Аз грабвам бирата от почерпката,обаче очите ми останаха в чашите!Страхотни!Да не започна като Валето и аз посуда да събирам,само че бирена.
Плами,късмет на децата ти.Много вълнения предстоят,но хубави!
(даже по-зле - трябва да "гледа" и дядо им, че е по-бетер от децата). Само две получи де, иначе наистина щеше да лудне милата. Втората "порция" ще пристигнат след няколко седмици почивка.
Златен съвет, от който и да е! 

Всичкото Мара втасала, че ремонт на спалнята хвана. Изобщо не знам къде ми е акъла в последно време 

Почини си и ще си спретнем един купон!

На другия ден "Ама те си взели по 50 лева и отишли до магазина" Ааааа, чакай малко, нали можеше? Сега последното "ново 20" - купила си щерката кутия литър натурален сок. И понеже обича да си говори със съседката, нарисувала ѝ картичка, наляла чаша сокче и решила да ги занесе. Дъртия (вече отрязан) скъсал картичката, хвърлил сокчето и (по думи на детето) ѝ бил пляснал шамар. Склонна съм да вярвам на нея, не на него, защото той лъже по най-малоумния и инфантилен начин дори когато виждаш с очите си как това, което казва не е вярно. Утре в 5 отивам да си ги прибера. Толкова ми беше толерантността и търпението. Само се моля да имам достатъчно силна захапка, че да стисна зъби и да си ги взема без да си изпусна нервите. Омммм... Оммм...