Звездни компромати - Юли'21

• 314 696
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 2 670
Тези дни чета биографията на Илън Мъск и много неприятно усещане ми остава отношението към бившата му съпруга. Не мислех, че е такъв алфа мачо. Без да сподели е подал молба за развод и веднага блокирал сметката й. Така тя научила за подадената молба. А докато са били заедно се е чувствала като жена трофей, искала е все пак мъжа и да я представя и нея като жена с професия, писателка и той след това подигравателно я представял "жена ми държи да ви кажа, че е писател". Не очаквах толкова развинтен ум да има такива недодялани отношения с жените.

# 2 671
Тези дни чета биографията на Илън Мъск
 Не очаквах толкова развинтен ум да има такива недодялани отношения с жените.
Твоите очаквания са били грешни. И наш Ивайло Пенчев има проблеми с комуникацията си с другите.

# 2 672
Вярно, че ръси бисери Ивайло Пенчев и хората го възприемат като циничен, но дали наистина осъзнава, че е циничен, или просто липсва емоционална интелигентност.

# 2 673
# 2 674
https://www.24chasa.bg/novini/article/10024360?fbclid=IwAR3o5DKK … V0aNY55goEVvCWTsU

Ветко и Маринела свалят гривните срещу 1 млн. лв.

# 2 675
  • SF
На коя казвате Мара Дамата?

# 2 676
На коя казвате Мара Дамата?
На Отварачката

# 2 677
На Мара Отварачката 🤣

# 2 678
  • sofia
От Отварачка се е трансформирала в Дама, демек има развитие🤣

# 2 679
Taз Маринела Арабаджиева как се разхубави в ареста.... тц тц тц! Да я бяха тикнали в затвора и щеше да се конкурира с Мис Свят!

# 2 680
ЛиЛана
Скрит текст:

# 2 681
  • София-Младост
За Арабджиеви:"Досега те бяха под домашен арест с гривни  и участваха в предизборната кампания като кандидати за депутати"
Аз ли нещо не съм у ред...?!?!
Скрит текст:
И един Константин...къдемуекосата Simple Smile

Скрит текст:
Нанси Карабойчева-Димитрова има второ момченце, няма и годинка след първото. Браво!
Снимката е 2020 vs 2021

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 13:32 от Ала-Бала

# 2 682
  • Варна
Пластичните интервенции вече на домашен адрес ли се извършват или се водят спешна медицинска услуга?
На госпожа Божкова ѝ липсва талията.

# 2 683
Какво иска да ни каже Ива със снимката си?

# 2 684
  • Sofia
"Не си мръднала." - пишат на Божкова. Ама е мръднала. От "изчистена" корица преди 12 години виждам наборката да показва разлика в тена и опит за сексапил и впити бански, които кофти се подават под списанието.
Нелка-хубавелка-хикселка, много ме развеселява всеки път! И как дискретно се вижда презрамката на тоя черен сутиен, да беше сложила телесен поне, то ясно, че тия гърди не може да бъдат оставени на собствен ход.
Скрит текст:
Нина Николина. Има нещо "магично" в тази жена за мен. Мога да я гледам и слушам постоянно и няма да ми омръзне.
Скрит текст:
От четенето на Поетите
Теодора Духовникова, Весела Бабинова и Луиза Григорова
Скрит текст:
И мъжкият вариант - Малин Кръстев, Вергов и Бърнев. На заден план  - Бойко Кръстанов.
Скрит текст:
Тук Кортни Кокс и гадже, много ми харесва тя на тази снимка
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт