Звездни компромати - Юли'21

• 314 665
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 2 745
  • София
Мила Роберт в сутрешния блок обясняваше как от СОТ са били нейн приятел, че и нея. След това прецъквам и я гледам и в На кафе, ама по други теми…СлОчаЕност?

# 2 746
Тъй като не съм лично засегната от новата лИбов на Мара Дамата ми е истински забавно как за пореден път е срещнала “любовта на живота си”. Сигурна съм, че ще има и други и направо ѝ се възхищавам какъв сървайвър е. Как не се умори да търси богати мъже и да ги омотава. Евала. Този ми прилича на доста смотан и 100% е поблазнен от факта, че такава звИзда му е хвърлила око. Тъпо за дечицата. Иначе жена му на външен вид изглежда доста по- възрастна от него.

# 2 747
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога

Какво му харесаха толкова на този?

# 2 748
Явно има кинти и ищах да ги харчи по певици.

# 2 749

Какво му харесаха толкова на този?

Е как какво - от любов ... любов към парите Satisfied

# 2 750
  • в 1001-та нощ
Изглеждат хубаво четиримата, но той явно е ловец на трофеи ... и имам нужд и да се похвали...

# 2 751
  • In The Middle Of Nowhere
Не съм от антифеновете на Мария, но ако съм мъж би ми било неудобно да се разпиша в дългия списък от завоевания на тази жена. И както съм жена изобщо не би ми хааресало да имам нещо с мъж, който е бил поредната й голяма любоввв... Несериозна работа.

# 2 752
Нищо му няма на човека, изглежда като нормален средностатистически мъж на външен вид.

# 2 753
  • In The Middle Of Nowhere
Не че му има нещо на външен вид, но е поредния №18768697 на Мария. Нечистоплътно ми е.

# 2 754
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Нищо му няма на човека, изглежда като нормален средностатистически мъж на външен вид.

Баш заради такива, българките търсят чужденци.
Тюфлечест, с отегчен празен поглед, когато се снима със семейството, но пък самочувствие

Абсолютно си заслужава Мария

# 2 755
Много безразлична тема ми е нейният личен живот, но професията на младежа - лихвар! Това ми звучат като ужасни хора, които се хранят от нещастието и бедността на хората около тях. Ужасно нечистоплътна дейност, биха ми приседнали такива пари на мен лично.

# 2 756

Хенри Кавил
Скрит текст:

О Хенри, моя любов! Sparkling Heart
Прекрасен, просто прекрасен!
Нямам търпение да излезе новия сезон на сериала с него.

# 2 757
Цвети Биометка и приятелка….
Е, това е фалшива прегръдка!!!!
Скрит текст:

# 2 758
Цвети Биометка и приятелка….
Е, това е фалшива прегръдка!!!!
Скрит текст:
Дооооста различно изглежда Биометката без фейстюн, като мъж от махалата драг куиин.

# 2 759
  • София
Мислех я за висока.
Тук изглежда на 40+. А тя на 20 и колко стана?

Общи условия

Активация на акаунт