Магазини Pepco 6

• 67 883
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
Да ви питам аз нещо, че не ми е ясно Grinning
Тия метли с лопата на промо на 8 лв - кок се мете с тях, предвид това, че отдолу не е изтънено, а дебело?

Взех мин.седмица от другите, малките за 6 лв..тя е със заострен връх, ако ме разбирате...удобно се мете по ъгли с нея, удобно се смита в лопатката. Минус е че е мъничка само.

Та гледах тия големите, но неудобни ми изглеждат Rolling Eyes

# 166
Бебешки дрехи имам над 50бр, нито една не се е свила. След многократна употреба падат лепенкити.

# 167
Тета, майка от години ползва такава четка за метене на косми. Събира много добре

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 21:41 от PeacockLove

# 168
Какво значи "мерене на косми" ?

То събира, ама после тия косми как ги махаш от метлата...с ръце ли?

За стълбището търся аз. Космите дОма ги обира роботчето Grinning

# 169
  • Стара Загора
Как са сутиените от Пепко и по-точно бриджитките със силиконова лента отвътре?

# 170
Метене написах, мерене написал коректора

# 171
Памислих че е някакъв диалект Grinning

Аз имам един жълт сутиен от пеТко..много добър. От скорошна брошура беше, 8 кинта. Мерих първо де...но е трепач, любим ми е..

# 172
И аз искам жълт, но все големи, няма номер за мен.

# 173
  • Стара Загора
Аз си намерих номера, но в два магазина няма бял цвят. Иначе съм с малък бюст, нося чашка B, бях взела да меря B и А, тъй като B ми изглеждаше голямо, и се оказа, че А ми е по-добре Laughing

# 174
Какви са тези жълти сутиени..изобщо не съм ги забелязала, а уж следя брошурите от известно време. Кремав или жълт..колко жълт? 😃

# 175
Лимоново жълтото е може би. Поне такива мернах на 8 лв онзи ден,обаче не си взех,исках черен,бял или бежов,а нямаше.

# 176
Много приятно жълто, не лимоново точно, а малко по-светло. Подобен на този, или същия цвят. На моя дисплей изглежда същия.
Скрит текст:

# 177
Много е хубав тоз сутиен ,ще диря .В тия жеги не стигам до пепко,но ще ида да купувам есенни дрехи,но първо ще преровя торби и шкафове и тогава .Че да не взема да се самозабравя.

# 178
Ти имаш този навик. Joy

# 179
Да,да ,картата ми плаче с кървави сълзи почти постоянно.Но ще има за други бебета 😁.
Сега се сетих ,има ли конструктори с големи части ?Май гледах или се лъжа ?

Общи условия

Активация на акаунт