Магазини Pepco 6

• 69 147
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
    Чаши нямам от там,все обикалям и не взимам😃но ще си купя хихи
    Хвърлих око на коркови подложки последно и си взех пластмасови кутии/панери сива и розова да си прибирам гримовете на тоалетката

Жълтия панер е много готин ☀️свеж,изобщо не съм виждала (бс -мол)🙄😕

# 226
    Рафта с чашите в Пепко отдавна го заобикалям. Пия чай или лате в големи чаши и имам сигурно десетина от там. Всички са различни, с различни картинки и тематики. На някоя , като й избледнее картинката , хвърлям и се снабдявам с нова и всички ги пускам в съдомиялна.

# 227
    Има много хубави свещи от лукс серията, които си заслужават като цена. По-големите са 8лв, но от подобен тип са 40+лв. Ако някой обича ароматни свещи, да се възползва:)

Последна редакция: сб, 14 авг 2021, 09:56 от BettyBoop

# 228
    А имат ли аромат докато горят? Попадала съм на такива, които са ароматни без да са запалени, иначе - не. Видях ги, дано ги има зимния сезон. В тази жега не ми се мисли и свещ да запаля. 🙂 Сега съм на аромадифузер.

# 229
    • Пловдив
    И аз все гледам чашите Simple Smile и свещи и купувам...имам незапалени. Чакам да се захлади.

# 230
    Пускат ги май от време на време. Надявам се да ги поддържат. Ароматни са. Последно си взех една в малка стъклена кутийка с аромат на жасмин и мента. Много любима ми стана.

# 231
    Аз обичам чаши,но повече ме блазнят бутилките. 🙈 Вкъщи си пия в чаши и повечето бутилки ми стоят неизползвани,но много обичам да купувам. Последния път обаче взех на детето,за мен ги заобиколих.
    Взех си четирите ножа,различни размери за 6 лв. Много ми харесват и си ги ползвам.

Искам да ви питам някой взимал ли е слънчеви очила? Мернах ги при касите,но не ги разгледах,защото цената им е смешна и се съмнявам дали са качествени. Обаче сега ме чопли,че не погледнах поне етикетите и не пробвах някои. 🤣

# 232
    Четох в друга тема, че ув предпазният слой на съмнително евтини очила може да се тества в оптика.

# 233
    От жълтиците кошници вчера като че ли видях във Варна.
    Мога утре да проверя и АКо има да изпратя.

Чаши не купувам, но свещи да.
    Не миришат (докато са запалени поне при мен) , но за декорация стават.

# 234

Ох чудесно. Много ще съм благодарна 😘

# 235
    • София
    А свещите когато не са запалени миришат ли?

# 236
    А свещите когато не са запалени миришат ли?
    Много яко миришат. Аз си харесах днес с аромат на пасифлора.

# 237
    Ходих да проверя за жълтата кошница в мега мол - няма.

# 238
    Ходих да проверя за жълтата кошница в мега мол - няма.
    Много, много благодаря. Бъдете здрави

# 239

тея с ванилия се усещат много силно, като се запали. Имаше едни с диня, направо силна миризма. Пробвала съм и някакви други, и те миришеха но не помня с какъв аромат точно бяха. Ако не се бъркам ябълка с канела. От трите, динята беше на силно ароматна, следвана от ванилията.

Общи условия

Активация на акаунт