Звездни компромати - Юли'21

• 314 624
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 2 850
Да бе ясно е, че и бившата най-вероятно не си го е хванала само заради хубавите му очи, но просто ми се вижда страшно неуважително към майката на децата ти да демонстрираш такава любов толкова скоро след като си ги зарязал. Не че сигурно след два, три месеца жена му няма да си го прибере като му омръзне Марчето.

# 2 851
Аз пък не виждам защо жената да не си пуска снимки на децата като всички нас. Животът си продължава дори и след раздялата с тъпия  мъж. Отървала се е, има си две деца, няма да закъса финансово - защо да не си живее добре.

Дано не си го прибира обратно никога.

# 2 852

Даян Крюгер
Скрит текст:

Норман Ридус май си играе себе си в сериала както го гледам 1:1 Grinning

# 2 853
Хората в центъра на политическия живот- Тошко Йорданов, , който до вчера събираше вицове от интернет и измисляше как да се подиграе на Лили Иванова, а сега съставя правителство !!!!

# 2 854
Аз пък не виждам защо жената да не си пуска снимки на децата като всички нас. Животът си продължава дори и след раздялата с тъпия  мъж. Отървала се е, има си две деца, няма да закъса финансово - защо да не си живее добре.

Дано не си го прибира обратно никога.
Ставаше дума за това, да направиш профила си публичен, за да могат всички да роват в него. Разбира се, че всеки може да си качва снимки на воля, негови, на децата, на части от тялото си.

# 2 855
Лилия Маравиля
Много хубава снимка. Деколтето е по-изрязано, но да не заприличам на консерва. Просто щеше да стои по-елегантно.
Скрит текст:

# 2 856
Всеки може да прави каквито си иска снимки и да ги пуска публично.
Мъжът пуснал снимки с Мария, че е с нея. Видя ги цял свят.

Жената пуска снимки с децата, все някой трябва да е пък с тях, докато бащата е в любовния вихър. Нека има равноправие Simple Smile

# 2 857
  • До морето
А каква е разликата между тюфлека с ферарито на Мара, Сашко Мамин и Иван от И и А, например? Що единият да може, а другият да не може????? Щастливи, млади, влюбени чисти души.
Както казва стрина ви Ирина -Човек не може да живее заради децата си! Те са случайни гости в живота ни, идват за около 20 години и после си отиват..... а ние трябва да се борим за любовта и щастието си. Няколко разбити брака са ниска цена за такива възвишени блага.

# 2 858
Това ще ти го каже всеки влюбен и загубен обвързан човек с деца, току-що открил любовта Simple Smile Пък децата са си му деца завинаги, то е ясно. Хората си губят акъла и не мислят за последствията. Както дойде - така.

# 2 859
Аз мисля, че хората се смеят на Мария за това, че на някакви интервали обяснява как е срещнала невероятен мъж, любовта на живота си, никога не е имало нещо по-велико и т.н. Обикновено цялата тази любов съчетана със снимки от ваканции, чанти Диор и други демонстрации в стил - я аз колко пари имам. Ми много ясно, че няма как целият свят да изпада в телешки възторг, че си е намерила пореден спонсор, при все, че това е стратегията за успех в живота на тази жена. Между другото, аз не я осъждам - такива жени е имало от векове и винаги ще има, всеки се справя в живота с каквито ресурси има. Явно иска момиченцето й да има други шансове, само обяснява как ходи на училище, как играе шах, как говори езици. Но някакси пропуска елемента дали всички тези неща могат да компенсират факта, че майка ти е професионална държанка и ти растеш с такъв пример и такъв модел на взаимоотношения.

Ирина Тенчева не е златотърсачка, нито някой, който минава шумно и публично през поредица разводи и предполагаеми големи любови. Има си живот, деца и наистина 100% разбирам защо не е стояла в нещастен брак.

# 2 860
Биешата му жена си е отворила инстаграма, явно , за да гледат хората колко са били щастливи преди Мария .
Децата са супер сладурчета .

Кой е профилът? Simple Smile Благодаря

Тотева с интересно послание, да не би пак да има драма с Топузаков?

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 11:55 от alethea

# 2 861
Галя от ''Сатен''
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 862
  • Viena
И Тортата на Марая. Незнам, но според мен (като любител сладкар) тортата е "Черешката" на всеки рожден ден. До сега не съм видяла една, която да е на нивото на което се мислят нашите уж Випове.

# 2 863
Галя от ''Сатен''
Скрит текст:
Скрит текст:

яка прическа

# 2 864
Да не са я изпуснали на земята тая торта?

Общи условия

Активация на акаунт