Магазини Pepco 6

• 69 155
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря, ще погледна в Кауфланд.
Преди имаше на Брио, яд ме е че не взех.

# 256
В Пепко всички съдове за готвене ли са с тефлон? Не съм ги оглеждала. Написали ли са какво имат в състава, какво нямат... Или очаквам твърде много за тази цена. Simple Smile

# 257
Аз съм си купувала порцеланови купички и тавички, доволна съм.

# 258
Порцелана не може да се изкриви. Тая касеролс дето я взех се издъни в средата

# 259
Аз пък съм страшно доволна от тигана от Пепко. Тежък, дебел и вече колко пъти го ползвам за какво ли не и няма забележки - като нов е. Не залепва и нагрява равномерно. Приготвяла съм месо, скара, пържени картофи, палачинки… До скоро не бяхме сложили фурната и само на тигана приготвях хапване, е да във ваканционния ни имот е, но нон стоп бяхме там, защото правим ремонт и е използван здраво.
Ако някой се сети каква серия е ще съм благодарна да сподели бих искала още неща да си взема. Беше около 20 лв и пишеше 5 год гаранция.
 Вкъщи имам Тефал и Делимано( за палачинки) еми този е много по добър.
Вече отдавна цената не е гаранция за качество в много сектори, за съжаление Sad

# 260
😵 5 години гаранция при такава цена?! И аз бих взела, стига покритието да не е стария тефлон.

# 261
😵 5 години гаранция при такава цена?! И аз бих взела, стига покритието да не е стария тефлон.
Извинявай подведох всички- 3 год е гаранцията сега разгледах фейсбук снимките им. Серията е Pro Line . Имало е тенджери тогава с 5 год ( аз бях купила ама я подарих на свеки и не съм я питала как е, аз пък си взех лидълските тогава)

# 262
  • Пловдив
То пък на тая цена щото някой ще се занимава с гаранция Smile  Поне аз-не.

# 263
И 3 години не е малко. То впечатляващото е, че я има гаранцията, т.е. сигурни са, че съдовете издържат това време. Иначе действително едва ли много хора биха я ползвали въобще.

# 264
  • в сърцата на децата <3
Мисля, че покритието не е тефлон. Минаха годините, когато Тефал наистина правеха тефлонови, издържащи по много. Сегашните (когато все пак сложат тефлон) са ден до пладне. Керамиката, когато не е качествен метала, също не издържа. Пепковските са с мраморно покритие, поне повечето. Имаха и серия с някакво друго (тези с повечето гаранция), но не помня какво, някакво "тяхно". Ползвам тиганче за палачинки, 10 лева беше - идеално си е. Брио последно време не ми харесват като качество, а в началото бяха със супер здраво покритие.

# 265
Да, аз имам от старите Брио, ами не лепне този тиган, а мазнина никаква не му слагам. Но за новите серии само негативни отзиви чувам. При нужда бих взела нов от Пепко, интересно ми е как ще се държи.

# 266
Има фалшива игра

# 267
  • Mostly in my mind
Имам малка тенджерка неръждавейка  от серията Питър Кук. Те са с 5г. гаранция. Качествена е. Тежка е и е хубава изработка.

# 268
Стоманата ми е любим материал за съдове за готвене.

# 269
  • Пловдив
Днес се разходих до Пепко, уж да разгледам и бяха изкарали детските момичешки дрехи с ХП. Естествено, взех Smiling Imp Баткото остана разочарован - момчешките не бяха изкарани, казаха утре.
И двамата награбиха по един комплект от одеало с възглавничка, а утре ще ходят с баща им, да заредят ученически пособия с любимия герой. Надявам се и момчешките дрехи да са вече изкарани, че да не ходя аз в петък пак Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт