Магазини Pepco 6

• 69 157
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
  • Mostly in my mind
Стоманата ми е любим материал за съдове за готвене.
И на мен. Simple Smile

# 271
Стана ми интересна дискусията за тиганите, защото си търся нещо качествено в момента. Никак не съм доволна от последните 2 на Брио, които смених в рамките на половин година. Покажете ми, моля, кои точно хвалите на Пепко, ако може наименование или снимка.

# 272
Не са тези. Но отворих сайта да видя...ето един тиган, но не пише какъв е материалът??
https://pepco.bg/produkti/p23-peter-cook-280445-%d1%82%d0%b8%d0% … d0%bd-peter-cook/

# 273
  • в сърцата на децата <3
Когато ги пускаха имаха като че ли и една по-скъпа линия, която сега не виждам (или тогава са ми се сторили скъпи, а сега - не). Ето този е с тяхното си покритие и трите години гаранция

# 274
  • Mostly in my mind
Това е моята. Само че най-малкият размер. По спомен бяха 3 размера.  https://pepco.bg/produkti/p23-peter-cook-319397-%D1%82%D0%B5%D0% … D0%B0-peter-cook/

# 275
Какво значи с тяхното си покритие? Има ли някъде описано какво е тяхното покритие, такова мистично тайно ли e някакво? Simple Smile)

# 276
Много съм доволна,купих шест чифта есенно-зимни гащи на моята кокошчица.Два са
от мъжките,но са камуфлажни панталонки и сиво на ленивци,хич не ми изглеждаха мъжки.А и парцаля по 3 и 5 лв какво да ги мисля.Другото е от дамското,но синьо на кучета,сърца и т н

# 277
  • Стара Загора
Пратих дъщерята за Хари Потър нещица, пестелива се оказа. Само пъзел си е взела Simple Smile 2 от блузите с дълъг ръкав  по 5 лв за брат си

# 278
  • София
Някой може ли да даде инфо за зареждането на харипотърския мърч в обелското Пепко?

# 279
Много големи благодарности на alethea , която взе много присърце моето издирване на горцица кошниците. Дано някога успея да й се реванширам.
Някой може ли да даде инфо за зареждането на харипотърския мърч в обелското Пепко?
Попринцип не ми е по път, но днес минах от там и имаше доста неща. Някакви възглавници с одела грабеха.
Относно тиганите- пипнах тези Про Лайн, които сподели Снежен ангел, не е същото покритие Sad търся този, който съм споделила и препоръчвам.
Когато ги пускаха имаха като че ли и една по-скъпа линия, която сега не виждам (или тогава са ми се сторили скъпи, а сега - не). Ето този е с тяхното си покритие и трите години гаранция

# 280
  • в сърцата на децата <3
JustMila, значи все пак са били различни наистина. Дано да намериш същата серия!

Какво значи с тяхното си покритие? Има ли някъде описано какво е тяхното покритие, такова мистично тайно ли e някакво? Simple Smile)
За мистично не знам, но така пише - "специално незалепващо покритие". Колко ще да е тайно и специално - береш ли му лайката...

# 281
Материала, материала какъв е...питам аз, и отговор не получавам. От пепко де, неот теб Joy

# 282
Тиганът, който е посочен като "мраморен", вероятно е алуминий с незалепващо покритие с мраморни частици, без PFOA и PTFE. Това са актуалните тенденции при производителите. Разбира се, това е само моя хипотеза, може да се направи запитване за конкретен отговор.

# 283
JustMila, значи все пак са били различни наистина. Дано да намериш същата серия!

За мистично не знам, но така пише - "специално незалепващо покритие". Колко ще да е тайно и специално - береш ли му лайката...
Аз имам един, чак толкова спешно не ми е. Ако видя ще купя. Но наистина го препоръчвам като тестван и качествен.
Със сигурност не пазя етикети, ама и на мун ми е любопитно какъв материал е. Освен да пишем на Пепко. Два пъти съм им писала и са ми отговаряли. Единят път не ми бяха свалили алармата на една кърпа за 6 лв( чудех се да пиша ли, да не решът, че съм я откраднала, но при сметка 120 лв би било тъпо да си го помислят), беше ме срам и си мислих да я хвърля и да си купя нова, но писах. Свалиха ми алармата и ми се извиниха. И втория път, като търсих бурканчета със сини уплатнения. Не можаха да ми отговорят защото количествата им динамично се променят. Разбираемо е Simple Smile

# 284
Ходих за Хари Потър блузки, но нямаше Sad Чак ме мога да повярвам! Единия модел изцяло изчерпан, другия само най-малките номера.
И порцеланови чаши нямаше вече, нито чорапи... Въобще много съм разочарована Sad  Дали зареждат пак в рамките на валидността на брошурата?

Общи условия

Активация на акаунт