Звездни компромати - Юли'21

• 314 774
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 2 415
  • София
Тя, тя.

# 2 416
На Тоци виметата са се разместили, едно нагоре, едно надолу….
Скрит текст:

Баба Папагал Патрашко тръгнала да кани, който не я харесва. Тя по- добре да потърси някой, която я харесва, че такива липсват
Скрит текст:

Тези двете Влади и не знам коя беше, като какви да ги определя не знам
Скрит текст:

И не на последно място Калин Паскал, чиято уста живее собствен живот
Скрит текст:

# 2 417
Тези снимки на Андреа са от преди няколко години, сега е свалила малко.

# 2 418
  • sofia
Тези снимки на Андреа са от преди няколко години, сега е свалила малко.
  Ами таман още по-добре се е получило😄🙈

# 2 419
Що за вежди има Калина ?
Рошавите са ужас, но и тези тънки не са стока, на половина даже май е едната …

# 2 420
Тези снимки на Андреа са от същия период като снимките в предния пост, само че тя ги е публикувала Simple Smile

Скрит текст:

# 2 421
  • Пловдив
Според мен и двете версии са фотошопнати. Wink

# 2 422
На първата снимка се е докарала на Ейми Уайндхаус със физиономията.

# 2 423
Най-искрено пожелавам на Андрея да намери себе си и хармонията в душата си.
Като в момента преживяваща развод и от няколко години живееща в проблемен семеен живот, напълно я разбирам през какво е преминала по време на раздялата с Кубрат и напълно й съчувствам. Sad
Само жените, преживели подобно нещо, знаят колко много психически вреди нанася един тежък развод или раздяла.

# 2 424
Бе по принцип е така, ама колко давност има това състояние ако не е ментален проблем?

# 2 425
А защо решихме, че това изобщо има общо с раздялата й? Има общо с това как тя се справя с факта, че вече не е на 20 години и не е 50 кг. Първото не подлежи на корекция, но за второто има лекари, диетолози, режими, спорт, фитнес, движение, има и приемане на себе си и особеностите на тялото ни. Вместо това тя предпочита да обработва снимките си. Тоест, предпочита да се справя със ситуацията не приемайки я (аз толкова кила тежа), нито борейки се с нея (ще отслабна), а с лъжи. Смятам, че това си е неин проблем и няма общо с който и да е мъж в жвиота й.

# 2 426
Не разбирам защо Андреа прави ваяккви такива глупости. Тя не е престаряла.

# 2 427
Скрит текст:

Тази стринка мисли, че е по Ван Гог. Пършивите й слънчогледи, ако имат нещо общо с Вас Гог, аз ще си отрежа ухото.

На тази независима финансово рускиня й липсват  само белите чорапки към ансамбълчето  й. Хубава работа, ама руска.

На яхта не забравяйте да обуете високите си кокили. Може да си счупите глезените, но поне папараците ще  снимат дългите ви крака. Дори и счупени.

Мерил Стрийп.

Понеже някои дребни душици  решиха, че дебел може да си артист, само, ако си Адел, Камила побърза да се запише на борса за безработни.
И сега проверява за парично обезщетение...

Получила го е!

И излязла да яде късно вечерта! И се хили видимо щастлива!!!

Накрая принцеса Даяна, която въпреки мършавия си задник е била нещастна.

# 2 428
Според мен Андреа е в това състояние поради поради употреба на антидепресанти и алкохол, а вероятно и наркотици. В сторита, които съм ѝ гледала тя не просто е подпийнала, ами видимо неадекватна, с блуждаещ поглед, забавени, некоординирани рефлекси и т.н.
С оня орангутан както знаем връзката ѝ не е била цветя и рози - психически я е тормозил, за физически не се разбра със сигурност, но няма да се изнадам ако ѝ е посягал, изневерявя ѝ, не получи предложение за брак, изглежда и репродуктивни проблеми имаха, като добавим и проблемите ѝ с Пайнер и качените кг, за капак и раздялата… не е чудно, че се е докарала до тук.
По-чудно е защо близките ѝ не вземат някакви мерки, вероятно и на тях не им е лесно, но не мисля, че тя може да се вземе в ръце сама, има нужда от помощ и подкрепа.

# 2 429
Вероятно се опитват да вземат, въпросът е, че без волята и желанието на човек сам да се измъкне от блатото не става. Както Миро, който отиде в другата крайност и се увлече по разни религиозни течения, но е споделял, че благодарение на това сам си е помогнал да се откаже от алкохолизма.

Общи условия

Активация на акаунт