Звездни компромати - Юли'21

• 314 827
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 2 460
  • Rock & Roll feeling ...
Хареса са ми Мария Игнатова, харесаха ми вълничките на Кремена, хареса ми и тортата...
Но моята любимка Алекс ми се вижда остаряла на снимки извън инстаграм. Дано е от червилото, иска ми се да видя роклята й в цялост.

# 2 461
Къде виждате рокля с маратонки, аз виждам комбинезон с маратонки.

# 2 462
Тъкмо щях да питам Мария защо е с комбинезон. Joy

# 2 463
Тъкмо щях да питам Мария защо е с комбинезон. Joy
Бързала е за джамбурето.

# 2 464
Страхотно парти има Кремена. Доста помпозно, но и самото семейство Х. са атрактивни като хора. Определено успяват да привличат народна любов. Simple Smile))))

# 2 465
Според мен той наистина обича жена си. Какъв вид любов е това, само може да гадае всеки извън брака им. Някои може да са убедени, че Миро е гей, но светили ли са му?

Дори да допуснем за секунда, че е. Един от най-известните гей мъже на света - Фреди Меркюри, нарича приятелката си Мери своята голяма любов, до края на живота му са най-близки на света и той й оставя по-голямата част от имуществото си. Любовта е много видове, браковете също.

# 2 466
  • SF
Той малко по-различен смисъл вижда в цялата тази работа, отколкото най-известният гей в света - Фреди Меркюри.
Но негова си работа. Не му светим и не искаме. Той ни занимава с личния си живот.

# 2 467
Мен пък Миро изобщо не ме дразни. Сигурно е имал и гей период, но не е от тези мазни досадници тип Лай Ньо̀ и не ми пречи изобщо. Пее страхотно. Опитва се очевидно да си сложи живота в ред. Не знаех, че е женен, но не виждам нищо лошо ако с жена му са си бест френдс. Той е много арт, сигурно си имат някаква тяхна странна любов. Нищо лошо не виждам.
Мария Игнатова буквално е с комбенизон, но тя има ли операция на носа? Доста странна камба има на лицето си. Въпреки всичко с Нойзи са по- хубава двойка, отколкото с онзи лилипут Рачков.

# 2 468
Само гадаем кой какъв смисъл влага. А следенето на една известна личност в Инстаграм, по ТВ или където и да е другаде, съвсем не е задължително. Слава Богу, има начини човек да филтрира, та да не го занимава Миро с личния си живот.

# 2 469
А на Мария Илиева знаем ли коя е новата любов/има ли снимки?

# 2 470
А коя е майката на дъщерята на Нойзи?

# 2 471
  • софия
А на Мария Илиева знаем ли коя е новата любов/има ли снимки?
Знаем. Син на комунистическа номенклатура, бивш кмет на София. Снимки няма.

# 2 472
  • SF
Само гадаем кой какъв смисъл влага. А следенето на една известна личност в Инстаграм, по ТВ или където и да е другаде, съвсем не е задължително. Слава Богу, има начини човек да филтрира, та да не го занимава Миро с личния си живот.

Дрън-дрън, та пляс.
Миро ходи по телевизии, радиа и разказва за личния си живот. Не го пази в тайна. Не го разказва на мен, а на публиката, на зрителите на съответните медии. Иначе казано - хвали се, гордее се. Нека му е честито и да върви по мед и масло.
Колкото до инстаграма му - с него не се следваме. Но има теми, има тв предавания, от които не се пазя умишлено. Една жена ми е казала нещо, но аз цитирам Нова, БНТ1 Бтв, други тиви, не баш инстаграм.

# 2 473
  • Viena
Тортата на Кремена е просто ужасна изработка, язък на претенции им. Все едно някой се е учил върху нея.

# 2 474
А коя е майката на дъщерята на Нойзи?

Не е известна личност.

Общи условия

Активация на акаунт