Звездни компромати - Юли'21

• 316 263
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 135
Търси нов спонсор ? Grinning

# 136
Онтева се е тунинговала тук там (безуспешно според мен) и сега е пак на пазара на труда.
А Бактериева я снимат или доволни клиенти, на които казва на нейния си английски “Baby, photo me!” или “колежки”.

# 137
Онтева тези дни възкръсна като феникс. На какво се дължи това?
На наследството от Хр.Сираков най-вероятно

# 138
Тая снимка не знам даже как да я коментирам... Андреа.

# 139
  • Пловдив
След чернокожите Орфей и Ан Болейн настъпи времето на неутрална по пол фея в "Пепеляшка" изиграна от Били Портър

Скрит текст:

Пуснат е първият тийзър на нова музикална приказка за Пепеляшка . Главната роля във филма се изпълнява от 24-годишната кубинско-американска певица Камила Кабело. Приказната кума на Пепеляшка беше изиграна от 51-годишния американски актьор Били Портър .
Назначаването на Били Портър за ролята на феята предизвика най-голям резонанс сред обществеността. Фееричният герой традиционно е бил женски, но новата интерпретация на феята се е превърнала в неутрален по пол характер.
- Бях изумен колко дълбоко се потопих в този образ. Магията няма пол. Затова представяме този герой като неутрален по отношение на пола. Поне така го играя. И това е страхотно. Това е класическа приказка за ново поколение. Мисля, че децата и младите хора са готови за това, - Портър преди това разказа своята визия за героя, който играе.
Актьорът Били Портър е носител на Тони, Грами и Еми и двукратен номиниран за Златен глобус. Най-известен с ролята си във филма "Поза" (Поза). Изпълнителят на приказната роля е отворен хомосексуалист. През 2017 г. актьорът се ожени за партньора си Адам Смит след осем години връзка. Миналият месец художникът на Поза направи сензационно признание , че живее с ХИВ от 14 години.
Приказката за Пепеляшка в новата версия разказва как фея помага на главния герой, бедно момиче, което живее със зли сестри и мащеха, да сбъдне своите стремежи и мечти. Няма да мине без съдбовна топка и принц. Ролята на избраника на Пепеляшка отиде при британския актьор Николас Голицин, а ролята на краля - при Пиърс Броснан.
Филмът ще излезе през септември чрез Amazon Prime Video .

https://www.spletnik.ru/culture/cinema/102185-vyshel-pervyy-tize … tralnoy-feey.html

# 140
  • Rock & Roll feeling ...
Алекс Енева  като е застанала нормално и не се гъзурчи ( което е похвално за снимка с деца ) , дупето й изглежда нищо кой знае какво ...
Скрит текст:

# 141
  • До морето
Преслава откъде ги вади тия роклички, направо ме изумява?!?!?

# 142
На мен ми харесва и така Blush Много сме се изнежили от всички баданарки и филтри из социалните медии. Това дупе за тия години, след две деца ми е върха. Ъгълът на снимане също не е идеален.

# 143
Зендая и Том Холанд
Скрит текст:

# 144
Мъж с брада в рокля трябва да е фея с неутрален пол?! 😱

Много си е добре Алекс. ☺️ Евала!

Андреа от Истанбул, неподлежаща на коментар, май се появи и преди няколко страници също Wink

# 145
Тази снимка на Алекс ли коментират жълти сайтове, без бански  ли била, явно горнище имат предвид

# 146
Зендая е моята новооткрита муза по отношение на стил. Всичко нейно ми харесва!

# 147
Преслава откъде ги вади тия роклички, направо ме изумява?!?!?

И мен !!!
Толкова години е на сцена, не можа да се отърве от склонността си към ресни, драперии, набори и ластични материи.
Гледам я и на снимките от РД с една розова сатенена рокля, като от бал през 97- ма година.
Никакъв вкус, а не е като да не е ходила по Европа и да не знае какво има извън магазините в Димитровград.

# 148
  • sofia
Е, колкото пластични операции да си направи, аграрният вкус няма да се промени.

# 149
На Моника нещо задникът, дето си го монтира се е разместил бе, нещо не е таман работата.
За разлика от нейният този на Алекс е чудесен.
Видях я на плажа и на живо е даже още по- добре. Свежа беше много и децата са сладки.
Преслава освен “вкусът” към дрехи не може да се раздели със специфичните танци тип Асистентка Ненка, едно подскачане от крак на крак ма през цялото време, така си почна и досега си държи на хотеограгията😂🤭

Общи условия

Активация на акаунт