Звездни компромати - Юли'21

• 314 762
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 2 355
Гледах Наум Шопов при Мондьо ..самочувствието ок ..но мондьо не спря да му надига въшките говореше му все едно е егати знаменитоста ..един от въпросите беше как се живее в лукс ..през цялото интервю въртя около това че изкарват много пари с инфлуенсърството ,на кого се възхищаваш го пита мондьо на партньорката му Теа Минкова (и този като Иринин Ванко добре са го дресирали)и много стриктни били и не давали телефон на дъщеря си на 1г.6м търсел начин какъв достъп да има детето с интернета..

Аз оставам с впечатлението, че Наум си действа някакви хобита и повече Теа се съобразява. В Теа виждам някаква невротичност и разбира се скучноватост - като кон с капаци е. Много си отиват.
Не разбрах сама какъв е тоя живот в лукс … чак пък толкова ?!

# 2 356
Мисля, че има голям син, който се занимава с шоколадови изделия.

# 2 357
Гледах Наум Шопов при Мондьо ..самочувствието ок ..но мондьо не спря да му надига въшките говореше му все едно е егати знаменитоста ..един от въпросите беше как се живее в лукс ..през цялото интервю въртя около това че изкарват много пари с инфлуенсърството ,на кого се възхищаваш го пита мондьо на партньорката му Теа Минкова (и този като Иринин Ванко добре са го дресирали)и много стриктни били и не давали телефон на дъщеря си на 1г.6м търсел начин какъв достъп да има детето с интернета..

Аз оставам с впечатлението, че Наум си действа някакви хобита и повече Теа се съобразява. В Теа виждам някаква невротичност и разбира се скучноватост - като кон с капаци е. Много си отиват.

А какво точно се разбира под скучновата? Нямам предвид коментираната личност, а по принцип, чесъо се употребява?

# 2 358
На мен не ми стана ясно защо за Парламента трябва да се търсят дрехи Хюго Бос. Една бяла риза и черен панталон не вършат ли работа? То вярно, че нашия Парламент е парад на суетата и работи само като парад на суетата...

# 2 359
Иначе няма да пишат за теб в бг-мама!

# 2 360
Има дете Ванката.

# 2 361
На мен не ми стана ясно защо за Парламента трябва да се търсят дрехи Хюго Бос. Една бяла риза и черен панталон не вършат ли работа? То вярно, че нашия Парламент е парад на суетата и работи само като парад на суетата...
Ще направят по-лесно съдебната реформа и ще счупят гръбнака на корупцията така.

# 2 362
Пауло Дибала и приятелката му Ориана Сабатини.
Скрит текст:

# 2 363

Баба Ивет

# 2 364
Страхотно изглежда (не само за годините си).

# 2 365
Ако и на живо е така - евала

# 2 366

А какво точно се разбира под скучновата? Нямам предвид коментираната личност, а по принцип, чесъо се употребява?

Предполагам е до лично разбиране, но - Теа е човек, който говори само на 1-2 теми (бебета и коса), не е разнообразна в репликите, емоциите, не е остроумна, все видимо репетирани суховати включвания, научени от някоя страница на Космополитън сякаш, няма спонтанност. Чувство за хумор почти липсва, помрънква, равен тембър, няма искра в нея, няма гръмко звучно смеене, няма заряд, дори самостоятелност и сексапил няма - като Пижо и Пенда са с тоя Наум, никаква индивидуалност, никаква професия/занаят, в която да е натрупала опит и интересни истории и впечатления, няма хобита, интереси, май само Амая я вълнува. А и винаги съм подозрителна към жени без никакви пък приятелки - тя е само със сестра си. Общо взето нищо грабващо, че дори и скандално като една руса Златка например или Николетка, или дори водещите на предавания, които не всички харесваме, но все си имат нещо отличително, с което дразнят, та са интересни. Теа въобще по нещо има ли мнение ама така по-аргументирано и да има смелостта да си го каже (освен за това как трябвало да казваме на клипчетата им “видеа” понеже разбираш ли Наум иска овации, задето е изхарчил пари по техника за снимане).

Последна редакция: сб, 24 юли 2021, 16:12 от Linda*kiss

# 2 367
Поне е хубавелка.

# 2 368
Камила Кабейо

Скрит текст:

Фара Ейбрахам

Скрит текст:

Хейли Бибер
Скрит текст:

# 2 369
По темата за Цвети. Ето, че помага и на деца.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт