Звездни компромати - Юли'21

• 314 707
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 2 655
Не и пука особено за целулита и с това ми е симпатична. Аман от перфектност.

# 2 656
  • Варна
Нищо ѝ няма, много ми е хубава и на мен.

# 2 657
Слава Богу и звездите, в случая Шокира, имат неперфектни периоди. Според мен изглежда добре.

# 2 658
  • До сърцето...
Днешните рожденици:

Wine Glass Кристофър Дийн (Christopher Colin Dean), британски фигурист, 62 год
… той и Джейн Торвил имат едно невероятно изпълнение на „Болеро“, с което печелят безапелационната любов на публиката и безапелационен златен медал на Олимпиадата в Сараево (6-ци по старата система от всички съдии). Със същия танц се явяват на втора олимпиада (Лилехамер), но взимат бронзов медал.
Скрит текст:
… с танцовата си партньорка

... с партньорката в живота от почти 10 год - Карън Барбър

Скрит текст:
Изпълнението им на олимпийските игри 1984 г
https://www.youtube.com/watch?v=E8obUdxnTlc&ab_channel=Vienna81

Wine Glass Джулиън Макмеън (Julian McMahon), австралийски актьор и модел, 53 год
... популярността идва с ролите в сериалите „Чародейките“ (Кол Търнър) и „Клъцни/Срежи“ (д-р Кристиан Трой). Последните години изпълнява ролята на агент Jess LaCroix в сериала FBI
Скрит текст:

... c съпругата си Кели Паниагуа

Wine Glass Николай Костер-Валдау (Nikolaj Coster-Waldau), датски актьор, 51 год
…. играе ролята на Джeйм Ланистър в сериала „Игра на тронове“, и ролята на Джон Амстердам в сериала New Amsterdam (по Fox)
Скрит текст:

... със съпругата си Нукака

Wine Glass Алекс Родригес (Alexander Emmanuel Rodriguez), бейзболист, 46 год.
... по известен с връзката си в Джей Ло. Тя не му е първата знаменитост, с която е въртял любов - почти една година (2010/2011) са били гаджета с  Камерън Диас.
Скрит текст:

... и другата причина за популярност

Wine Glass Джонатан Рис Майърс (Jonathan Rhys Meyers), ирландски актьор, 43 год
... познат с ролята си на Елвис Пресли в биографичния минисериал „Елвис“, за която получава Златен глобус, с ролята на крал Хенри VIII в сериала „Династията на Тюдорите“. а също и с образа на Дракула в едноименния телесериал. Освен актьор, той е модел и лице на Версаче, както и музикант и певец.
Скрит текст:

... с Мара Лейн

Flowers Rose Мафалда-Сесилия Преславска, принцеса от рода Сакскобурготски, 27 год
... внучка на Симеон, най-голямото дете на Кирил, принц на Преслав, и Росарио Надал. Изявява се като певица и артистична личност.
Скрит текст:

... от социалните мрежи

Да ви кажа и Делян Пеевски (Шиши, ако не бъркам) има рожден ден днес, ама айде няма да го принизявам и да го споменавам тук.

*  *  *

Днешният поздрав - с една нежна песен на Мафалда

# 2 659
  • До морето
С 2 думи да обобщя за първите дами- Жаки Кенеди е стилна, но грозна, Мелания е хубава и стилна, но тъпа (на база реч и интервюта), Мишел Обама е грозна, едра, но пък умна ( на база интервюта). Умна е, но пък няма научни трудове. Чомски, Турчин и Дугин са умни на база интервюта и имат научни трудове, но пък едва ли са стилни!
И пак отначало.....

Само Дженерал Деса е извън матрицата - щот нито е стилна, нито е хубава, нито е умна ( на база фейсбук излияния).

Мерси.

