Звездни компромати - Юли'21

• 314 772
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 2 490
Снимки от Сексът и градът
Скрит текст:

# 2 491
Само Наташа от СИГ ми харесва. Ма тя щот е сигурно около 40.

# 2 492
  • Down south
Харесвам Дженифър Лопез, май винаги съм я харесвала, докато случайно не я видях преди няколко години. Пак ми хареса, но не беше онова, което бива представяно Close
И Марк Антони харесвам, музиката му, но него не съм виждала. Даянара Торес, една от бившите му съпруги - да. Зашеметяваща и много отзивчива към почитателите.
Съвсем ги навързах, Дженифър и бивши на бившите им Joy

# 2 493
  • София
Само Наташа от СИГ ми харесва. Ма тя щот е сигурно около 40.

На 50 е! Изглежда страхотно!

# 2 494
  • Варна
На мен също ми изглеждат фалшиви Бен и Джен. Той е сякаш на светлини години разстояние, въпреки уж демонстрацията на близост. Тя май месеци след развалянето на годежа им вече беше женена за Марк. Не търпи да е сама тази жена.
Марк правеше страхотна музика, докато беше с Даянара- When I dream at night (заедно с нея в клипа), You sang to me, I need you. Въобще албумът Mended си остава за мен най-силният му.

Последна редакция: нд, 25 юли 2021, 22:32 от Blue Turquoise

# 2 495
Бенифър преди
Скрит текст:
Скрит текст:

Сега
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Кажете ми, че това в жълто на яхтата до тях не е асистентката й... която и без това вече е супер отегчена от целия този театър
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 496
  • Viena
Това не е "Сексът  и градът", баш си е "Бук-Баб" (букет от баби) 😀😀😀😀

# 2 497
И Бен изглежда отегчен!

# 2 498
  • Варна
Племенницата на Даяна, Лейди Китти Спенсър, се е омъжила за милиардер, по-възрастен от баща ѝ. Роклята е D&G.
Мама Мъск ( в дясно) и тя е била сред гостите в Рим.
Скрит текст:

# 2 499
Покажи и останалите й 4 тоалета Simple Smile
Всичките ДиГ, тя им е рекламно лице.

# 2 500
Относно Бен и Джен, мисля, че на Джен и се иска да изкрещи на цялата вселена, че е влюбена, докато Бен иска дискретност, но къде ти с тази латиноамериканска тигрица! Очаквам бързо изтрезняване на Бен и беж крачета да бягаме!😀

Последна редакция: нд, 25 юли 2021, 23:55 от pasticho

# 2 501
Дженката ми е същинска наша Мара Дамата - всеки мъж е любовта на живота ѝ! Joy
Да се обичат там, пък след година и половина ще коментираме новия й мъж. Grin

Гледам снимките от "Сексът и градът"... това зад Шарлот (Кристин Дейвис) дъщеря й от сериала ли трябва да е? Като се замисля децата на героините трябва да са вече около 20 годишни...

# 2 502
Reunion, оптимистка си ти 😘. Не им давам толкова време аз.

# 2 503
Ужасен кич е бил този РД. И само като знам как се прехласват и си мислят, че това е крем де ла крем...Яко дребнобуржоазни превземки.
Но има и нещо истинско в тези кадри и това е, че мосю Нойзи е яко хлътнал.

Бяхме до тях на този рд случайно. Всъщност изглеждаха много земни хора, които се забавляват, без да привличат внимание и да се самозабравят. Само поведението на Мария Игнатова ми направи лошо впечатление. А Нойзи ми изглежда с леки психически отклонения. Или просто беше надрусан.

Защо какво се било поведението на Нойзи и Мария Игнатова? Simple Smile

# 2 504
  • Варна
Покажи и останалите й 4 тоалета Simple Smile
Всичките ДиГ, тя им е рекламно лице.
Ето още три. Последният с тежката дантела най не ми хареса. Твърде много камъни, бижута, too much.
https://www.google.com/amp/s/www.express.co.uk/life-style/style/ … e-and-gabbana/amp
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт