Магазини Pepco 6

• 67 838
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Може ли снимка на чашата?
Тази е моята, не е от Лидл.

# 616
За чашите, аз нямам ни една с двойни стени и дъно, така наречените термо или не зн.още как. Всички обикновени стъклени чаши,вкл. и такива от Пепко, слагам в МВ печка, нагрявам ги на 60 сек - примерно претоплям кафе, мляко, чай, които са изстинали.
Вчера не стигнах до Пепко, защото и без друго напоследък нищо от там не ми трябва, но взех, че влязох в КиК и съвсем разбрах, че не ми трябва нищо и от него, много разпърпани, раздърпани, развлечени неща видях. Напр.връзка на суитчър -разплетена и с висящи конци.В Синсай видях разпорено рамо от яке, още при шиенето не са хванали двете части на дрехата и зее ватата отдолу.
  Та така, ще ме извините, но ги забелязвам тези неща при някои марки в моловете.

За Пепко чаши стъклени 300 мл обикновени, с дръжка, тип като за мляко или капучино - категорично стават за МВ, изпитани са.А за тези специалните, двойностенните -  личен опит нямам, но вярвам, че стават.

# 617
Оф, ще ходя за чорапи днес...ладно нещо стана, трябва да се позаредя...

# 618
Оф, ще ходя за чорапи днес...ладно нещо стана, трябва да се позаредя...
Аз чакам с нетърпение едни шушони с каракулче вътре и силиконови точици отдилу.Синчето нещо въобще не се разбира с всякакви чехли и пантофи( мята ги някъде на 2-та минута ) - тa само те ме спасяват зимата да не ходи бос Wink Wink
Ако някой , някъде ги мерне ( че вече зареждат коледните неща ) да свирка Wink

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 12:13 от paulieM

# 619
А дали има зимно яке за момиче 92 по скоро ще го ползваме като нейното е изпрано 😃
Миналата седмица и взех на моята . 20 лева беше, и имаше доста размери. Нашето е 92, но малко и е голямо. Има и розови с бели точки по 15 лева. За Люлин имам наблюдение само 🤭

# 620
Нямаше нормални чорапи, ядосах се и си излязох.
Само тЪрлЪци...алоу, Пепко, зима е вече..пуснете ни дълги чорапи, нормални...

# 621
  • Mostly in my mind
Няма и при нас дълги чорапи.

# 622
Много сладко и чаровно детенце! Якето ѝ стои добре.
Миналата година имаше едни доста дебели и по-дългички цвят пудра, но както винаги нямаше номер. В Мол България заредено ли е по-зимно да ходя да разгледам?

# 623
Много сладко и чаровно детенце! Якето ѝ стои добре.
Миналата година имаше едни доста дебели и по-дългички цвят пудра, но както винаги нямаше номер. В Мол България заредено ли е по-зимно да ходя да разгледам?
Да, имаше разни интересни неща. Вчера бях, същото яке взех за дъщеря ми.

# 624
  • При елфите ...
Може ли снимка на чашата?
Малко никакво стана фотото... 😉

# 625
# 626
От тези пижами знаете ли кой е най-големия размер:

Подариха на щерката,но ако има и големи номера ще ида да си купя за мен. 😆

# 627
На картончето пише - 122/126

# 628
Да де,тази е за детето. Аз питам дали има дамски или детски,но по-големи размери?

# 629
Моята не е такава точно, но е полар, 164.

Общи условия

Активация на акаунт