Звездни компромати - Юли'21

• 314 766
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 2 400
Хахахахаха, уви не. Joy Ама съм част от сферата, в която тия двамата казват, че се развиват професионално и са супер натоварени. Animal Frog

# 2 401
  • Down south
Sylvester Stallone и дъщерите му с Jennifer Flavin Stallone от преди няколко дни
Sophia е на 24, Sistine е на 23 и Scarlet на 19

# 2 402
Хахахахаха, уви не. Joy Ама съм част от сферата, в която тия двамата казват, че се развиват професионално и са супер натоварени. Animal Frog
И аз щях да питам с оглед на техния рев относно търсене на жилище, некоректни продавачи и брокери ?!
И колко пък да са натоварени тез инфлуенсъри … те реално правят реклама срещу заплащане от определени фирми, нали така … не ги следя особена след гледане на 1-2 техни инфлу клипчета!!

# 2 403
# 2 404
Те не спират да "работят " пепе и на къмпинг градина пак работи пот се лее от челото рекламите вървят чак лавандулово поле намерила да се щракне за рекламата на крема и за лице ...

# 2 405
  • SF

Кой е дизайнер на костюмите, с които дефилираха нашите олимпийци?

И честит ни първи сребърен медал от Игрите в Токио!

# 2 406
  • София
Снимката на Камила... все едно я е прерязал коремът на плажа и търси храсти да освободи напрежението. Grin Иначе ми е жал за нея, че си умират да я снимат баш сега, когато се е понашишкала. Голям компромат, голямо чудо.

# 2 407
  • София
Аз не виждам проблем да се снима и напълняла. Все пак не всички сме с тела на модели.
Нормално изглежда като за родила скоро.

# 2 408
Да, нормално щеше да изглежда ако беше родила, но не е. Joy

# 2 409
  • София
Аз мислих, че е родила, но дори и да не е пак не ми се струва неприемливо да се снима. Хората качват, свалят кила, някои са с къси крака, други с широк ханш, рамене.

# 2 410
Сами ще се сетите коя е.
Не знам дали е пускана тази снимка преди. Не съм я виждала
Скрит текст:

# 2 411
  • Sofia
Пускана е.

# 2 412
Много пъти дори...
Не бих искала да съм известна, харесвам си скромния живот😁

# 2 413
Много пъти дори...