Звездни компромати - Юли'21

• 314 711
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 2 685
# 2 686
Аз пък случайно попаднах на Искрата на наградите на БГ радио и честно казано се зачудих с какво точно се занимава той и как успя да се задържи в музикалния бизнес?!? Знаете ли нещо по въпроса?
Първо имаше някакви смотани песни с фалшиво изпълнение, после уж вдигна летвата и наистина направи 2 хубави парчета с Дара Екимова. Даже се зачудих дали не са гаджета....
Не са гаджета. Искрата е прекрасно много възпитано момче, познавам го лично. Занимава се с музика, пише, композира и пее.
браво Simple Smile
песните му с Дара ми харесват, а и го засякох в едно интервю, доста добре говореше. Blush
Честно казано добре изглежда в двойка с Дара, много си отиват.

# 2 687
Софиянска да хване да си оправи веждите. Поне 3 птичета могат да стъпят върху тях, четвъртото на един крак.

# 2 688
Нелка с тоя корем е някакъв С за гиганти 😂

# 2 689
Значи на Ива не й стига да е млада, богата и да се прави на талантлива по ТВ, но иска и да е секси... аз викам да не е чак такава максималистка Simple Smile

# 2 690
  • Down south
Нелка с тоя корем е някакъв С за гиганти 😂
Може би дамата е S, но в Plus size  секцията Blush

# 2 691
Симона Загорова била публикувала видео, в което обяснявала, че дъщеря ѝ не била планирана, а бъдещият татко се надявал новината, че е бременна, да е грешка.

Тази тъпа куха лейка как може да не се замисли, че някой ден не само детето ѝ, а и всичките му приятели и неприятели ще могат да гледат видеото. И че може би няма да му е много приятно да става обект на коментари за зачеването си.

# 2 692
При всяка непланирана бремменност първите мисли са "Дано тестът е отрицателен, дано тестът е отрицателен". Wink После идва осъзнаването на ситуацията. Няма от какво да се срамува детето и не виждам кой би му се подигравал. Оооогромен процент хора са "непланирани бебета".

# 2 693
Ами, маме, ти си резулат от некачествен продукт на Дюрекс😂🤭🤭🤪🤪🤣 Но не знаят много хора, само аз татко ти и целиО интернет🤭
В главата ми е ехо, име за новия и летен хит предлагам! 🤭

# 2 694
  • Варна
Емилия на участие, много зле, много!
Скрит текст:

# 2 695
Значи на Ива не й стига да е млада, богата и да се прави на талантлива по ТВ, но иска и да е секси... аз викам да не е чак такава максималистка Simple Smile
Е то не е лошо човек да има амбиции, но все пак е добре да кореспондират до някъде с реалните възможност. На нейно място бих се ограничила до “богата” и “майка” да кажем, не е малко все пак.

Емилия изглежда отвратителнос тези чизми ли са какво са…

# 2 696
Пинк е предложила да плати глобата, наложена на норвежкия женски отбор по плажен хандбал по време на европейското първенство във Варна - https://life.dir.bg/zvezdi/pink-predlozhi-da-plati-globata-na-no … sfHzRq68wwaTGRMgo

# 2 697
  • Бургас
Емилия никога не съм я харесвала, на тези снимки е потресаваща и вулгарна.Още я помня като изгряваше с ужасната розова коса.

# 2 698
  • Тук и сега
Какво се е случило със Слави Трифонов?

# 2 699
  • Sofia
Какво се е случило със Слави Трифонов?
На рутинни прегледи и изследвания след изкарания ковид.

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 19:34 от Doli

Общи условия

Активация на акаунт