Звездни компромати - Юли'21

• 314 630
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 2 820
Бебето с каква цел е?

# 2 821
Бен нещо хич не изглежда духом с Дженката. И как ги намериха и в капри да ги заснемат ....

Скрит текст:

Междувременно,  бившата му жена

# 2 822
Мамин Сашко вече си се показва с новата любов
Скрит текст:

# 2 823
Евала правя на Дженифър Гарнър колко нормална си остана, каква добра майка е. Браво, че една успешна актриса като нея не залитна зле нанякъде след историите с Бен.

# 2 824
За първи път да не харесам Брат Пит
Ужасна снимка (стара)
Скрит текст:

# 2 825
  • София
Риана
Скрит текст:
Бекъм с децата
Скрит текст:
Джои Кинг
Скрит текст:
Лейди Гага
Скрит текст:
Даян Крюгер
Скрит текст:
Ашли Греъм
Скрит текст:
Наоми Уотс
Скрит текст:
Крис Х. и вечно босите му деца
Скрит текст:
Кейти и Сури
Скрит текст:
Ема Робъртс
Скрит текст:
Джон Леджънд
Скрит текст:

# 2 826
  • Варна
Джон Леджънд е със страхотно яке! Взимам го веднага!

# 2 827
Хубав си е Брадчо.Само бритончето му е възкъсичко. JoyТози блестящ поглед и блестяща усмивка..Heart Eyes

# 2 828
Даниел Бачорски - основател на фирмата за почистване “Бонанза Бачорски”. На колата му пише мотото на фирмата “Не е срамно да си чистач” или нещо такова. Стартирали са от нищото и в момента са доста напред с материала. Не знам дали Мара ще “падне” до някой с бизнес на светло.
Напред са заради взети милиони по европейски проекти..)

Стана ми интересно, не знаех. Няма лошо да прави проекти, те са за това. Лошото е обаче, че е взимал с фирмите си помощите за справяне с последствията от Ковид, а в същото време купува кола на жена си, сигурно по-скъпа от получените средства и го демонстрира в социалните мрежи. Ето това вече е истински компромат.

Взел е над 700к лв. по европроекти, сега му чекнах фирмите. 170к+ са му помощите за Ковид.

# 2 829
Даниел Бачорски - основател на фирмата за почистване “Бонанза Бачорски”. На колата му пише мотото на фирмата “Не е срамно да си чистач” или нещо такова. Стартирали са от нищото и в момента са доста напред с материала. Не знам дали Мара ще “падне” до някой с бизнес на светло.
Напред са заради взети милиони по европейски проекти..)

Стана ми интересно, не знаех. Няма лошо да прави проекти, те са за това. Лошото е обаче, че е взимал с фирмите си помощите за справяне с последствията от Ковид, а в същото време купува кола на жена си, сигурно по-скъпа от получените средства и го демонстрира в социалните мрежи. Ето това вече е истински компромат.

Взел е над 700к лв. по европроекти, сега му чекнах фирмите. 170к+ са му помощите за Ковид.
Истински български бизнесмен !!

# 2 830
Взе ми думите от клавиатурата,
Типично българска работа.

# 2 831
Кандидатствал е, одобрили са го и ги е усвоил. Къде е проблема ?

# 2 832
За Бачорски: Грандиозен замисъл, но много тъпо изпълнение! Не му се е получило видеото 😁

# 2 833

Не ти ли се вижда странно бизнесът ти да е подпомогнат с пари, чиято цел е да те компенсират заради влошената икономическата обстановка вследствие на Ковид, а ти да дадеш повече за автомобил? И изобщо от видеото виждаш ли човек със затруднение, каквито все пак е идеята да се финансират с тези пари?

Иначе така започнах, няма лошо да прави проекти, те са за това. Парите за справяне с последствията от Ковид обаче са нещо съвсем различно.

# 2 834
да, законово е така, но морално не. Каква е тази финансова показност после? Вижте ме кой съм Hushed

Общи условия

Активация на акаунт