Магазини Pepco 6

• 67 907
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
Все още не

# 211
Днес купих на малката комплект по два броя клин и два броя блузки +бодита  с дълъг ръкав Микита 🤗започнах да зареждам есенно 🤣докато се чудя и ми беше рано за есенно като излязоха... сега вече са ги обрали 🤣

# 212
В Пепко ням чудене. Харесаш ли нещо, вземаш, че после нЕма!

# 213
  • София
Има ли Пепко в горна Оряховица? Четох, че има план да отвори ама отворил ли е ?
.
В Търново има, виж адреса в сайта.

# 214
Аз вчера прерових единият шкаф ,пълно с дрехи за есента,купувала съм малко по малко от знайни и незнайни намаления.Още един шкаф имам за преравяне  .Май само няколко дебели панталона и яке ще трябват ,за детето това,аз съм гола и боса 🤭.Как са детските зимни якета,да знам дали да гледам по сайтовете или от там да взимам ?Миналата година май повечето модели бяха с един изкуствен като пух подплатени,а той мисля запотява и не топли.
Взех конструктор с големи части,голяма торба е за 15 лв,доволна съм.

# 215
  • На морето!
Зареждат ли интересни неща за училище в Пепко?

# 216
Тетрадки и тефтери са със ситни квадратчета и полета, несъответни на нашите тетрадки, не ги купувам, взимам бели гуми по 3 броя в пликче, коректори лентови, цветни гел химикалки. Отиват за доста време, също и обикновени сини химикалки с щракане в пликче по няколко, мастилото е доста тъмно, черни химикалки по три в пликче с блестящо отвън покритие  и бяло. Малки маркери , цветни.

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 16:49 от *Камея

# 217
  • Beyond the stars
В Пепко ням чудене. Харесаш ли нещо, вземаш, че после нЕма!

Миналата седмица взех готино жълто олекотено яке за дребен, че после друг път ще намеря Bowtie
Иначе във Вт има тъкмо две Пепко, ако ти върши работа.

# 218
Уж за едно нещо отидох пак заминаха 17 лв 😃😃😃вече активно купувам и за дома Пепко home 😃😃🥰😇
Между другото има доста якенца,пухено елече тип есенни,(сигурно пускат от новата брошура вече...нз )но малката има от пролетта заредих дънкени от там и затова сега се въздържаха (в бебешкия сектор за дамички)

# 219
  • Ст Загора
Аз вчера взех раницата на Christian Lacroix, голямата нямаше от другите. Хубава е. Не е тежка.

# 220
  • Варна
Най-накрая подносих полата, купена миналото или даже по-миналото лято. Беше намалена на някакви си смешни пари около 4 лв. Излезе доста удобна пък. Grinning

# 221
Супер пола, но и другото е супер съчетано.

# 222
Мацки аз пак търся в Пепко и не откривам. Търся жълти кошници като на снимката. Бяха на цена 6 лв, но имаше само една. Обиколих 4-5 и нямаше никъде. Моля за съдействие. Иска ми се още 3 броя, но й на едничка само ще се зарадвам.

# 223
Днес пак минах покрай чашите в Пепко... Голяма грешка Wink
Взех си чудна чаша , голяма , ментово зелена , 2.50 лв

И за подарък - котешка тематика-4 лв

# 224
  • Ст Загора
Трябва да мина. Аз имам 4 чашки. Мн са сладки

Общи условия

Активация на акаунт