Звездни компромати - Юли'21

• 314 792
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 2 370
По темата за Цвети. Ето, че помага и на деца.
Скрит текст:

http://medianews.bg/bg/a/kogato-blatvoritelnostta-se-izkhvrlya-n … s-ivan-v-yakimovo

# 2 371
Тейче, горкото, от петия път успява да напише просто изречение без правописна грешка, но иначе сме с претенциЙ до небето за емнайсе вишО-та и немалко сладки службички, благодарение на мама.
Пък и е брионетка/брьонетка, Наумче - доктор, писател, актьор, секс-символ 🤣 голема работа са

# 2 372
А като се има предвид, че Тейчето изкарвала оценките на сестра си, с която са близначки. Смятайте за какво ниво става въпрос и при двете...

# 2 373
А като се има предвид, че Тейчето изкарвала оценките на сестра си, с която са близначки. Смятайте за какво ниво става въпрос и при двете...
Joy
Сестра й да не твърди обратното !!

# 2 374
  • Sofia
Снимките на Камила в бял баски май са отдавна.

# 2 375
  • До морето
Като онез двете къдравите близначки тире пишман певици Алекс и Влади, които в ББ ги питаха коя е по-умна и по-красива и всяка каза АЗ!!!!!😂

# 2 376
На мен не ми стана ясно защо за Парламента трябва да се търсят дрехи Хюго Бос. Една бяла риза и черен панталон не вършат ли работа? То вярно, че нашия Парламент е парад на суетата и работи само като парад на суетата...
Защото са нацисти! Yum Хюго (или Хуго) Бос е създал униформите на хитлеристката армия.

# 2 377
Хейли Бийбър съм я виждала веднъж на живо, за супер малко, буквално докато направи няколко крачки и влезе в кола. Много красиво момиче, ама наистина много, слаба като клечка и по-ниска, отколкото очаквах.

# 2 378
  • София
Бенифър в Монако
Скрит текст:

# 2 379
Хейли Бийбър съм я виждала веднъж на живо, за супер малко, буквално докато направи няколко крачки и влезе в кола. Много красиво момиче, ама наистина много, слаба като клечка и по-ниска, отколкото очаквах.
Това е много яко. Heart Eyes Къде си я виждала?

# 2 380
На излизане от хотел в Лондон, с мъжа си и бодигарди. Абсолютно случайно.

# 2 381
Искрено съчувствам на звездите лятно време, аз ако съм сигурно ще си стоя само на басейна в задния двор. То да не се почеше човек на спокойствие.
Сигурно за това си купуват острови Grinning

# 2 382
Трикото е на Боряна Калейн за съчетанието й с лента. Тематично е, защото започва първо с класическа музика, а после към края обръщам на здрав рок. Да й е на късмет, много я харесвам, както и целия ни отбор.
Днес май я откриват олимпиадата, а гимнастичките са към края.
Класическа музика и Металика. Точно затова са тези кожени коланчета. Мен лично ме кефи.

# 2 383
  • София
Искрено съчувствам на звездите лятно време, аз ако съм сигурно ще си стоя само на басейна в задния двор. То да не се почеше човек на спокойствие.
Изобщо не ги жали. Повечето звезди искат да бъдат забелязани, да се говори и шуми около тях и сами си викат папараци.
Джен и Бен яко чупят стойки на снимките. Като по поръчка. За мен те връзка нямат. Иначе и двамата ги харесвам.

# 2 384
На мен не ми стана ясно защо за Парламента трябва да се търсят дрехи Хюго Бос. Една бяла риза и черен панталон не вършат ли работа? То вярно, че нашия Парламент е парад на суетата и работи само като парад на суетата...
Защото са нацисти! Yum Хюго (или Хуго) Бос е създал униформите на хитлеристката армия.

Ма то наистина Хуго Бос създал униформата на нацистите. Flushed Не знаех тоя факт.....сега разръчках гуглето.

Не са само те, повечето известни немски фирми са създадени края на 19 или началото на 20-ти век и естествено са работили за нацистите. Което е нормално, не е нормално, че САЩ избирателно са се разправили с тях след войната, изтегляйки много от учените и инженерите, включая и военните на своя територия.

Общи условия

Активация на акаунт