Звездни компромати - Юли'21

• 314 641
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 2 730
Умното Светле получило подарък от Каляшева, то тя е като майка и, първо че и смени цялата физономия, второ все повече си приличат:)

Ех, Деси, ех Радева! Като трикрилен гардероб си!
Няма ли кой да я научи как да застава леко странично така… то до нея Радев, като 8 -класник😂🤭
Боже какво обяснение в любов от Светлата към кожната лекарка!!!
"Винаги ще съм до теб и ще вървим ръка за ръка през живота!"
Дали и на джи пи то си така се обяснява във вечна и неразделна любов?!?!?

Такова демонстративно изпращане на всякакви познати на картички и после тяхното демонстриране е първенюшко, натрапчиво и изключително мазно и от подателя и от получателя.
Относно Илън и отношението му към 1вата му жена - на мен също ми е правило впечатление - просто е зле по отношение на жените. Това колко пари изкарва един мъж и дори колко е гениален в една област, не изключва, че няма опит с жени, няма самочувствието в тази област и носи усещането за смотаняк или ревашншизма от тийн годините си. Като говорим за умни в една област и абсурдни в друга мъже - например Безос с любовницата си. Но тези мъже вероятно имат друг фокус - бизнеса им.

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 08:50 от Linda*kiss

# 2 731
# 2 732
Защо пак ги е заголила яките ръки. Няма ли кой да я облече тази жена, хубава е, висока, слаба, амо тоалетите хич ги няма Simple Smile

# 2 733
То може и да има, но Радева да не иска. И мен ме е яд като я гледам, има потенциал да изглежда прекрасно, а тя предпочита ...това.

# 2 734
Полата е интересна, лятна, свежа... но тоз потник за къра разваля всичко ... и чепиците нещо не ми харесват.

# 2 735
На мен ми харесва. Ракурса на снимката е отдолу и затова така изглежда. Сигурна съм, че на живо е доста по-добре.

# 2 736
  • София
Бенифър на Капри
https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-9832371/Jennifer-L … ng-St-Tropez.html
Внушавам ли си или дупето на Дженката се е посмалило 🤣

# 2 737
Потърси в Гугъл каква болест е множествената склероза.
А Слави Трифонов знае ли, че е болен от МС? Някой каза ли му вече? Не, да си знае човекът. Да не се чуди.

# 2 738
Л'юбов е! Мария!
Скрит текст:

# 2 739
Ох, ужасни очила, нищо че струват няколко минимални заплати сигурно, не пречи да са грозни

# 2 740
Аз пък се радвам, че Мария е толкова влюбена. Което доказва, че за всеки влак си има пътници и никога не трябва да се отчайваме. Grinning
За каквато и да я мислим и да не я харесваме, има хора, които даже си я обичат Grinning
Това е прекрасно. Любовта е навсякъде Heart Eyes

Нещо днес съм в много любовно настроение Heart Eyes Blush Joy

# 2 741
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Тази целувка не е като на влюбена

Така се целува кученце

# 2 742
Полата е интересна, лятна, свежа... но тоз потник за къра разваля всичко ... и чепиците нещо не ми харесват.

Чепиците, ако са чехли, твърдо не! Ако са обувка със затворена пета, ще са ок.

# 2 743
Л'юбов е! Мария!
Скрит текст:

# 2 744
Красиви дечица, жалко че ги е оставил.
Това ли е жената, която е напуснал заради Мария?

Общи условия

Активация на акаунт