Магазини Pepco 6

• 67 794
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • 1st floor
При нас в единия магазин нямаше, в другият намерих. Горното е жълто,  долното зеленикаво.

# 676
Наскоро влязох за първи път в Пепко - ми не е лош магазина, купих си някои джунджурии за вкъщи. Поне от това, което си избрах не съм недоволна. Купих си клонки за коледна украса - и пет пъти по-скъпи да ги купя, не вярвам, че качеството им ще е различно. За канцеларски материали си взех комплект кламери и щипчици - също ми вършат работа. Струва ми се, че не бих си взела дрехи оттам, но винаги можеш да си намериш нещо полезно.

# 677
  • Русе
Органайзерите за тампони за грим в новия магазин при нас бяха намалени на 2,50 лв. Имаше в изобилие.

# 678
Органайзерите за тампони за грим в новия магазин при нас бяха намалени на 2,50 лв. Имаше в изобилие.
А кой е вашият магазин?

# 679
  • Русе
А кой е вашият магазин?
Русе.

# 680
Миналата година майка ми купи за първи път бодита за малката и после и аз ходих не бях въодушевена,но някак свикнах особено като е малка и постоянно сме навън и се цапа, доста неща й купувам от Пепко е и от други магазини но примерно бодита, чорапи,клин,блузки за игра 😃ами има си попадения 😃от скоро и за вкъщи дребни неща постелка за баня,кутии и тениски за мен за вкъщи.Яке не смея за нея все пак е връхна дреха трябва да е по-качествена

# 681
Взимам предимно дрехи за детето. Към тениските нямам забележка, особено за цената. При клиновете е малко на късмет.

# 682
Вчера сменях гардероба на голямото дете. Миналата година съм купила страхотни плътни блузи с кучетата, с Мики маус и още не знам си какви. Тази година...имаше точно 2 блузи като за него в магазина и всяка беше по 15 лв..

# 683
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз пък купих чудно зимно яке за 15лв на малката. Вътре с толкова мекичко, че може и да й е топло, че при нас зимата не е много студена 😁
Същия модел съм взимала от уайкики за малкия на двойна-тройна цена, не помня.

Аз от детското съм доволна. Е, разбира се има и по-хубави и не толкова хубави неща, ама за тия цени... Големият изкарва цяла година на градината с техни панталони и блузи. Дребното и то доста дрехи от там има, поне не ме е яд ако се скъсат или ги лекяса.
Обаче за мен колкото и пъти да съм взела блузи например, винаги са се свивали, бързо избледняват.. Не са ми ок. Квадратните им кутии за играчки (текстилни) също не са хубави. Много бързо се разпадна. Но пък една пластмасова голяма за смешни пари беше, върши чудна работа за легото.
Та от там за децата и за вкъщи някакви дреболии взимам. Но много ме дразнят как във всеки магазин има различни неща и често в дните уж, когато почват промоции - нещата от брошурите ги няма. Трябва да обикалям ако търся нещо конкретно..

# 684
Ако може пуснете снимки на на зимното яке за 15 лв 🌞🥰

# 685
  • Plovdiv, Bulgaria
Ако може пуснете снимки на на зимното яке за 15 лв 🌞🥰

# 686
Напазарувах аз . Взех един хубав плътен панталон за голямото дете по 5 лв. И след и комплект блуза и панталон за 8 лв. Слипчета му взех. Тефтер - планер за 2022 си взех много ми харесват. И щипки за затваряне на отворени пакети за 1.50

# 687
Някой срещал ли е плътни детски чорапогащници в Пловдив? На бившия практикер и в Смирненски до Кауфланд търсих и само  20 и 40 DEN.
110/116 ми трябва, макар че май са им уголемени. Един единствен мернах в този р-р и с малко зор, можеше и на мен да стане.

# 688
Готино яке и маникюр.
Да, планерите са яки.
Лепилата и повечето канцеларски и аз мисля са кофти.
Дрехите зависи, но да, за игра и за цапане са ок, все пак ми е жал някакви модни и скъпи да се съсипват.
Албумите не са уау, но пък са ок за цена и бройки, ние имаме много снимки на малката и много извадени и подредени.Сега са пуснали и с цветя албум и е красив, преди нямаше избор.Имам и скъпи албуми, но са ни много снимките и ми идва скъпо с тях.

# 689
Аз от Пепко нямам много неща..просто не ми е много на път дето са казва..😁
Но щом Пиик пише че няма много избор за момчета а пък и цената е такава...значи утре ще се ходи на Лидл за блузки..
И аз така обичам и съм свикнала..като има нещо хубаво и по размер купувам (  За децата все си е нужно)...а пък дето се казва " Ни хляб, ни сол ти търси".....защото като ти притрябва, го няма..😀

Общи условия

Активация на акаунт