Магазини Pepco 6

• 67 819
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Да бе, mokka, да им се неначудиш на зора за пазаруване.. било то и ..

# 646
Като не сте доволни никой не ви кара да пазарувате от там. Синът ми е на 4г,страшно палаво дете  и пада на всяка крачка, къса панталони на 2ро носене. За този момент магазинът е идеален за мен, качеството също не е лошо за парите си. Честно казано до сега не съм попадала на кофти детска дреха, явно е и до късмет.

# 647
  • Beyond the stars
В този китайски боклучарник, дето му сменят етикетите у Полша , повече няма да стъпя.

Можете и темата да пропуснете. Оставете ни, нас профаните, да си пазаруваме. Grinning
Аз съм доволна като качество/цена.

Снощи минах през магазина в Люлин 6, миналата седмица пренареждаха, уж за ново зареждане, ама пак ми се струва доста празен.

# 648
  • Стара Загора
Добро утро! Слушалките хубави ли са? Добре ли се чува с тях?

# 649
Е нека има и отрицателни мнения. Темата не е за възхвала на Пепко, нали Grinning
Защо го приемате като лична нападка ..не трябва.

Аз вчера си вдех още 2 албума за снимки. По 5 лв са. 200 бр.10/15см снимки побира. Мялко бозави са картинките отвън, ама...5 лв.пък.

Че има боклуци, има. Две декоративни калъфки лятото взех - скъса се на втория ден по тегела, другата стана на ужасни бобчета, та и двете ги потирих в коша.

# 650
  • София
В този китайски боклучарник, дето му сменят етикетите у Полша , повече няма да стъпя.

Можете и темата да пропуснете. Оставете ни, нас профаните, да си пазаруваме. Grinning
Аз съм доволна като качество/цена.

Снощи минах през магазина в Люлин 6, миналата седмица пренареждаха, уж за ново зареждане, ама пак ми се струва доста празен.
Здравейте! Случайно дали сте обърнали внимание дали има вече заредени момичешки по-плътни клинове?
Обикалям вече 10 дни и няма нито в Пепко, нито в други магазини🙄

# 651
  • Mostly in my mind
Аз също съм ЗА да има и отрицателни мнения, но когато са аргументирани. Иначе си е спам.

# 652
Аз си пазарувам, но определени неща и естествено не очаквам уау качество за 5 лв. Simple Smile Имам чудесни саксии и други джунджурии за дома.

# 653
Сатениран памучен комплект чаршафи и калъфи /много плътен плюш със скрит цип/ за възглавници съм купувала от домашен текстил - страхотно качество.
За дрехите съм със смесени чувства. Някои избеляват за 2 пранета. Картинките на детските се нацепват и отлепват. Но гладки блузи и клинове имам много качествени.

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 12:06 от mama_na_nana

# 654
То па щото и от Полша щеше да е топ качество 😂
Полша има производство за което ние можем само да мечтаем. От дрехи( reserved също е полска марка) и детски стоки от всякакъв вид до земеделие и тежка промишленост. Пепко е марка в ниския ценови клас. Какво качество очаквате за 5лв?

# 655
И според мен качеството не е на висоти, но за цената си аз лично съм доволна. Често попадам и на добри находки за дома. Но наистина подозирам, че имат проблеми с доставките, защото разнообразието напоследък не е много голямо.

# 656
Целият свят има проблем с доставките. H&M също много са го закъсали. Ще трябва да свикваме с новите реалности. В хранителните магазини дано няма празни рафтове, че и това се очаква. Другото са бели кахъри. Ако се замислим, ще видим как сме се заринали с боклуци. Гардеробите ни преливат, а носим 1/3 сигурно от дрехите.Най-хубавото на тази ситуация е, че ще преосмислим потреблението си, което последните години придоби безумни измерения.

# 657
Аз преосмислих и носим не една трета, а много по-малко от закупените дрехи и аксесоари, за съжаление, говоря за мен и сем ми... Цените се покачват, рафтове се изпразват, ковид пандемията я плащаме ние-с високите цени по принцип, нямам предвид цените в пепко.

# 658
  • Beyond the stars
Аз също съм ЗА да има и отрицателни мнения, но когато са аргументирани. Иначе си е спам.

Именно. Ако имаш нещо конкретно за споделяне и отрицателно мнение съм напълно за. Ама такъв хейт по принцип не ми носи никаква полезна информация.

♥ Димяни ♥ момичешко не ми е в таргета, но една приятелка похвали много хубави мекички комплекти за 8лв. Та предполагам е започнало зареждане на по-плътни, но при нас беше депресиращо празно.

# 659
  • Mediterraneo
Пепко е полският Праймарк. Толкова за качеството.
Аз много се зарадвах, когато преди 2-3 месеца в нашето село отвориха магазин. Мислех, че ще съм редовна, ама... ходила съм два пъти.
Взех си два вида бикини. Едните се разпраха на първото обуване. Детският сутиен се разпадна на първото пране, загуби форма, презрамките увиснаха. Няма да правя повече опити с бельо от Пепко.
Чорапи обаче си взех два чифта, тип терлички, адски изрязани, такива си търсех. Е, много издържаха! Страхотни са, а два чифта са ми 80 цента.
Една гумена постелка за вана взех, щяхме да се изпопребием всички. Върнах я на другия ден.
Канцеларските им материали не струват според мен. Взех няколко неща, децата се изсмяха и ги оставих на контейнера някой да ги вземе да ги ползва.

Общи условия

Активация на акаунт