# 2 660
И Шакира и Джей Ло показаха крачета, които са далеч от идеала, но пък така добре ги оформят на снимка.

# 2 661
Джей Ло ми е любимка. Страхотно изглежда, особено в последния си клип. Пък и като гледам на папарашките снимки на яхтата, дупето също е стегнато и гладко Heart Eyes Пожелавам си на нейните години да съм така във форма и със стегнато тяло. И също да не се давам на разочарованията, а да хващам любовта навсякъде и с хъс, както тя. Wink

Бен изглежда нещо депресиран, не във форма. Дано Дженката го оправи.... мисля той е по-младия, нали? Не му отива да прилича на чичка до тази латино-фурия Grinning

# 2 662
  • София
Наистина ли тази Ирена Георгиева с многомилионните договори, които сега се разследват, е майката на Гери Никол? Да не чудя вече на ферарито за рождения ден. 🙁  https://segabg.com/hot/category-bulgaria/edni-i-sushti-lica-izsk … ySTts36ufEJuaQnzg

# 2 663

Изпуснала съм, че Бекъм има нова прическа.... не ми харесва.
Скрит текст:

Все едно гледам Бийбърчо на стари години. Simple Smile

# 2 664
Аз пък случайно попаднах на Искрата на наградите на БГ радио и честно казано се зачудих с какво точно се занимава той и как успя да се задържи в музикалния бизнес?!? Знаете ли нещо по въпроса?
Първо имаше някакви смотани песни с фалшиво изпълнение, после уж вдигна летвата и наистина направи 2 хубави парчета с Дара Екимова. Даже се зачудих дали не са гаджета....

# 2 665
Наистина ли тази Ирена Георгиева с многомилионните договори, които сега се разследват, е майката на Гери Никол? Да не чудя вече на ферарито за рождения ден. 🙁  https://segabg.com/hot/category-bulgaria/edni-i-sushti-lica-izsk … ySTts36ufEJuaQnzg
Не само майка й, баща й също е свързан с разни далавери.
https://ugov.blog.bg/lifestyle/2017/02/17/koi-e-bashtata-na-pevi … -delian-p.1510441

# 2 666
Включвам се финално по темата, стойност на света имат мненията не само на академиците. Стойност за мен са имали мненията и на деца, и на старци без кой знае какво образование, и на колеги от форума, ако щете.

За капак цитираните от вас Турчин и Дугин попадат в една съвсем отделна категория и са със спорна стойност и принос и в академичния свят -> неособено издържани икономически и геополитически теории, освен сред особени групи техни почитатели. Ваше право е, разбира се, да се числите сред тях, но няма защо да ги налагате като образец на академизъм или като стандарт на смислени разговори. Съвсем ОК е да не харесвате Мишел Обама или да намирате нещата, които говори за глупави - просто не е състоятелно да противопоставяте предполагаемния академизъм на горните двама с човек, който няма претенции да се развива в тази сфера и не говори от такава позиция.

Шакира е много готина. Не остарява тази жена. В жестока форма е.

# 2 667
Аз пък случайно попаднах на Искрата на наградите на БГ радио и честно казано се зачудих с какво точно се занимава той и как успя да се задържи в музикалния бизнес?!? Знаете ли нещо по въпроса?
Първо имаше някакви смотани песни с фалшиво изпълнение, после уж вдигна летвата и наистина направи 2 хубави парчета с Дара Екимова. Даже се зачудих дали не са гаджета....
Не са гаджета. Искрата е прекрасно много възпитано момче, познавам го лично. Занимава се с музика, пише, композира и пее.

# 2 668
С 2 думи да обобщя за първите дами- Жаки Кенеди е стилна, но грозна, Мелания е хубава и стилна, но тъпа (на база реч и интервюта), Мишел Обама е грозна, едра, но пък умна ( на база интервюта). Умна е, но пък няма научни трудове. Чомски, Турчин и Дугин са умни на база интервюта и имат научни трудове, но пък едва ли са стилни!
Мерси.
И не са били женени за президент.

# 2 669
Май не остана институция, която да не се е отъркала в славата на Мария Бакалова, но много държа да споделя този линк само заради заглавието - "Актриса от Бургас кръщава кораба..." - https://www.maritime.bg/76827-2/?fbclid=IwAR0Q34ROqx_e8mW_gGGcuH … f-qUCn-lnDz8CsGmQ

Общи условия

Активация на акаунт