Звездни компромати - Юли'21

• 314 633
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 2 835
  • София-Младост
Кандидатствал е, одобрили са го и ги е усвоил. Къде е проблема ?
Чак проблем...той ще дойде, когато ще трябва да се връщат тези пари...не от него, разбира се.
Аз бих попитала, кой му разреши да вкара кола на зелените площи в Южния парк, но това не  е важно явно...щом младите са хепи.
Една Славена Вътова в морето
Скрит текст:

И любима Сандар Бълок в Ocean's 8
Скрит текст:

# 2 836
Ми човекът така се справя с Ковида.

# 2 837
Ми човекът така се справя с Ковида.
Да,явно, а в същото време сигурно половината персонал е бил на борсата, за да може човека да си купи лилава кола Stuck Out Tongue

# 2 838
Той да е само Бачорски с мед да го намажеш. Всеки ден гледам майбаси и мазератите из града...и не, не става дума за София или Пловдив. Всичкото е от субсидии и евро проекти.

# 2 839
  • на пистата
Този Бачорски има няколко поста в една група.Миналата година се беше жалвал в нея.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 2 840
Малко по темата за Мария пак. Не знам какъв мъж трябва да си, за да зарежеш жена си и двете си деца заради някаква застаряваща чалгаджийка (известна повече с похожденията си) и да позволяваш да се демонстрира толкова скоро след раздялата новата ви връзка. Знам, че и жените, които си ги хващат такива мъже най-вероятно са наясно, че мъжете им могат бързо да ги заменят за някоя оборотна бръмчалка, но дори това ми се вижда прекалено. А Мария е просто дъното и даже няма да я коментирам.

# 2 841
Не знам какъв мъж трябва да си, за да зарежеш жена си и двете си деца заради някаква застаряваща чалгаджийка (известна повече с похожденията си)

Тъп като антична брадва.

# 2 842
  • София
Тя предната щото сигурно си го е избрала по някакви различни причини от тези на Мария.

# 2 843
  • Sofia
Днес беше пуснала в инстаграм клип наобратно сниман от рд на Марая,някакви брадатковци ѝ носят тортата...

# 2 844
Това детето ли беше?

# 2 845
  • София-Младост
Днес беше пуснала в инстаграм клип наобратно сниман от рд на Марая,някакви брадатковци ѝ носят тортата...
Не се научиха да не обръщат телефоните, когато снимат клип...
Но пък чета последователите и какво и желаят за новия мъж, цитирам:
"Бъди все така себе си, все така неплащаща данък хорско мнение, все така публично открита и откроврна за хората, които те харесваме и все така игнорираща онези, които не те и живееща за себе си, за своя свят и бранеща собственото си щастие!"

Пу пу

# 2 846
Биешата му жена си е отворила инстаграма, явно , за да гледат хората колко са били щастливи преди Мария .
Децата са супер сладурчета .

# 2 847
  • Rock & Roll feeling ...
Новото гадже на Мария визуално е пълен тюфлек. Дреме ми, дали й дреме.

Ако не сте си купили още нищо от зоомагазина на Магърдичови, може да се отбиете в туко-що отвореното им кафе "Лейт" в мол Парадайс ...

# 2 848
Пожелавам на бившата жена да си намери много по-готин и свестен мъж! И съм сигурна, че ще й се случи Simple Smile

# 2 849
Биешата му жена си е отворила инстаграма, явно , за да гледат хората колко са били щастливи преди Мария .
Децата са супер сладурчета .
Ужасна идея. Позволяваш снимки на децата ти да се развяват по форуми и жълти издания, осигуряваш на сеирджиите зрелища, за да лекуваш его. И тя не е по-умна от другите двама.

Общи условия

Активация на акаунт