Магазини Pepco 6

• 67 780
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
В нашия магазин който сега откриха има избор. Няма нищо общо с другия който е в Кауфланд. Имаше хубави блузи , но си забраних да купувам, че малко съм се оляла с купуването за тази възраст Wink

# 691
Mацки търся такъв зимен сет за пързалката. Този е супер, като цена, но някой би ли казал какво мисли за качеството Sad не мога да го преценя. Ще го ползваме само за пързаляне със шейната

# 692
  • Пловдив
Пийк, какви са тия щипки за отворени пакети? Може ли да фотнеш?

# 693
Пийк, какви са тия щипки за отворени пакети? Може ли да фотнеш?
От този тип са :
Но са различни размери. Аз лично ги ползвам от както има Пепко в града и съм много доволна.

# 694
Моите са от Икея. Удобни са, потвърждавам. Големите обаче.

# 695
  • Пловдив
Хм...не съм виждала при нас, но ще поогледам.

# 696
Ползвам всякакви размери. От Пепко взех много . По1.50 бяха цял пакет различни размери

# 697
До бурканчетата. На стената отстрани висят, поне при нас.

# 698
При нас са на едно тясно гръбче на регал,до някакви парцали .Имам много ,преди с Крина вървяха бонус и наистина са удобни.Като не ми стигнат ползвам щипки за пране 😁

# 699
И аз имам такива, но моите са от jysk, ще погледна и в pepco, винаги са нужни.

# 700

Отзад са още толкова

# 701
И аз си взех такива щипки, доволна съм вършат ми страхотна работа
От магазина до големия Тмаркет в Тракия Пловдив си ги взех моите Blush

# 702
Mацки търся такъв зимен сет за пързалката. Този е супер, като цена, но някой би ли казал какво мисли за качеството Sad не мога да го преценя. Ще го ползваме само за пързаляне със шейната

Видях го в магазина, но ми се струва, че ще пропуска, пък и плата беше много груб🤔

# 703
За 1,50лв 30бр е супер. Моите са от предните цветове - ярко розово, зелено и синьо май бяха. Иначе имам и от Джъмбо, ама там са 4бр на тази цена.

# 704
Хм мъжа ми докара такива щипки но едва ли е ходил в  Пепко сега защипваме Нескуйк че топчетата съхнат и стават едни меки 😃

Общи условия

Активация на акаунт