Магазини Pepco 6

• 67 707
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
Често като съм взимала ориз, леща, боб към пакетите е имало като подарък, но аз така и не се научих да ги ползвам.

# 706
Малките почти са ми неизползваеми, и излишни съответно. Само големите ползвам аз...10 бр.за 1.99. Ама дълги само Grinning
https://www.ikea.bg/products/cookware/food-storage-organising/fo … 0-br-k-t/50339169

# 707
Миналата седмица хадих в нашето Пепко, ама беше тъй празно, че нико не взех. Ще отида утре да видя има ли някаква промяна. Харесвам пижамите им, ако има ще си взема една, такива щипки ще търся, че моите не знам даже къде съм ги сложила при преместването и може изобщо да ги няма вече. Grinning Буркани два-три ми трябват.

Имате ли отзив за някои от ароматните свещи, иска ми се някакъв наситен аромат, който за да усетя да не се навирам в свещта? Два албема мисля да си взема и такива джундурии.

# 708
Канела и ябълка имаме свещ,от 3 лв .Но ето как гори,инак мирише .

Кратер е станал и отстрани восъка си седи.

# 709
Те всички ароматни свещи в чаши така горят.Поне аз само на такива съм попадала.

# 710
  • Mediterraneo
От много отдавна ползвам щипки за пакети, икейски. Тези ме впечатлиха с бройката си, но реално малките са неизползваеми. Подмятат се из шкафа, докато не ги натиря. Взех и една ролка за почистване на дрехи, от тези лепкавите, замина директно на боклука, не става за нищо.

# 711
  • в сърцата на децата <3
Как неизползваеми малките бре?! Аз издирвам ако може само от най-мъничките, че от големите вече мога да направя магазин 🤣 Супер удобни са за всякакви подправки, а аз имам... Много 😁 Варива и зърнени стоят в буркани, ама ако подправките обурканча, ще ми умалее кухнята 🤣

# 712
  • Пловдив
От албумите за снимки има ли размер 9/13 да речем 100 или 200 бр?

# 713
От албумите за снимки има ли размер 9/13 да речем 100 или 200 бр?

Може и в този да слагаш 9/13. В краен случай...

# 714
Незнаех че има ролка в Пепко така ми трябва 😇ама явно няма да купя от там,видях по две в пакет в  Кауфланд и Била

# 715
♥snow_angel♥ , това се чудих и аз , как да са неизползваеми, че аз всички си ползвам. Точно като теб обожавам подправки и имам сигурно над 20 бурканчета, но още колко в пакетчета... а за пакетчетата тези малките са ми супер, както и за найлонови торбички. Ще ходя днес да видя дали и тук са намалени.

# 716
И при мен малките икейски влизат в употреба за всяккави пакети от бисквити, бонбони, ядки и подправки. Ако не забравя ще купя и от Пепко.
Но да кажа, че черните им торби с дръжки за боклук много пропускат, сравнени с подобни от Лидл лилави.

# 717
Тъкмо бях решила скоро да не ходя в Пепко, заради никаквото им зареждане , но сега с тези щипки ме зарибихте. Аз винаги си взимам от Джъмбо по един пакет като ходя, както и пликовете за вакуумиране. Охх, и планерите ще погледна Smile
Този сезон много слабо и тромаво зареждане на стока ....

Някой взимал ли си е от кърпите им ? Как са като качество , изсъхване попиване ?

# 718
г-ца Магнетична, май съм пропуснала нещо, какви планери?

# 719
г-ца Магнетична, май съм пропуснала нещо, какви планери?

Тефтер - планер за 2022  - няколко потребителки писаха, че са си взели, а аз си падам по такива неща, особенно ако са със свежи картинки  Smile взех си един ученически от Лидъл и е доста забавен . Взех си и един за "готвене" и да закачаш бележки, ма нещо слабо лепка (пак от Лидъл).

Общи условия

Активация на акаунт