е коментирано … има татко милионер , вкарал Стефчо Галкин в бизнеса с енергията от възобновяеми източници.

# 222
Тъкмо щях да кажа,че ми прилича на добре гледано дете със скъпо обучение в чужбина.

# 223
Снощи Англия би Украйна и очаквам Уилям, Кейт и Джордж отново на трибуната на следващия мач.

# 224
Маринела и Ванчето Червенкова толкова си приличат, че бих казала, че са като сестри.

Общи условия

Активация на акаунт