Магазини Pepco 6

• 67 901
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Има
От страницата им

# 181
А този сутиен имаше ли си бикини към него?

# 182
Аз не видях бикини.
И не беше точно такъв цвят,а малко по-електриково,даже леко към зелено биеше този,който аз видях. Но беше приятен цвят,летен,за който носи цветно бельо.

# 183
Майките с по- големи бебета да питам- Има ли някакви подходящи и интересни играчки за 1 годишно момиченце?

# 184

Моят е друг. В вачалото на юли беше по брошура. Дискретно кремаво жълто е.

От тази брошура беше

# 185
  • Пловдив
Тет, а подплънки има лЕ? Simple Smile

# 186
Майките с по- големи бебета да питам- Има ли някакви подходящи и интересни играчки за 1 годишно момиченце?

Да кажа за конструктора - има и класически и по-интересен с влакче.
Най-топ играчката ни е конструктор тип влакче с големи части. Взехме го малката като беше на 1 г. 10 месеца, голяма игра (+ хапане). Иначе за 1 годишно момиче бяхме купили коли оттам, но мерака беше някъде до към 1г и 9 месеца за колите. Има и количка за кукла за бутане (18 лв), ние взехме от джъмбо и тя беше топ някъде до около  2 години.  За 1 юни миналата година й купихме (11 месеца) от пепко музикално жирафче, доста бързо му мина модата обаче. Като цяло играчките им са за по-големи като че ли (сервизи и т.н.), но има и някои от 12 и 18 месеца.

# 187
  • Стара Загора
Здравейте! Случайно да има пинята в Пепко? Ако да, има ли избор? Джъмбо ми е много далеч и се чудя за други варианти.

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 10:03 от susamenna

# 188
Здравейте! Случайно да има пинята в Пепко? Ако да, има ли избор? Джъмбо ми е много далеч само и се чудя за други варианти.
Аз не съм виждала. Но при нас ги продават в парти магазините

# 189
# 190
  • Beyond the stars

Рингове за нанизване. Има едни дъски с плодове и зеленчуци дървени също.
Бебешки пъзели от по две части.
Скоро забелязах симпатични дървени музикални инструменти.

За сутиените - много доволна. Три си купих миналата седмица - твърдо А чашка съм там Bowtie

# 191
А този сутиен имаше ли си бикини към него?

Не. Само сутиен.

# 192
Ние имаме конструктор от тези на снимката, 15лв. За цената си е добър, имаше само едно изкривено.

# 193
И ние имаме дървените плодове за рязане +кофичка с лопатка за плаж които не ползваме защото не обича да ходи на плаж 🤣
Някой да е мяркал дали още има тебешири🙄за Бургас

# 194
Мими, не е по темата, но на Икеа са хубави и не цапат тебеширите.
Аз преди дни ходих, купих разни подаръци,че ще ходим на детски рожден ден, за дъщеря ми само една рокля и панталонки 3/4.

Общи условия

Активация на акаунт