Магазини Pepco 6

• 67 693
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
Може ли снимка на тези плажни кърпи? Да знам какво да търся.

Вчера отскочих до нашия Пепко в Добрич.
Наистина онези чаршафи, намалени на 8лв., си бяха с редовния етикет и се наложи да питам на касата за намалението.

# 61
И аз щях да помоля някой да снима кърпата 😇😇

# 62
Ами как да не се омотае човек - кърпи, хавлии... Едно и също ли е, пък и материи различни. 😃 Но вчера ги разучих на място и разбрах кое, какво и защо.

# 63
Коя кърпа? Оная с ластик ли? Има и зелена, много хубаво розово, още едно розово....

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 10:44 от mariat

# 64
За кои хавлии става дума? Полиестерни или памучни?

Тези, които са в брошурата. Памучни са.

За тези питат.

# 65
mariat, благодаря за снимката!

Отидох в обедната почивка и купих!
Отдавна търся точно такива кърпи - тънки и да не задържат пясък.

# 66
Хавлията на детето е с пластмасово против кражба. Ама бележката е в някоя боклукчийска кофа... Как да постъпя, че да го махнат?

# 67
Дай на мъжа ти с един нож и ще я свали алармата.

# 68
  • София
Хавлията на детето е с пластмасово против кражба. Ама бележката е в някоя боклукчийска кофа... Как да постъпя, че да го махнат?
Отиваш с някой познат, да те чака отвън.
Влизаш и казваш че си я купила ,но е останала алармата , ще дойде от персонала някой с теб  и ще я махне на уреда.

# 69
С нож не ,с магнит се маха ако имате.
Аз съм си тръгвала с аларми от Том Тейлър и Ризърв,връщам се и ги махат ,от вратата им се обаждам

# 70
Е, тя е деактивирана, не са нужни такива гимнастики. Във всеки магазин могат да я свалят.
За магнита не го знаех.

# 71
Някои аларми, има ли майнинг (на входа на магазина пищялките),навсякъде ще писка,даже и след месец.Особено ако е от закопчаващите аларми

# 72
Още помня как си бях купила парфюм от Лили ли незнам къде,не помня и пищеше в Технополис 🤣🤣🤣

# 73
Намерих бележката Wink

# 74
Относно алармата и аз се притесних и то 2 пъти в Рерко
Незнам какво имам в чантата ,което активира алармата в магазина ,но със сигурност не е нещо ново. Първият път доста се стреснах и  се замислих, но всичко купено беше отмаркирано. Втория път, директно като плащах, още на касата предупредих, че може да писне алармата , но нямам идея от какво е. Чувствах се като престъпник.
Тази сутрин си смених чантата и мъжът ми се шегува с мен - да не съм тръгнала към магазина да тествам алармата. . Не.....тръгнах на работа

Общи условия

Активация на акаунт