Звездни компромати - Юли'21

• 314 766
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 2 340
  • Sofia
Тя поне три пъти си смени името през годините.

# 2 341
  • До морето
Барбарела, мисля че току що откри първата снимка, на която Брад Пит не ми харесва (изключвам бебешкия му период).

# 2 342
Цвети и Ваньо.
Скрит текст:

# 2 343
Цвети и Вальо.
Скрит текст:
На мен този човек ми е много симпатичен с желанието си да помага на приюти за кучета.

# 2 344
Да, и на мен ми харесва това, че и двамата са загрижени за кученцата. Помагат финансово, Цвети постоянно ходи в приютите и организира още хора с нея. Така трябва.

# 2 345
Не се срамувай, аз от тази тема го научих този човек. Бил собственик на Ивкони.

# 2 346
Гледах Наум Шопов при Мондьо ..самочувствието ок ..но мондьо не спря да му надига въшките говореше му все едно е егати знаменитоста ..един от въпросите беше как се живее в лукс ..през цялото интервю въртя около това че изкарват много пари с инфлуенсърството ,на кого се възхищаваш го пита мондьо на партньорката му Теа Минкова (и този като Иринин Ванко добре са го дресирали)и много стриктни били и не давали телефон на дъщеря си на 1г.6м търсел начин какъв достъп да има детето с интернета..

# 2 347
Кети Пери

Скрит текст:

Мая Джаманс и Бен Симънс

Скрит текст:

Скрит текст:

Анна Акана

Скрит текст:

Иги Азалия

Скрит текст:

# 2 348
Биомет, не Ивкони.

А той има ли деца? Ясно е че общи нямат.
В един от въпросите, които беше зададен към Цвети - сподели че са заедно от  11 години. Тя наскоро стана на 29.

# 2 349
  • Варна
Цвети и Ваньо.
Скрит текст:
ТОЙ има ли гръдни импланти 😂?
Буквално е като глътнал бастуна

# 2 350
Стаси Кара защо по БНТ1 ни я представиха като Станислава Айви?
Мисля, че се е развела и затова е измислила нова международна фамилия.

# 2 351
Биомет, не Ивкони.

В един от въпросите, които беше зададен към Цвети - сподели че са заедно от  11 години. Тя наскоро стана на 29.
Няма.

# 2 352
Стаси Кара защо по БНТ1 ни я представиха като Станислава Айви?
Мисля, че се е развела и затова е измислила нова международна фамилия.
На Андреа името също не е рождено,впрочем.

# 2 353
Гледах Наум Шопов при Мондьо ..самочувствието ок ..но мондьо не спря да му надига въшките говореше му все едно е егати знаменитоста ..един от въпросите беше как се живее в лукс ..през цялото интервю въртя около това че изкарват много пари с инфлуенсърството ,на кого се възхищаваш го пита мондьо на партньорката му Теа Минкова (и този като Иринин Ванко добре са го дресирали)и много стриктни били и не давали телефон на дъщеря си на 1г.6м търсел начин какъв достъп да има детето с интернета..

Аз оставам с впечатлението, че Наум си действа някакви хобита и повече Теа се съобразява. В Теа виждам някаква невротичност и разбира се скучноватост - като кон с капаци е. Много си отиват.

# 2 354
Биомет, не Ивкони.

Няма.

Той ясно че няма

Общи условия

Активация на акаунт