Звездни компромати - Юли'21

• 314 614
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 2 865
Да не са я изпуснали на земята тая торта?
И аз мисля, че нещо е пострадала Wink

# 2 866
  • Варна
Коце и той ревеше, че бизнесът му много бил пострадал от локдауна, персоналът на борсата бил. В същото време- той си купува Ферари ли, Ламборгини ли, почивки на Малдиви, Занзибар и т.н. Жив да го ожалиш!

# 2 867
# 2 868
Новото гадже на Мария визуално е пълен тюфлек.

Абсолютният австралопитек. Не зная защо, като го видях,  веднага направих асоциация с Миро на Златка Дъ Бляк.

# 2 869
  • Варна
Снимка от детските години на Бритни, Джъстин и Кристина.
Скрит текст:

# 2 870
  • София
Даниел Бачорски - основател на фирмата за почистване “Бонанза Бачорски”. На колата му пише мотото на фирмата “Не е срамно да си чистач” или нещо такова. Стартирали са от нищото и в момента са доста напред с материала. Не знам дали Мара ще “падне” до някой с бизнес на светло.
Напред са заради взети милиони по европейски проекти..)

Стана ми интересно, не знаех. Няма лошо да прави проекти, те са за това. Лошото е обаче, че е взимал с фирмите си помощите за справяне с последствията от Ковид, а в същото време купува кола на жена си, сигурно по-скъпа от получените средства и го демонстрира в социалните мрежи. Ето това вече е истински компромат.

Взел е над 700к лв. по европроекти, сега му чекнах фирмите. 170к+ са му помощите за Ковид.
Тя колата сигурно е на фирмата. Неотложен разход.

Ще се изненадам ако някоя от дарените с луксозни возила фигурира като собственик в талона на колата.

# 2 871
  • До сърцето...
Днешните рожденици:

Wine Glass Игор Крутой (І́гор Я́кович Крутий), композитор, изпълнител, продуцент, 67 год
... славата му като композитор идва с песента "Мадона" (изпълнена от Александър Серов), след нея следват много хитове в руската популярна музика, които му носят награди и званията. Днес той е един от най-успешните и търсени автори на музика и продуценти.
Скрит текст:

... с втората си съпруга Олга и дъщеря им

Flowers Rose Мартина Вачкова, актриса, 62 год
... известна най-вече като дъщеря на Григор Вачков, изгря с  „Ку-ку“ и „Каналето“, на телевизионния екран може да се види в сериала "Откраднат живот" като гл.сестра Жекова
Скрит текст:

Wine Glass Джош Раднър (Joshua Michael "Josh" Radnor), американски актьор, 47 год
... известен най-вече с ролята си на Тед Мозби в ситкома „Как се запознах с майка ви“
Скрит текст:

Flowers Rose Стефания Колева, българска актриса, 47 год
... освен на театралната сцена, е известна и с ролите си в телевизионни сериали ("Клиника на 3 етаж", "Тя и той", "Полицаите от края на града")
Скрит текст:

Wine Glass Фернандо Алонсо (Fernando Alonso Díaz), испански пилот от Формула 1, 40 год
...  двукратен световен шампион с отбора на Рено
Скрит текст:

Wine Glass Ричард Флъд (Richard Flood), актьор, 39 год.
... играе д-р Кормак Хейс в "Анатомията на Грей"
Скрит текст:

*  *  *
На днешния ден е била сватбата на:
През 1981 г.
Принц Чарлз (32) и принцеса Даяна (20)
Скрит текст:

През 2000
Брад Пит (36) и Дженифър Анистън (31) на частна церемония в Malibu, Калифорния
Скрит текст:

През 2006
Памела Андерсън (39) и Кид Рок (35) в Сан Тропе, Франция
Скрит текст:

# 2 872
  • БГ
Алекс Петканова
Скрит текст:

# 2 873
Отвратителни са тези бански. Снимката повече  от нелепа.

# 2 874
  • София
Оооооо, може ли да излага така жена си? Отврат.

# 2 875
  • Rock & Roll feeling ...
Какво голямо разстояние има между гърдите си Алекс...
Камелия, Николета Лозанова и Теа май имат едни от най-добре направените гърди.

# 2 876
  • До морето
Оооооо, може ли да излага така жена си? Отврат.

Е, кво да я излага. Тя и видимо доволна.

Дет има една приказка: Господ хора събирал, вятърът- тръни!

# 2 877
Това предаване Шеф под прикритие ми се струва адски нагласено. Същото като Съдби на кръстопът. Бачорски просто си е направил реклама на бизнеса.

# 2 878
Нагласено е, да. Доколкото бях чула - 50 бона и си вътре.

# 2 879
Онтева с нов нос?!

Общи условия

Активация на акаунт