Февруарски бебета 2021 ☀️Тема лятна 🌊

• 26 212
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Scarlett стомахчето на бебето не е готово за захранване на 2 месеца, особено пък с плодове. Това, което ти правиш е нещо съвсем друго Simple Smile
Origamylover добре дошла! Странен педиатър имаш, доста възрастен предполагам, това са много остарели практики.

# 406
Ето вижте какво пише тук за плодов сок

# 407
Коя е книгата?
Ето вижте какво пише тук за плодов сок

# 408
# 409
Scarlett стомахчето на бебето не е готово за захранване на 2 месеца, особено пък с плодове. Това, което ти правиш е нещо съвсем друго Simple Smile
Origamylover добре дошла! Странен педиатър имаш, доста възрастен предполагам, това са много остарели практики.
Със сигурност е над 63, но се оказа, че да намериш педиатър и личен в София хич не е лека задача.
Той и водичка със захар препоръчваше.

# 410
  • East Coast
Еее, разбира се не на 2 месеца 😂
Казвах по принцип за малко по-големи бебета, които са захранени с плодове  и при положение, че нямат проблем с появата пак на колики. Може би трябваше да сложа сок в кавички. Това което давам не мога да кажа, че е сок 😂

# 411
И нашата е по - възрастна и дава поостарели практики, но аз нон стоп следя семинари на специалисти, подбирам информация и в крайна сметка действам на база моите усещания и проучвания.

# 412
Нашата Педиатърка е била моя Педиатърка  и е мой ЛЛ,но постоянно си ходи по семинари и ми е казвала,че сега няма нищо общо с това което е било за мен преди 33год.,но аз й се доверявам напълно.Мисля,че възрастта не е от значение за мен по-важно е доверието което имаме към ЛЛ.

# 413
Нашата педиатърка е била педиатър и на ММ и още му е личен лекар, но също е със съвременни разбирания. Не е казвала да правим някаква отживяла практика. Също има и доста опит. Тя ни насочи към невролог и кардиолог, защото бебо се страскаше като съвсем бебе.
Моята лична също е педиатър, но толкова не става на работа, че не бих записала детето при ная, ако ще да е последния педиатър в града. Много често след обяд в работен ден не можеш да я намериш, за събота и неделя да не говорим.

# 414
Давате ли попапа и кус-кус за закуска ?
Планувам утре да дам. Споделете какви продукти/марка ползвате за бебешка попара ? Сирене и масло ?

# 415
Момичета, не издържам с този нощен сън. Понякога се буди през час и половина. Заспива само на гърда и не знам вече какво да правя, плаче ми се. Намерихте ли някакъв лек? Не иска вода, нито биба, нищо не помага…

# 416
И ние сме така . И няма много апетит през деня после.
Момичета, не издържам с този нощен сън. Понякога се буди през час и половина. Заспива само на гърда и не знам вече какво да правя, плаче ми се. Намерихте ли някакъв лек? Не иска вода, нито биба, нищо не помага…

# 417
Още един брой и от мен. Буди се често (3-4пъти) нощем, дръпва малко от шишето и заспива. Сутрин почти няма апетит после. Но чакам първите му зъби да избият и го отдавам на това, защото ще си изяде ръката от зверско бутане.

# 418
И ние сме така 🥺 цяла нощ се буди и плаче,върти се,стряска се от ръцете си и т.н.Не яде не ще и бибката вдига и температура. През деня не мога да му угодя нито да ядене нито да нещо друго.То е ясно,че са поредните зъби при нас но има и "+" зачервено гърло и кашлица...доктор ...и пак сме та антибиотици от вчера.Поне тая сутрин се събуди с усмивка както преди...сега пак мрънка и проплаква в леглото до мен

# 419
На нас преди няколко дни ни излязоха първите два на веднъж , но това продължава .
И ние сме така 🥺 цяла нощ се буди и плаче,върти се,стряска се от ръцете си и т.н.Не яде не ще и бибката вдига и температура. През деня не мога да му угодя нито да ядене нито да нещо друго.То е ясно,че са поредните зъби при нас но има и "+" зачервено гърло и кашлица...доктор ...и пак сме та антибиотици от вчера.Поне тая сутрин се събуди с усмивка както преди...сега пак мрънка и проплаква в леглото до мен

Общи условия

Активация на акаунт