Магазини Pepco 6

• 67 906
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
В Русе още има кофи с тебешири

# 196
  • Пловдив
Случайно да има пинята в Пепко? Ако да, има ли избор?
В началото,  като отвориха имаше някакви,  с еднорози със сигурност  за около 10 -11 лв. Скоро не съм ходила,  но не пречи да се провери.

# 197
  • Пловдив
Пинята - подобие на еднорог видях и в новооткрития магазин в Пловдив (бившето Сани/Триумф). Изключително грозна Flushed
Пак там нямаше от светещите пръчки/гривни - много са вървежни вкъщи, а от там ми излизат на сметка

# 198
  • Стара Загора
Пинята - подобие на еднорог видях и в новооткрития магазин в Пловдив (бившето Сани/Триумф). Изключително грозна Flushed
Пак там нямаше от светещите пръчки/гривни - много са вървежни вкъщи, а от там ми излизат на сметка
За момче ми трябва еднорозите не вървят. 🤣 А тези светещи пръчки къде стоят?

# 199
  • Пловдив
При парти артикулите.

Понятата не е сложна и сама да я направиш - ако искаш насоки - пиши ЛС, ще обясня Simple Smile

# 200
Такова фенерче има ли в Пепко? Или някъде другаде ако сте виждали да ми кажете Simple Smile

# 201
Има ли дамски бански цели и стават ли? Че трябва да скрия следродилното шкембе 🤭🤭 Конкретно Мол България ме интересува, ако някой знае.

# 202
  • Mostly in my mind
Не съм виждала дамски бански в нашия Пепко. Два, три пъти уж са зареждали, но явно заради цената всичко яко се изкупува на момента.

# 203
По- добре погледни в Уайкики или ХМ ако има в този мол

# 204
При нас бански заредиха в началото на лятото, имаше няколко модела половинки и един модел цял - черен, изчистен, но отдавна изчезнаха, те бяха по няколко бройки само.

# 205
Взех си черният цял в началото на лятото. Имам забележки малко, ама беше намален на 7лв. Но и при нас във Варна изчезнаха.

# 206
  • Стара Загора
Има ли дамски бански цели и стават ли? Че трябва да скрия следродилното шкембе 🤭🤭 Конкретно Мол България ме интересува, ако някой знае.
Разгледай в Декатлон, преди месец си взех 2 цели бански за 20тина лева. Виж в сайта.

# 207
  • Ст Загора
Някой видя ли раниците на Christian Lacroix как са, тежат ли?

# 208
  • Mostly in my mind
В интерес на истината не ги видях в нашия филиал. А малката доста ми допадна. Утре ще отида пак.

# 209
Има ли Пепко в горна Оряховица? Четох, че има план да отвори ама отворил ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт